• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica broj 22 - oktobar 2012 - ZADATAK

Started by Boban, 15-09-2012, 11:44:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plut

Rokaj Jevtro! :| Jedva čekam.
Ja ću ostaviti Bobanu da odluči da li će povući moju priču koju mi je napisao.

scallop

Meni je ostala za čitanje jedna priča i nadam se da to nije ta Bobanova napisana za tebe. Ništa nisam prepoznao, ni Hrundijeve guzice. Mislio sam da je napisao jednu drugu, bolju u ovom krugu. Možda sam prepoznao D. po Kuferovim i mojim ispravkama.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

Naravno da je povlačenje priča kukavičluk. Pogotovo kod onih koji su javno rekli da su nezadovoljni pričom.

Ovi što sada govore za koju bi priču glasali su, međutim, još gori. -.-

Hrundi je stari drkadžija, ali je drkadžija koji već krugovima učestvuje u radionici i prekorači granicu za 720 karaktera? Daj, Hrundi, premator si za to...

Ostali - nema povlačenja onoga što ste poslali. Glasa se za sve, uključujući i Skalarovu, Hrundijevu i saturnicinu priču.

Džek

Postavljaš Coffiju link sa pravilima a sad pozivaš na nepoštivanje istih.

No, videćemo šta će Boban da okači za glasanje. Napomenuo je u prošlom krugu nešto kao da neće tolerisati više prekoračenje karaktera a za nepoštivanje zadatka da se sami učesnici kroz glasanje izjasne. Nije od reči do reči tako, al' je suština jasna.

Majku mu zar se mora iz kruga u krug ponavljati isto? Po meni je prekoračenje preko limita i nepoštivanje zadatka čisti bezobrazluk i ponižavanje ostalih učesnika. I ja bih da se razmašem dok pišem, al' kako svima tako i meni. No, izgleda da nije tako.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Josephine

Boban je odluku doneo kada je postavio priče, zar to nije jasno, dođavola?  :roll:

Džek

Boban je verovatno propustio da broji karaktere, računajući da je opomena iz zadnjeg kruga bila dovoljna.

Josephine

Šta god da je uradio, postavio je priče. Čovek je odrastao i preuzima odgovornost čak i za svoju nemarnost, ako je toga bilo. Kraj diskusije.

Mme Chauchat

Quote from: Plut on 11-10-2012, 00:07:46
Rokaj Jevtro! :-| Jedva čekam.
Ja ću ostaviti Bobanu da odluči da li će povući moju priču koju mi je napisao.
Reci mu da ti nije baš ubo stil, ništa u ovom krugu mi ne liči na tebe. Doduše ni na njega. Možda je prebacio posao na Miću...

Džek

Nije kraj diskusije. Svaki krug isto. I svaki krug ću insistirati na pridržavanju pravila. Ili da zarad mira u kući počnem sam da ih kršim?

Josephine

kome si ti bitan, ako je boban već doneo odluku?

izvoli, krši ih.

Josephine

Quote from: scallop on 11-10-2012, 00:11:51
Možda sam prepoznao D. po Kuferovim i mojim ispravkama.

može biti. zlata vrede te ispravke. :)

scallop

Quote from: Džek svih zanata on 11-10-2012, 00:44:45
Nije kraj diskusije. Svaki krug isto. I svaki krug ću insistirati na pridržavanju pravila. Ili da zarad mira u kući počnem sam da ih kršim?

Ovo važi za oboje serendatora: Dosta za ovaj krug! Ostavite nešto i za sledeći. xtwak
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Džek

Tebi D. nisam bitan i jebe mi se za to, možda i drugima nisam, ali sam sebi i svom viđenju fer pleja.
Umesto da ti insistiraš na pravilima, primenjuješ ih selektivno.

Ok Scallope, rekao sam šta sam imao. 

