• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Anđelina brani Srbe!

Started by Truman, 02-08-2012, 16:41:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

RedSonja

QuoteInače, po izboru uloga i nekim izjavama zaključio sam da nije glup i jadan...

jadan nije jer je uspešan lep i bogat
a nije ni glup a nije ni blistavi um
on ti je tipičan slučaj ''imati više sreće no pameti'' . meni se on ne dopada, valjda se svakom dopada onaj u kome prepoznaje ono što nema.

wowowow *.*
evo ga došo je dzeki da nam ukaže da bred pita boli uvo za mišljenje studenta iz provincije trećeg sveta!!!
wowowowow
hvala dzeki što si nam otvorio oči ti imperatoru univerzuma, kosmosa ili vasione što nas okružuje , ti vojvodo svega viđenog i neviđenog, ti ratluče, ti domaći kravlji sire uz vruću proju

RedSonja

Quote from: Stipan on 02-08-2012, 20:35:47
Quote from: RedSonja on 02-08-2012, 20:30:47
Quote from: Stipan on 02-08-2012, 20:25:14
Zar ti stvarno veruješ da je bračna zajednica bolja od karanja?

da.

Greška.
Karanje je kratko i slatko.
Brak je dugačak i prepun iskušenja.

stipane, ja ne znam koliko imaš godina, ali skontala sam da nisi baš mlad
tako da si svestan da karanje ponekad nije uopšte kratko, a nadasve nije slatko
: (((((

RedSonja

mislim, ako si baš baš mator onda ti je slatko u svakom slučaju, samo kad se desilo  :oops:

Truman

Quote from: RedSonja on 02-08-2012, 20:36:31
QuoteInače, po izboru uloga i nekim izjavama zaključio sam da nije glup i jadan...

jadan nije jer je uspešan lep i bogat
a nije ni glup a nije ni blistavi um
on ti je tipičan slučaj ''imati više sreće no pameti'' . meni se on ne dopada, valjda se svakom dopada onaj u kome prepoznaje ono što nema.

Ima i u tome istine, al ima i onih koji mrze one koji imaju ono što oni nemaju. :wink: Ili da citiram Bred Pita: - Ja sam jedan od onih ljudi koje mrze zbog genetike.  :wink:
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Stipan

Sonjice, u odnosu na brak svako karanje je kratko i slatko.

A o godinama radije ne bih...

Josephine

Ja mislim da svako može da bude lep. I pritom ne mislim samo na duh i stav koji mene privlače kod ljudi, već mislim i fizički (kada se već pominje genetika).

Mislim, Bred ide na tretmane, u teretane, koristi kremice i sitne intervencije, ima para za garderobu koja mu dobro stoji, primereno njegovoj građi... Mislim, koja genetika, bre?

Evo i ja mogu da sedim sad, ćaskam ovde sa vama i grickam čokoladu, ali ja idem da se penjem na breg!!! Kakve veze ima genetika sa mojim izborom da budem debela ili fit, pitam ja vas!!

Truman

Varaš se veoma, genetika je ključ izgleda i seksipila. Samo pogledaj kako je izgledao na početku karijere u onom glupom filmu Tamna strana sunca ( ako sam pogodio naslov ). To što si ti napisala deluje lepo i utešno, ali bojim se da je realnost daleko surovija. :mrgreen:

Josephine

Pa i tada su ga šminkali (ah da, šminku sam zaboravila)!!!

RedSonja

hoooo,prvo ja nikoga ne mrzim jer nisam kadra za to
drugo taj prst okreni ka sebi truki, vazdvoje ste ista sorta pa rivalitet može da postoji, ako mi v eruješ da su mi kompleksi svake vrste svedeni na minimum, to automatski znači da lik može da mi se dopadne ili ne dopadne zbog onoga kako ga manje više objektivno sagledavam prema svojim kriterijumima, ne zbog trauma i frustracija
da ti objasnim na prostom primeru, bred pit i pol njuman su obojica lepi, ali njuman je dobar u svim pojavama, oblicima i sa svim frizurama, a bred pit je samo bred pit : američka kockasta brada, plavi uvojci i GOSTOVANJE KOD OPRE :) ))

Meho Krljic

Ja bih samo Stipana podsetio da, ako je brak takva golgota, srećom, on može zakonski da se okonča dogovorom dve strane!!!! Eto to nam je dao ateizam!!!!!!!!!!

