• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Anđelina brani Srbe!

Started by Truman, 02-08-2012, 16:41:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

Za one koji su nakon njenog poslednjeg filma pomislili da je srbofob evo jednog kontraargumenta:http://sport.blic.rs/olimpijada-2012/vesti/183593/Andzelina-Zoli-Sokirana-sam-Goluzinim-komentarom-on-ne-razume-sta-su-OI
:-|
Izgleda da je žena samo na strani pravde ( kako je ona vidi ). To što ponekad ne shvata neke stvari najbolje više je posledica njenih intelektualnih limita nego zle namere...

"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Josephine

Quote from: Truman on 02-08-2012, 16:41:08
To što ponekad ne shvata neke stvari najbolje više je posledica njenih intelektualnih limita nego zle namere...

Ili ograničenih informacija?

Truman

Pa i to, ali da ima malo jaču glavu ne bi ni prihvatala te informacije koje je dobila zdravo za gotovo.

Josephine

Pa i mi prihvatamo informaciju da je glupa zdravo za gotovo. :)

Truman

Ja ne prihvatam, zapravo ja i ne mislim da je glupa ( u smislu da ima nizak iq ) već da nije dorasla tako teškoj i ozbiljnoj temi kao što su ratovi na prostoru bivše Jugoslavije. Pre bi rekao da ima površan pristup. Što opet ne znači da mislim da je pametna. Znači, neki prosek koji je progutao više nego što može da svari.

Albedo 0

Quote from: Truman on 02-08-2012, 16:52:05
Ja ne prihvatam, zapravo ja i ne mislim da je glupa

za nju je i rođeni otac rekao da je glupa

Truman

Znam samo da nisu razgovarali, a zaboravih zbog čega. :)

Albedo 0

otprilike, rekao je da je još tokom Anđelininog djetinjstva primijetio znakove mentalnog oboljenja i da bi trebala da potraži pomoć

Truman

Koliko sam skontao nije rekao da je glupa već da je luda - šizofrena, psihotična ili tako nešto... :mrgreen:

Albedo 0

posmatraj to kao najgoru vrstu intelektualnog limita, tj gluposti 8-)

Meho Krljic

Eh sad, glupa pa smotala najcenjenijeg frajera na svetu. Ne ide to tek tako.

Stipan

Pa kakve veze sa pameću ima smotavanje frajera? Uglavnom?

Meho Krljic

Šta, ti misliš da Bred, koji može da bira više nego ijedan muškarac koga mi poznajemo ne ceni pamet kod žene? Mislim, mora da bude dovoljno pametna da shvati da će on konstantno privlačiti žene i da će stalno biti na iskušenjima itd. pa da se adaptira na to. Dakle, da usmeri emociju inteligencijom!!!!!!!!!!

Stipan

A zar ta veza nema nešto sa društvenom uslovljenošću, pozicijom u Holivudu, pozicijama na listama popularnosti i tako to?
Mislim, zašto bi se inteligentna žena vezivala za tipa za koga je više nego izvesno da će je varati?

Izuzev, naravno, ako uživa u tome...

Meho Krljic

Ma hajde, ja ne verujem da Bred nju vara!!!!!!!!!!! Oni su rođeni jedno za drugo!!!!!!!1

Stipan

Posle ovako vatrene izjave gre'ota je insistirati na surovoj realnosti.

Mme Chauchat

Quote from: Meho Krljic on 02-08-2012, 19:02:45
Šta, ti misliš da Bred, koji može da bira više nego ijedan muškarac koga mi poznajemo
Da znaš da mi je misterija kako je frajer koji tako izgleda i u jednom trenutku svog života mogao da poželi  da bude sa Dženifer Aniston,* ali, eto, jeste.

*U mom lokalnom kružoku ljubiteljki Breda Pita sve smo odahnule kad je smuvao Anđelinu, po principu "ova je makar odlična ženska".

Meho Krljic

Jevtropijevićka, ti ko da si moje dete. I ja sam bio u fazonu "Bred nas samo zajebava sa ovom Dženifer".

A i dodaću, da je hteo da bude sa glupom ženom, pa već je bio sa Gvinet Paltrou!!!!!!! To je dokaz da je Andželina inteligentna!!!

lilit

sve vas treba prutom po dupetu.  :cry:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Jel' treba nešto da platimo?

Stipan

Quote from: Meho Krljic on 02-08-2012, 19:25:30
Jevtropijevićka, ti ko da si moje dete. I ja sam bio u fazonu "Bred nas samo zajebava sa ovom Dženifer".
A i dodaću, da je hteo da bude sa glupom ženom, pa već je bio sa Gvinet Paltrou!!!!!!! To je dokaz da je Andželina inteligentna!!!

Dokazi Anđeline inteligencije postaju sve uverljiviji.
Pored Dženifer i Gvinet svi argumenti nestaju poput rose u vrelo popodne...