Josephine

pa da, ali ako se sada ne zaustavimo, svi će otkriti svoje priče. a 1000 puta se dosad pokazalo da je bobanova poslednja, da nema izmene njegove odluke. kome to još, dođavola, nije jasno? samo onima koji nisu svesni da tako štete radionici.

lavinu treba zaustaviti umesto je klinački podstrekivati.

scallop

I sad misliš da si poslednji postovao? Ovakvi dueli na forumu ne mogu da se dobiju, ali svi ostali gube. Eto i D. misli da može još.

Džek

Scallope, postovao sam sebi poslednje u vezi toga. Bio sam na ivici da se i ja povučem, al' tek onda bih naneo štetu radionici lošim primerom.
Kao što rekoh, izneo sam svoje nezadovoljstvo odnosom drugih ka radionici i završio sa tim.

Milosh

Quote from: Jevtropijevićka on 10-10-2012, 22:42:14Ima da komentaričem u ovom krugu, nego šta, sve ima da puca. Ali umesto poniranja u radioničarsku psihu idemo na pravopisne, jezičke i stilske greške. Sa sve osnovnoškolskim ocenjivanjem pismenih zadataka. Pa da vidimo, junaci, ko će da završi sa prelaznom. -.-

:-|
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Josephine

Skalar

Quote from: Džek svih zanata on 10-10-2012, 20:53:17
Ne bih Skalara nazvao glupim nego čestitim. Samo za guzice je čestit glup.
Opet, nešto mi tu nije jasno pa bih pitao Skalara, sasvim ljudski i bez zlomisli -zašto sada?

Napisao si priču, verovatno je peglao i doterivao pa je poslao. Sve vreme čekao da se okači. Nije te valjda jedan komentar ponukao na to?

Da sam sam napisao takvu priču, gde bi ugradio forumski half-life a pritom ispoštovao zadatak, priču kojoj ne bi to bio cilj nego sredstvo da bude dobra, bio bih ponosan na to.
Ko bi se našao u njoj a ko ne, apsolutno bi me bolelo uvo. 

Pročitao sam tvoju priču pre nego je napomenuto, nisam prepoznao da pišeš o nekome i to je taj kvalitet.
Nije da ne znam da čitam, ali moji radari ne love u pričama forumske jebanijade i ne detektuju čiji je u čijoj, tako da ti je priča sasvim legitimna. Ko hoće da se prepozna, neka uradi tako i reaguje kako želi.

A priča ovako samostalno sasvim lepo fercera.
Napravio si zajeb, povuci povlačenje priče, opraštamo ti samootkrivanje i pokupi onoliko kajmaka koliko zaslužuješ.

Није зајеб, нема повлачења повлачења.

Написао сам причу, нисам је пеглао, нисам чекао кад ће бити окачена, јер се баш и не палим на Бобаново тренирање аутора. Имају две-три реченице и ситуације у причи у којима сам нишанио одређеног учесника радионице. Једног, не више њих. Кад је Јевтропијевићка поставила пост који сам цитирао, не улазећи у то да ли је у мојој причи препознала то што је требао да препозна онај ког сам гађао, или у некој другој, схватио сам да нисам тај тип човека и да не треба да се служим таквим средствима у односу са радионичарима и учесницима форума. Зато сам повукао причу.

А о Скаларовој глупости... Тјах, увек можемо организовати некакав квиз општег знања, па се огледати. А и не морамо. Ево, ја ћу признати да сам глуп, најглупљи  xrofl . Не палим се на такве квалификације. Али се зато захваљујем Џеку на првој реченици овог његовог поста. Она је вреднија од милион бодова и првих места, на радионици, или било где.

Пиво и ћевапи спајају људе.

Josephine

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!  xrofl xrofl xrofl xrofl

ovo sa crevima je, Lorde, najbolja stvar koju sam u poslednjih par meseci videla!!

Lord Kufer

Quote from: D. on 11-10-2012, 01:44:16
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!  xrofl xrofl xrofl xrofl

ovo sa crevima je, Lorde, najbolja stvar koju sam u poslednjih par meseci videla!!