A karanje... nemojmo, ovde ima dece.

lilit

sonja je moj idol na sagiti a i šire.  xremyb

d.
da, ima ljudi koji su debeli, genetika uslovila loš metabolizam i džaba im fitnes, ne funkcioniše. mogu i na planinu da se penju, džaba.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

RedSonja

Quote from: D. on 02-08-2012, 20:42:24
Ja mislim da svako može da bude lep. I pritom ne mislim samo na duh i stav koji mene privlače kod ljudi, već mislim i fizički (kada se već pominje genetika).

Mislim, Bred ide na tretmane, u teretane, koristi kremice i sitne intervencije, ima para za garderobu koja mu dobro stoji, primereno njegovoj građi... Mislim, koja genetika, bre?

Evo i ja mogu da sedim sad, ćaskam ovde sa vama i grickam čokoladu, ali ja idem da se penjem na breg!!! Kakve veze ima genetika sa mojim izborom da budem debela ili fit, pitam ja vas!!

i ovo je definitivno tačno, svako može da bude lep danas, uz hirurgiju uz profesionalce uz dijete pičke materine a otkuda znam
ali ne može i nikada neće moći SVAKO da u sebi i na sebi nosi svevremensku lepotu. to opet zavisi od toga kako lepotu doživljavamo, ni za nju ne postoji opšta definicija, ali mišljenja sam da lepota daleko od toga da podrazumeva samo estetsku pravilnost.

Truman

Ne samo debljina već i crte lica koje često presuđuju o tome da li smo nekome privlačni ili ne.
RedSonja, nisam te najbolje razumeo - s kim sa ja ista sorta, s Bred Pitom? Eeee, da je sreće. :mrgreen:
Inače, nemam komplekse. 8)

Stipan

@Meho - kad sam pričao o iskušenjima u braku nisam mislio ni na erotiku ni na vernost.
Mislio sam na deljenje mnogo ozbiljnijih svakodnevnih problema.

Znaš ono, besparica, obaveze, depresija...
Za to treba snaga, a ne za veru i neveru.

A razvod? Ne, ja u to ne verujem...

Truman

Quote from: RedSonja on 02-08-2012, 20:48:16
Quote from: D. on 02-08-2012, 20:42:24

i ovo je definitivno tačno, svako može da bude lep danas, uz hirurgiju uz profesionalce uz dijete pičke materine a otkuda znam
ali ne može i nikada neće moći SVAKO da u sebi i na sebi nosi svevremensku lepotu. to opet zavisi od toga kako lepotu doživljavamo, ni za nju ne postoji opšta definicija, ali mišljenja sam da lepota daleko od toga da podrazumeva samo estetsku pravilnost.

Mišljenja sam da podrazumeva samo što neke žene preferirajuju lepotu Pola Njumena a neko Bred pita. xrotaeye

Džek

A evo i Sonje da nas prosvetljenjem o karanju. Siguran sam da ima mnogo iskustva u tome, da poznaje svaki skriveni kutak te rabote i ne štedi svoje fotke da bi nam otkrila čime je junački izučavala tu radnju...

I da, tako je provincijski klasifikovati i osuđivati nepoznate ljude, ispirati u negativnom kontekstu usta sa njima i jedva čekati novi trač magazin da vide kada su se napili i koju su poveli kući... ponavljam, jebe se njima za to sve, a jebe se i meni za njihov privatni život. Ono na platnu mi je bitno.

Sonja, mogla bi i ti da poradiš na svom privatnom životu, kod tebe je sve tako -javno i razgolićeno...
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

RedSonja

Quote from: Truman on 02-08-2012, 20:49:43
Ne samo debljina već i crte lica koje često presuđuju o tome da li smo nekome privlačni ili ne.
RedSonja, nisam te najbolje razumeo - s kim sa ja ista sorta, s Bred Pitom? Eeee, da je sreće. :mrgreen:

okej, neko ko nema komplekse ne govori u ovom slučaju ''e da je sreće'' ni u šali :)

RedSonja

Quote from: Džek svih zanata on 02-08-2012, 20:52:26
A evo i Sonje da nas prosvetljenjem o karanju. Siguran sam da ima mnogo iskustva u tome, da poznaje svaki skriveni kutak te rabote i ne štedi svoje fotke da bi nam otkrila čime je junački izučavala tu radnju...

