• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

I BOUGHT A VAMPIRE MOTORCYCLE

Started by crippled_avenger, 03-01-2004, 04:12:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

otaku

Proooobaj da u glavi budes sam

iNCUBUs

Quote from: "crippled_avenger"Vrlo zabavan film...

kako ne bi bio kada glumi Neil Morrissey :)

video sam deo tog filma... hilarious...
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Ghoul

Quote from: "crippled_avenger"Vrlo zabavan film...

cr.aven, stvarno pocinjem da se brinem za tvoje kriterijume. :shock:

mislim, volim i ja trash, kad je dobar = ali naslov tog filma je otprilike jedina dobra stvar u vezi s njim! :x
https://ljudska_splacina.com/

sandman

decko je zaljubljen, ocito...

crippled_avenger

ne mogu da verujem, ghoul, da ne volis ovaj nesumnjivo trashy, ali konacno i namerno trashy film. ja stavise ne volim trash, cak i kad je dobar, donekle volim Raimija, a Jacksona ne varim izuzev u jednom filmu FRIGHTENERS, pa ti vidi, ali I BOUGHT A VAMPIRE MOTORCYCLE je prvi putokaz kuda treba da ide srpski trashy horor, na tragu KAKO JE PROPAO ROKENROL. na tom nivou mi je film sjajan, duhovit, inteligentan i krvav na pravi nacin...

pritom donosi jedan od najboljih sex-related gegova, kada tip uhvati zensku za grudi i onda je pita `You want me to move my hands`. ona vrisne na njega `Of course`, i on umesto da ih skloni krece da ih pomera, to je samo uvod u niz nadahnutih komicnih set-pieceova, koji kulminiraju sa pastorom, te sa onom nevidjenom zavrsnicom u solarijumu. jedino mi je zao sto duh vampira nije presao u solarijum. voleo bih da vidim dobar SOLARIUM KILLER flick. pokusaji ubistava u solarijumu su do sada bili sporadicni i tanki, think I STILL KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER...
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Tex Murphy

Sjećam se da sam nekad davno gledao ovaj film i da je bio jedan od najsmješnijih horora (uz neprevaziđenog Jacka Frosta). Izgleda kao da su prvih pola filma pokušavali da prave ozbiljan film, pa su skontali da to ne ide baš najbolje sa "genijalnom" idejom kakva je vampirski motor, pa rekli "screw it all, pravimo komediju!". Sveštenik je legenda.  :)
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Milosh

Kad smo vec kod 'djubreta' da li je neko gledao Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama?  :evil:

Bio je na tv palmi pod znatno kracim nazivom The Imp.  :shock:

Prica je potpuno suluda...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/