• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Anđelina brani Srbe!

Started by Truman, 02-08-2012, 16:41:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

Ma opusti se, nemoj da shvataš ozbiljno sve što ja napišem. xcheers
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Josephine

Ne znam, ne znam, osetih se nelagodno, brrr.  :lol: xcheers

Truman

Pa koliko se sećam sa fotke ti nemaš nisko čelo... xjap

Father Jape

Osoba sa niskom čelom:

Osoba sa visokim čelom:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Josephine

Hvala, Jape. :) Jasna mi je vizuelna predstava, pre sam mislila na ono šta fali ako neko ima nisko čelo, šta to znači? :)

Джон Рейнольдс

"Особа која има ниско чело стручно се назива "двопрсташ" или "двопрсташица" и значи да је та особа ГЛУПА."

- Ризница општих знања, издање из 2002. године
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Truman

Jape, bolje da si stavio Anđelinino čelo. D. pa znaš šta se priča - visoko čelo visoka visoka inteligencija, nisko čelo...

Inače, sad ga izmerih. Moje čelo ima jednog četri i po prsta što obara ovu tezu o korelaciji sa inteligencijom. :-x

Josephine

Bože, svašta. Svuuuup nazad u '41.

Джон Рейнольдс

1941. је за еугенику прилично безначајна година.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Truman

Ali tad je Hića počeo da hara. :-|

p.s. pardon, '39!

RedSonja

Quote from: Truman on 02-08-2012, 23:55:54
Znamo da je čestitala Anđelini na njenom rediteljskom prvencu i nazvala ga sjajnim filmom. Znamo da glumi u glupim romantičnim komedijicama koje vole tinejdžerke. Znamo da ima nisko čelo. Znamo da pripada grčkoj pravoslavnoj crkvi.

zamo da je jednom dobila gremija za najbolju ulogu u tv komediji, pa je ostalim članovima postave prijatelja dala gremija da ga drže kući po nedelju dana, how sweet :) ))))))))

Truman

Pa niko nije rekao da je loša osoba! A možda je u stvari htela da budu ljubomorni na nju...da vide šta će ona držati do kraja života. :oops:

Джон Рейнольдс

Quote from: Truman on 03-08-2012, 00:27:50
Ali tad je Hića počeo da hara. :-|

p.s. pardon, '39!

Еугеником?

#Τζούτσε

Truman

Neka se D. izjasni na šta je mislila. Moja teza je da ju je teorija o čelu asocirala na hitlerovu teoriju o fizičkoj ( i mentalnoj ) superiornosti nemačke rase. 8-)

RedSonja

Quote from: Truman on 03-08-2012, 00:29:33
Pa niko nije rekao da je loša osoba! A možda je u stvari htela da budu ljubomorni na nju...da vide šta će ona držati do kraja života. :oops:

ostaće večna misterija, je l tako truki

Truman

Ja sam truMi, a ne truki. Nisam ti ja neki kamiondžija! xtwak

Josephine

Quote from: Truman on 03-08-2012, 00:31:45
Neka se D. izjasni na šta je mislila. Moja teza je da ju je teorija o čelu asocirala na hitlerovu teoriju o fizičkoj ( i mentalnoj ) superiornosti nemačke rase. 8-)

Pa jeste, ali onda sam ukapirala da nisam ukapirala foru.  :lol:

Truman

Nema veze, bitno je da sam te pročitao. 8-)

Stipan

Quote from: Бата Животиња on 02-08-2012, 21:44:01
pa sad, koliko znam ti si izabrao kratku ali slatku Vojvodinu umjesto dugačkog srpskog braka punog iskušenja

Ti si Bato opsednut Vojvodinom. Da nisi možda namerio da emigriraš ovamo?

Džek

Quotej. ako ikad neka bude odlučila da se tvojom ženom načini, ako se ikada takav mazohista na ovoj planeti izrodi,
ali ovo jeste forum fantastike   

Opet kiks.
Takvih je bilo, a može da bude ponovo. Samo treba da dam zeleno svetlo i usvojim taj gnusni predlog koji mi slobode oduzima. Zasad se držim, lepo mi ovako.

Prava si bukva, nije čudo što olako lepiš etikete, što opet ukazuje na jezik alapače sa mozgom veličine šumeće tablete.
Samo ti fali međed da odradi svoje.

I da znaš da Breda apsolutno boli uvo za mišljenje neke forumske strip- pozerke, makar i sa Sagite.  xfuck5
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

RedSonja

lepi prstići, je l mide???