I da, tako je provincijski klasifikovati i osuđivati nepoznate ljude, ispirati u negativnom kontekstu usta sa njima i jedva čekati novi trač magazin da vide kada su se napili i koju su poveli kući... ponavljam, jebe se njima za to sve, a jebe se i meni za njihov privatni život. Ono na platnu mi je bitno.

Sonja, mogla bi i ti da poradiš na svom privatnom životu, kod tebe je sve tako -javno i razgolićeno...

ti svoju ženu zatvori u podrum i nemoj joj davati da se prikazuje javno , naročito da se razgolićuje
a o mom životu brigu ne brini

Skalar

Quote from: lilit_depp on 02-08-2012, 20:47:18

d.
da, ima ljudi koji su debeli, genetika uslovila loš metabolizam i džaba im fitnes, ne funkcioniše. mogu i na planinu da se penju, džaba.

Ово потврђујем! Сваки дан 20 км бицикла, што урбаном зоном, што кроз атаре. За доручак најчешће јабуке, за ручак све редом што има, за вечеру салате и воће. И опет 110 Кг на 180 цм   :-x . Добро, има ту пошироких рамена и велике ћелаве главуџе, ал опет, што је много много је. Џаба све дијете, третмани и срања. Једино скинем киле кад ми пола године искачу црвени кругови светлости пред очи изазвани неједењем! А онда се двапут наједем и опет је 110 ту  :cry: .
Пиво и ћевапи спајају људе.

Truman

Quote from: RedSonja on 02-08-2012, 20:52:55

okej, neko ko nema komplekse ne govori u ovom slučaju ''e da je sreće'' ni u šali :)

To što se šalim na svoj račun samo je dokaz moje neiskompleksiranosti. 8-)

RedSonja

Quote from: Skalar on 02-08-2012, 20:55:03

d.

Ово потврђујем! Сваки дан 20 км бицикла, што урбаном зоном, што кроз атаре. За доручак најчешће јабуке, за ручак све редом што има, за вечеру салате и воће. И опет 110 Кг на 180 цм   :-x . Добро, има ту пошироких рамена и велике ћелаве главуџе, ал опет, што је много много је. Џаба све дијете, третмани и срања. Једино скинем киле кад ми пола године искачу црвени кругови светлости пред очи изазвани неједењем! А онда се двапут наједем и опет је 110 ту  :cry: .

ma slušaj, da te ispeglaju na hirurškom stolu, i provuku kroz fotošop, nafuraju mejkapom, materijalnim i digiralnim, nne bi sebe prepoznao koliko bi se sebi ČINIO lepim.
ali boljka je to skalare, kad se čovek navuče na fizičku lepotu nikada mu nije dosta.
uvek će postojati nešto što bi korigovao.
to nešto što bi non stop korigovao, taj nesklad u duši, ta nesamospoznaja i nespoznaja stvarnog kvaliteta čoveka ti upravo čini harizmu. ako je potpuno rastrojena, ako bi ti i dalje štogođ korigovao, ako si zastvarno NESREĆAN i sklon da zavidiš ili uspoređuješ sebe sa drugim ljudima,  stvarne lepote nema.
barem ja to tako vidim

RedSonja

Quote from: Truman on 02-08-2012, 20:56:10
Quote from: RedSonja on 02-08-2012, 20:52:55

To što se šalim na svoj račun samo je dokaz moje neiskompleksiranosti. 8-)

ne, to je samo kliše i fraza.
svi ljudi sa današnjom s vešću imaju komplekse, svi ljudi u OVOM svetu u kom živimo imaju komplekse,
narcisoidne ili samounižavajuće, u oba slučaja se šališ na svoj račun
kad riba izgleda ko grabulja, a o sebi govori kao o nefertiti to se kapira kao šega i ismejava, dakle ona se šali na svoj račun samo je nesvesna toga
ti se šališ na svoj račun jer si svestan nekih svojih falinki(nisam te videla pa ne potvrđujem to) ali to što si svestan ne znači i da si izlečen

Truman

I ti si donekle u pravu, al činjenica je da lepši ljudi bolje prolaze kod suprotnog pola a dokazano je i da u proseku imaju više zarade...