Sva sreća da su bila ispražnjena pre upotrebe  8-)

Josephine

ali ne znam kome je ikada moglo da padne na pamet da čovek može da izvadi sopstvena creva, da ih iskoristi protiv protivnika i da ostane da stoji????  xrofl

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Stipan

E ne može bez mene! Povlačim i ja svoju priču! Pogađajte koja je!

Stipan

Quote from: Skalar on 11-10-2012, 01:43:29
А о Скаларовој глупости... Не палим се на такве квалификације.

Ajde nemoj tu da mi se vređaš. Pogledaj malo pažljivije kako sam to napisao.
U istoj rečenici sam rekao da si povukao DOBRU priču.
Nisam rekao da je Skalar glup, nego da je ispao glup. Postoji razlika.

Hrundi V. Bakshi

Niste mi ni malo nedostajali za ova četiri meseca.
Uvek sam ukazivao na poštovanje pravila, zalagao se za nacionalstocijalističko, a ne demokratsko uređenje Radionice, pa bih bio licemer da ne povučem svoju priču, koja krši pravila. Momak izbosne je u pravu, što se toga tiče, propisi su propisitm
Pojedini i dalje greše kada analiziraju moje misli i reči. Ukratko, odjebite.
Obilje blata i prcvonjci književnosti. Naša Radionica.

scallop

Pravo da ti kažem, meni su pomalo nedostajale tvoje priče, ali ti nikako. Umemo mi i sami da serendamo.

M.M

Nijedan poraz nije konačan.

Stipan

Prcvonjci književnosti? Sjajno!!!

Ovog Hrundija da nema trebalo bi ga izmisliti!

scallop

I Hrundi je prcvonjak. Samo, ima drugu vrstu nedostataka, pa misli da nije.

scallop

pokojni Steva

Kome fali podsećanje, bolje da ga nije.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Lord Kufer

Da malo i ja trošim postove, kad ste već svi tako pametni  :roll:

Stipan

scallop

E, ali mi trošimo svoju pamet, a ti tuđu.

pokojni Steva

Jel' to Bata hakovao Lordov nalog, il' ovo zaista postaje zabavno?

Lord Kufer

Aha, oćete još!

Aj malo još kukanja.

Evo, paraliza. Izostalo glasanje, nema pljuvanja, zajebavanja, skvičanja i kukumavčenja.

Povlačim svoju priču, samo da znate svi!

Python eats Alligator 02, Time Lapse Speed x6

Piton od dve tone.

pokojni Steva

Znači zabava! Sam' da jebeni SBB vrati internet polovini Novog Sada, eto i mene s prilozima!

Loni

Isčitao. Priče ili liče jedne na druge u klišeizaciji ili su nešto originalnije, ali su zato odstupile od teme. Ne zna se šta je veća mana.

Za sve je kriv Boban jer je zad'o previše precizno.
  I budućnost i kazna i tehnologija svud oko junaka, ali ne i dostupna junaku; Preterane odrednice.
  Zbog njih ,,priprema uskrsa'' nije podrazumevala improvizacija u mućkanju farbi za jaja, pa svima ispaše slična. 

Nikad nisam imao teži izbor da dam glasove. Još ne znam kome ću dati maksimum. Priče koje su napisane stilom koji mi se dopada (dinamično, sa mnogo dijaloga i opisa) nisu dale originalna rešenja već kliše a la ,,spoznah prirodu i ne vraćam se više nazad''.   :(  Neke su dale nešto interesantnije rešenje, ali zato me vođenje priče i stil, nisu naročito dotakli.
  Da ne bih ispao Vesna Belilistić Pešić, glasaću za manje zlo.

Što se tiče ovih koji su povukli priče zbog toga da su interne fore sa foruma ubacili u njih, to je bilo nepotrebno. Ja nisam prepoznao nijednu internu foru, nijedno prepoznavanje sa foruma i svaka priča može da funkcioniše kao nezavisna.
  Uzimala - davala? To je malo i nepoštovanje radionice.   
  Ionako je stiglo malo radova.