• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica broj 20 - avgust 2012 - DVOSTRUKO GLASANJE

Started by Boban, 24-08-2012, 06:09:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Glasam za sledeće tri priče:

1. Buđenja - Biki
2. Milion dece čeka da se rodi - Skalar
3. Zašto poštar mrzi kišu - Stipan
4. Posao u Birovoj kupoli - Ivica
5. Klik-klak - Bata
6. Sekač planina - Sinlen
7. Dekompozicija ikebane - Mandragora
8. Slepilo - Savajat Erp
9. Kyrie Eleison - Džek svih zanata

Mandragora Dragon

Savajate, samo promeniš par rečenica i super.

Stipan

Jeste, a što je meni naslov glup, to nikom ništa, jel'te?
Izvin'te, al' taj naslov baš oslikava dubine i visne iz horizontale i vertikale pesničkih horizonata!!

Ili ovo baš i nisam mor'o reći? A?

scallop

Ispalo je da je bolje što sam otišao na nedelju dana u Grčku. Kad sam pomislim da ste danima drndali vunu sa Kuferom i ništa izštrikali, bolje je što sam tamo bio delegirani nošonoša. Ne, nisam bio štitonoša kao što je princ Valijant bio sir Gavejnu pre negošto je postao vitez, niti poštonoša što je bio Kevin Kostner dok je ponovo ujedinjavao Ameriku, nego najobičniji nošonoša, onaj kome daju da nosi nošu dok se ide na i vraća sa plaže.

Ima tamo, pre nedelju dana, jedan moj post gde sam podsetio na uvod, zaplet, rasplet i poentu, a složio se sa Kuferom koji je već tada izrekao - niks emocije, nur drama. Sve ostalo spada u traćenje.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

:lol:  Pa to je baš slatko. Mislim, to nošenje noše. :)

дејан

...barcode never lies
FLA

Mandragora Dragon

Eh, Stipane pazi ovo: "Zašto pošto-noša mrzi nošu?". Kh, kh.
Voleo bih da scallop prokomentariše moju priču. Nisam učestvovao u septembru, pa nek mi to posluži kao kredit. Nadao sam se da će i Lilit da se pojavi kojim čudom, njoj bi sigurno bilo jasnije o čemu je reč. Takođe, javlja mi se da bi bilo interesantno Hiperhikovo mišljenje o Džekovoj priči. Znam, znam. Mnogo je, ali ove priče avgustovske, siročići mali.

scallop

Da, tebi sam ostao dužan. A, razmišljao sam o tome pre nego što sam bilo koju drugu priču komentarisao. Nekako sam odustao, ne zato što ne bih imao šta da napišem, nego zato što ne bih imao ništa novo. Ima nešto dobro u tvom pisanju šta meni odgovara, ali svaki put je malo više pretenciozno i znam da se uvek okonča sa dodatnim objašnjavanjem, a to je jednio šta moraš da ispraviš i izbegneš. Jednostavno, ono šta nadrljamo na 6Kk mora da kaže sve. Kad se na to skoncentrišeš sve će biti u redu. Mogu da nađem i šta sam zapisao posle čitanja, ali, to je to. :lol:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Mandragora Dragon

Blagodarim. Ovo mi je leglo u pravi čas i znači mi.

дејан

био сам на мору па сам пропустио гласање (ово и септембарско)

моји гласови би ишли
06
07

а не бих успео да се одлучим између 08 и 09 па бих вероватно еципеципецио.
...barcode never lies
FLA

Mandragora Dragon

Баш си морао на то море.