Džek

Quote from: RedSonja on 02-08-2012, 20:53:54
Quote from: Džek svih zanata on 02-08-2012, 20:52:26

ti svoju ženu zatvori u podrum i nemoj joj davati da se prikazuje javno , naročito da se razgolićuje
a o mom životu brigu ne brini

Tipičan i očekivan odgovor  xrofl

Možda učinim tako, ako se odlučim da je imam. I kako mi se jebe za Bredov život, tako me boli uvo i za tvoj.
Sad nastavi, odo' u grad  :-|
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Skalar

Quote from: RedSonja on 02-08-2012, 20:59:24
Quote from: Skalar on 02-08-2012, 20:55:03

d.

ma slušaj, da te ispeglaju na hirurškom stolu, i provuku kroz fotošop, nafuraju mejkapom, materijalnim i digiralnim, nne bi sebe prepoznao koliko bi se sebi ČINIO lepim.
ali boljka je to skalare, kad se čovek navuče na fizičku lepotu nikada mu nije dosta.
uvek će postojati nešto što bi korigovao.
to nešto što bi non stop korigovao, taj nesklad u duši, ta nesamospoznaja i nespoznaja stvarnog kvaliteta čoveka ti upravo čini harizmu. ako je potpuno rastrojena, ako bi ti i dalje štogođ korigovao, ako si zastvarno NESREĆAN i sklon da zavidiš ili uspoređuješ sebe sa drugim ljudima,  stvarne lepote nema.
barem ja to tako vidim

Ма ко луд сам да се поредим са било киме.
Познајем неколико фанатика физичког изгледа и кондиције. Но, не верујем баш да су срећни. Велико је оптерећење увек изгледати лепо. Нама просечнима је много лакше, јер док год има неко ко ће нам повремено шапнути да су са нама не зато што смо најлепши целом свету, него зато што њихов свет чинимо најлепшим, све је у реду  :!:

xcheers
Пиво и ћевапи спајају људе.

Meho Krljic

Quote from: Stipan on 02-08-2012, 20:50:38
@Meho - kad sam pričao o iskušenjima u braku nisam mislio ni na erotiku ni na vernost.
Mislio sam na deljenje mnogo ozbiljnijih svakodnevnih problema.

Znaš ono, besparica, obaveze, depresija...
Za to treba snaga, a ne za veru i neveru.

A razvod? Ne, ja u to ne verujem...

Ebre, Stipane, pa Meho je u braku kolko i ti, ako ne i duže!!!!!!!!!! Pa znam ja sve što pričaš. Al da ne gledamo na negativne strane. karanje je sigurno lepa stvar (proveriću jednom) ali brak ima svoje dubine koje karanje samo od sebe verovatno ne može da pruži. I to što traži snagu znači i da pruža nešto u zamenu za nju!!!!!!!!!!!1

Stipan

Quote from: Meho Krljic on 02-08-2012, 21:06:19
karanje je sigurno lepa stvar (proveriću jednom)

Uh, dobro me podseti!!!

džin tonik

koja diskusija... pa pogledajte dobro slike tih osoba poznatih, koncentrirajte se, udjite im u glavu.
a ne ovako na prvu, pa sta bude.