Dacko

Quote from: Meho Krljic on 02-08-2012, 19:25:30

:lol:
Ajde što nismo voleli Gvinet dok je bila s Pitom, ali ne shvatam šta je to glupo uradila... Osećam da ću se pokajati zbog ove izjave, ali meni je Gvinet bila izuzetno simpatična u Emi, u Vratima sudbine, u stvari u svemu otkako su prestali da joj objavljuju golišave paparaco slike u novinama (ili sam ja prestala da listam takve novine, hm).
Zapravo su mi sve Pitove ljubavi mnogo simpatičnije otkako se on malo izlizao. :oops:  

Josephine

Dženifer je veoma lepa. Samo nema klasično-ispranu holivudsku lepotu. I bila bi još lepša da nije operisala nos.

lilit

@dacko,

i meni.

a još mi je bred pit daleko od super duper frajera, al to je oftopik!

lilit

joj bre D,
veoma lepa je šarliz teron i možda još neka glumica preko veze.  :lol:

dženifer je ok, nije moj tip, al daleko je od nekoga s kim bil koji frajer ne bi pozeleo da bude. jbt, jevtro, šta to pišeš?!!!!! u shocku sam!!!

Josephine

Ma ne znam, meni se dopada kada neko ima neku specifičnost na licu. Savršena simetrija, plave kose, sitni nosići, ne zadržava mi pažnju to. Jeste, Šarliz je isto lepa, ali zahvaljujući nekoj mirnoći i dostojanstvu koje poseduje, više nego crtama lica. :)

Anomander Rejk

Meni je Dženifer isto jako lepa, prosto nije ona klasična holivudska zverka, nego jedna obična ali lepa devojka sa harizmom, dok mi je Anđa odvratna em svojim psiho ponašanjem, em što izgleda kao našminkani rahitični kostur. Nikad nisam skontao šta je njemu udarilo u glavu da Dženifer zameni s njom...
Tajno pišem zbirke po kućama...

Perin

Vi k'o da ste s Marsa pali. Te neke simetrije, te 'vako, te 'nako. Dženifer je posečna ženska, da prođe Banjalukom ne bih se za njom okrenuo, ima boljih i u mom rodnom selu. Gvinet isto tako. Anđelina je anoreksičarka, najbolje je izgledala u Tomb Raideru, da se ne lažemo :lol:

A najlepša žena koja ponekad obitava u 'olivudu je

Da se ne lažemo, Monika i Bred bi bili savršen par. On, 'nako arijevski, a Monika...a Monika...uh! :lol:

Джон Рейнольдс

Најбоље рибе Холивуда су Ђина Гершон, Патриша Аркет и Фајруза Балк, остале су разни нивои просека. То, наравно, важи само за фазе пре хируршких захвата (ако их је уопште било).
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Stipan

Ne lupetajte! Samo jedna žena je, posle moje, najlepša na svetu!

Meho Krljic

Dakle, Gvinet je.... glupa.

http://www.buzzfeed.com/mjs538/7-reasons-why-people-hate-gwyneth-paltrow

Džon Čiz je od ovih izjava napravio interesantan tekst na Kekdu obrazlažući zašto bogati ljudi pate od gluposti i misle da siromašni ljudi samo neće da budu kao oni.

Josephine

Pa dobro, ne vidim iz ovoga da je glupa. Samo razmažena.

Truman

Quote from: Meho Krljic on 02-08-2012, 19:18:17
Ma hajde, ja ne verujem da Bred nju vara!!!!!!!!!!! Oni su rođeni jedno za drugo!!!!!!!1

kad smo već otišli u oftopik:
1. Pre mi deluje da ona njega vara pošto je poznato da je ( bila? ) divlja kad je reč o tim stvarima kao i konzumaciji teških droga.
2. Dženifer mi je ubedljivo najprecenjenija ženka u holivudu. Naprosto ne mogu da shvatim kako su nju birali za najlepšu ženu sveta.

Što se tiče ovih izjava Gvinet...pa kapiram da je Ameri mrze jer priča da su glupi, a (i) ostale izjave su joj na mestu.

Džek

Men' su sve te ženske lepe, svaka na svoj način. Sad, kako koja tu svoju lepotu nosi, van scenografije,  je ono što bi me privuklo.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Meho Krljic

Quote from: D. on 02-08-2012, 20:11:23
Pa dobro, ne vidim iz ovoga da je glupa. Samo razmažena.

Da kažemo da joj je nivo socijalne inteligencije nedopustivo nizak. Nije to Bred džabe škartiro!!!!!!!1

RedSonja

Quote from: Truman on 02-08-2012, 16:46:30
Pa i to, ali da ima malo jaču glavu

misiš , da joj ne treba čekić kad zakucava ekser ili municija kad je neko ražesti?