RedSonja

ma imaju više zarade k :) ))
možda u holivudu

išla sam ja, svog prosečnog izgleda i megadostojanstva i ogromne doze gađenja, na najobičniji posao u inmedio.
inmedio, striparnica, ej, dnevnica mi soma kinti.
šef me prvo pozove na kafu na razgovor za posao.
ja odem kod štafete, a on kaže ajmo u stan?
kažem ne, nemate v i u stanu kafu koju ja pijem
on kaže, pa hajde ok.
krene da me komplimentira, ti i ja smo drugovi, znaš, ako ti nešto treba zovi me odmah
ja kažem u redu sam šefe, ništa mi ne treba, koliko mi traje smena, hoću li prvo imati neku obukicu
ma jebeš ti priču o poslu, truki, aj se druuuuužimo :) ))
ništa, prođe to, odem ja na obuku.
jedan dan , drugi dan. treći dan. sjebem nešto napravim manjak od nekih sto kinti, nešto za dopunu za mobilni.
neNE nije frka on će da pokrije manjak
ja se nadurim, ostavim pare koje dotiraju razliku, kažem laku noć vidimo se sutra.
ne, idemo na kafu
okej, šefe, opet kafa? ma ajmo na kafu, evo izaći ćemo na terasu (to je bilo u plazi)
e slušaj suzana, ja kad sam pio kafu onaj put kad si došla na razgovor za posao, i kad je počela da pada kiša ja stvarno.. imao sam vezu sedam godina ali mi nikad nije bilo onako lepo, kad si krenula po taksi ja sam bio u fazonu da nikad ne nađeš taj taksi...
o.O ja ćutim i dignem obrve. APRIJATNO MI jebiga
kažem posle: moram da idem da se nađem sa dečkom, on je zauzet ima ozbiljan posao..
imaš dečka nemoj da zezaš? ... pa kako to ima ozbiljan posao. ja kažem: pa stariji je od vas šefe, deset godina stariji od vas.
a čime ti se bavi otac
ja kažem: ćale je bio milicajac u rezervi, sad radi pri žandarmeriji (  :mrgreen: )
sutradan me pozvo da mi kaže da je dil za poso propao i da ga zvao generalni direktor i poslo mu neke rođake iz beograda DA RADE U KRAGUJEVCU U PLAZI ZA MINIMALAC ???

znači, ljudi, a naročito žene, iole prijatnog izgleda, uspešniji su u poslu zna se kojim metodama
osim ako nisu neke prepredene kučke koje znaju kako da uzmu a ništa ne daju

Truman

šta smo naučili iz ovog komentara RedSonje:
1. Pravo ime joj je Suzana a ne Sonja  :mrgreen:
2. moralna je
3. smatra da dobro izgleda
4. tražila je posao kod neke seljačine pa se čudi kakvu ponudu joj je poslao.

Inače, kad kažem da atraktivniji ljudi imaju više plate nisam mislio na dobijanje posla ili unapređenja preko kreveta...

RedSonja

ma dobro, imaš pravo sv akako, lepota je oduvek nailazila na otvorena vrata.
ali lepota nije definisana. možda samo nekako.. široko okvirno definisana. :)

Truman

Pazi, slušao sam na tv-u profesora Koraća ( psihologa ) koji je rekao da su rađena istraživanja i da je egzaktno utvrđeno da su ogromnoj većini ljudi isti ljudi lepi...Znači da lepota ipak nije u oku posmatrača.

RedSonja

oćeš da kažeš da pošto je tebi bred pit lep i ti si lep? :mrgreen:

Truman

Ili se šališ ili si isključila centar za logiku. :mrgreen:

Meho Krljic

Lep je Truman, nema tu šta da se raspravlja, videli smo svi slike.

Ali lepota je jedno a utisak koga čovek ostavlja drugo. Možeš da budeš lep a neprivlačan a i da budeš nelep a privlačan jer ostavljaš utisak samouverenosti, ležernosti itd.

RedSonja

okej, to gore je u pitanju, odnosno sramotnije.
samo još nešto da dodam
QuoteMožda učinim tako, ako se odlučim da je imam.
tj. ako ikad neka bude odlučila da se tvojom ženom načini, ako se ikada takav mazohista na ovoj planeti izrodi,
ali ovo jeste forum fantastike  :oops:

Truman

Meho, ti si mogao da me vidiš i uživo ali si propustio priliku. :mrgreen:
A kad kažem lepota mislim i na građu tela da ne bude zabune. Ima frajera koji su ružni u faci, ali žene za njima lude jer su dobro građeni... xdrinka

Albedo 0

dobro, bre, što sve ženetine ovdje misle da je Anđelina vlažni san svih muškaraca? Ta riba je možda tek sedmica na skali, i to joj još poklanjam ocjene zbog Tomb Raidera, inače nije ni šestica

Quote from: Stipan on 02-08-2012, 20:35:47
Quote from: RedSonja on 02-08-2012, 20:30:47
Quote from: Stipan on 02-08-2012, 20:25:14
Zar ti stvarno veruješ da je bračna zajednica bolja od karanja?

da.

Greška.
Karanje je kratko i slatko.
Brak je dugačak i prepun iskušenja.

pa sad, koliko znam ti si izabrao kratku ali slatku Vojvodinu umjesto dugačkog srpskog braka punog iskušenja  8-)

Meho Krljic

Quote from: Truman on 02-08-2012, 21:34:46
Meho, ti si mogao da me vidiš i uživo ali si propustio priliku. :mrgreen:

Pa kad nisi hteo da se javiš nego si me iz potaje voajerisao dok sam kupovao Spajdermena!!!!!!!!!!

Mme Chauchat

Quote from: lilit_depp on 02-08-2012, 19:48:25

dženifer je ok, nije moj tip, al daleko je od nekoga s kim bil koji frajer ne bi pozeleo da bude. jbt, jevtro, šta to pišeš?!!!!! u shocku sam!!!

Pazi ovako.

Sad neću da smaram teorijama moje sadružnice iz kluba ljubiteljki o tome zašto je i kako B.P. birao ženske. Ali Dženifer je meni neko tako suštinski prosečan i nezanimljiv. Ne mislim da je ružna, glupa, itd, naprotiv, znam da se mnogim muškarcima sviđa, i sve je to ok, ali prosto, da sam ja muško, i da sam strejt, i da izgledam ko što Bred Pit izgleda, malo sutra bih izabrala nju. Da je makar našao neku ženu sa karakterom, što se npr. nije oženio sa Džulijet Luis? To mu je daleko najkvalitetnija devojka koju je imao, a on, šta... Dženifer. Pa stvarno treba staviti prst na čelo. Anđelina je čist napredak u odnosu na tu vezu.

A oko toga da li je on frajer oduvek smo se razmimoilazile, znam ja, ajde da se složimo kako je Marlon Brando bolji i mirna Bačka.

Father Jape

Ja se slažem sa Jetvropijevićkom oko Dženifer i oko Džulijet. -_- Ali ne i oko Anđeline, koja mi je oduvek imala karakterne osobine Dženifer ali sa nešto neodređene fizičke odbojnosti...
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

lilit

ja sam fascinirana. :lol:
opet imam zamerke u načelu, al da ne budem glavno zakeralo.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

mac

A da li je moguće da mi o Dženifer sudimo na osnovu njene najpoznatije uloge? Šta mi zapravo znamo o njoj?

Джон Рейнольдс

Quote from: mac on 02-08-2012, 23:51:51
A da li je moguće da mi o Dženifer sudimo na osnovu njene najpoznatije uloge? Šta mi zapravo znamo o njoj?

Па писала је ваљда жута штампа нешто...  :idea:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Father Jape

Razumno postavljeno, mac, kao i obično, ali džaba. Taman i da je nisam gledao drugde, gde je koliko se sećam ista, iz nje prosto zrači ta... nepatvorena prosečnost. Ne možeš to folirati. Mislim, ok, može, ali onda bi bila najbolja glumica u Holivudu.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Truman

Znamo da je čestitala Anđelini na njenom rediteljskom prvencu i nazvala ga sjajnim filmom. Znamo da glumi u glupim romantičnim komedijicama koje vole tinejdžerke. Znamo da ima nisko čelo. Znamo da pripada grčkoj pravoslavnoj crkvi.

Mme Chauchat

Quote from: lilit_depp on 02-08-2012, 23:51:25
ja sam fascinirana. :lol:
opet imam zamerke u načelu, al da ne budem glavno zakeralo.
Budi slobodno, da ne budem ja... daj da čujemo.

@mac: ne znam ja ništa o Dženifer jer ni Prijatelje nisam gledala, mnogo mi je bila glupa ta serija. Sudim na osnovu onog što se o njoj da napabirčiti bivstvovanjem danas i ovde. A valjda se podrazumeva da je diskusija o psihofizičkim kapacitetima holivudskih zvezda unapred osuđena na improvizovano teoretisanje.

Josephine

Truman

Pa i ima, a Anđelina ima visoko...

Josephine

I šta to znači?

*zbun*