Truman

Da nisi stavila znak pitanja na kraju te rečenice smatrao bi da je kul to što si napisala. xfoht

Meho Krljic

Pa, morala je da stavi znak pitanja jer te je tom rečenicom pitala na koju od dve varijante misliš.

RedSonja

Quote from: Anomander Rejk on 02-08-2012, 19:58:06
Meni je Dženifer isto jako lepa, prosto nije ona klasična holivudska zverka, nego jedna obična ali lepa devojka sa harizmom, dok mi je Anđa odvratna em svojim psiho ponašanjem, em što izgleda kao našminkani rahitični kostur. Nikad nisam skontao šta je njemu udarilo u glavu da Dženifer zameni s njom...

izvini anomandere, ali bred pit je muško u ta dva bračna odnosa i u odnosu na obe najobičniji starkelja sa američkom praznom lepotom i šarmom koji je dopadljiv jedino balavcima, tako da je potpuno pogrešan rezon posmatrati NJEGA kao nekoga ko nešto menja/škartira
trebalo bi da je obema đubrio zemlju kojom hodaju, ljubio ih u oči i skakao do plafona od sreće što je imao prilike da ih dirne, kamoli kara, a kaaaaamoli da živi u bračnoj zajednici sa njima

RedSonja

Quote from: Truman on 02-08-2012, 20:17:27
Da nisi stavila znak pitanja na kraju te rečenice smatrao bi da je kul to što si napisala. xfoht

ali misim truuuuuuki, jaču glavu, misim ono :))))

Truman

Zanimljivo. Ja uopšte ne vidim Bred Pita kao nekog ispraznog tipa. :mrgreen:

Stipan

Quote from: RedSonja on 02-08-2012, 20:20:17
trebalo bi da je obema đubrio zemlju kojom hodaju, ljubio ih u oči i skakao do plafona od sreće što je imao prilike da ih dirne, kamoli kara, a kaaaaamoli da živi u bračnoj zajednici sa njima

Zar ti stvarno veruješ da je bračna zajednica bolja od karanja?

RedSonja

bred pit, pa šta ako je bred pit, ako nije dzentlmen i ako nije muškarac vredan poštovanja svojim ophođenjem prema njima, aposlutno je irelevantno kako lik izgleda.
zato što izgleda po opštim parametrima bolje od dzenifer aniston on je sada kao imao fore da stavlja na kantar kako mu se nadiglo i zameni je zasvagda nekom boljom pičkom, boljom fizički?
kamon, to je ljubav???

nisam ispratila taj trač, ali meni se čini da je taj muškarac totalna ljiga jedna, mister zlatne papuče i da ga obrću oko malog prsta koja kako hoće.
ako je samo prevario dzenifer sa žoli, šta je dzeniferu valjalo da uradi: da se pravi kul i ophodi kul, prevario je i to sa najlepšom ženom sveeeeeta prema magazinu pipl ili tako nekom smešnom, joj uuužasno o.O
da je tad pokazala kako je kaofol boli uvo i da joj je svejedno, ne bi se on okretao zavodljivoj psihotičnosti anđelininoj.

Truman

Što se tiče tvog prvog pasusa slažem se, a koliko sam skontao njih dvoje su bili u krizi i pre Anđeline. Inače, po izboru uloga i nekim izjavama zaključio sam da nije glup i jadan...

RedSonja

Quote from: Truman on 02-08-2012, 20:21:43
Zanimljivo. Ja uopšte ne vidim Bred Pita kao nekog ispraznog tipa. :mrgreen:

dobro, ne znam, to su moje personalne hipoteze nisam naročito u toku sa svim intervjuima i gosipima, dojma sam da je dobar glumac, ali kao frajer u realu - može a ne mora

Quote from: Stipan on 02-08-2012, 20:25:14

Quote from: RedSonja on 02-08-2012, 20:20:17

da.

Džek

Jebe se Pitu kako ga ko gleda i kakvo mišljenje ima o njemu. Čovek je uspeo, pun je kao tanker, težak kao Saturn i samo prstom da upre u neku damu, ista bi raširila krila i doživela višestruke orgazme.

Napred Pit, poebi ih sve! :)
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Josephine

Meni je ovako, ponekad, ali samo ponekad, dosta razočaravajuće što se o ženi često misli u fazonu "pojebi je".  :( 

Mislim, stavljati je u takav pasivan položaj...  :-x  Kakva zabluda.

Truman

Sram da vas bude, bitniji Vam je Bred Pit od srpskog nacionalnog interesa! xuzi

Stipan

Quote from: RedSonja on 02-08-2012, 20:30:47
Quote from: Stipan on 02-08-2012, 20:25:14

da.

Greška.
Karanje je kratko i slatko.
Brak je dugačak i prepun iskušenja.