• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica broj 22 - oktobar 2012 - ZADATAK

Started by Boban, 15-09-2012, 11:44:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

scallop

Kao i obično i u uobičajenim terminima. Kad vam izgleda da Boban kasni on je sam pomerio vreme.

Loni, i ja sam bio skeptičan prema zadatku, ali sam prijatno iznenađen sa nekim rešenjima. Naravno da sa nekim drugim nisam, ali to je redovna pojava na Radionici.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

pokojni Steva

Elem, i dalje proživljavam zadatak, SmrdijaBB namiruje sve u pričama ne ispunjeno. Rečeno mi je da je i dobar deo Bg otkačen, valjda da me još razdraže. Barem sam napsovao tel. operaterku, zato je i plaćena, priključivši se urinirajućem duhu ovog kruga.
Naime mesto elem, vi kliko!, što vam Hrundi cepa zanoktice pa đipate kao prevareni puvanjkom... Ček ček, SmrdijaBB bi da se uključi...
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

pokojni Steva

Vojvodina je srce Smrdije, SBB proradio! xdrinka

pokojni Steva

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 11-10-2012, 14:36:05
Elem, i dalje proživljavam zadatak, SmrdijaBB namiruje sve u pričama ne ispunjeno. Rečeno mi je da je i dobar deo Bg otkačen, valjda da me još razdraže. Barem sam napsovao tel. operaterku, zato je i plaćena, priključivši se urinirajućem duhu ovog kruga.
Naime mesto elem, vi kliko!, što vam Hrundi cepa zanoktice pa đipate kao prevareni puvanjkom... Ček ček, SmrdijaBB bi da se uključi...

Zemun je srce Vojvodine - ZNAČI, moj omiljeni grismanki vam je tačno zborio, to što umišljate možete još samo rodbini da servirate. Da, rekao sam da krug i nije tako loš, poredeći ranije prezentirana bulažnjenja. Ajd' što sebi spuštate letvicu, sad sam se iskreno poplašio da ste je i meni spustili! Uticaj lošeg društva nikad nije za zanemariti. Uživajte u valjanju, dolaziću samo vode da vam dodam, da se blato ne skore. Neću glasati, komentarisati hoću. Belle Hotel je moj.

edit - Scallopu izvinjence, tek da ne misli da mene ne boli što serem po radionici. Moraćeš, druže moj, naći novi podučavajući topik. Dao bih više od litre krvi da bi ovo uspelo. Al', ne ide. Seti se mog divljanja na SF timu, ovo se pretvara u drugu stranu medalje. Kad, i ona je rđava.

scallop

Jesi li se normalizovao? Misliš da jesi? E, nisi. I misliš da si nam odao veliku tajnu? Bell Hotel je tvoj? Ma, nije moguće! Prepoznatljiviji si od Saturnicinog hrvatskog. Vrlo je zanimljivo da su ti priče, kao i prošle godine, ko kad s jeseni cvetaju kesteni. Sve gore. Daješ sve od sebe da podvališ svima koji su obećavali da će biti poslednji.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Lord Kufer

Kriptičnost umesto atributičnosti. Ne mož da prođe nikako.

pokojni Steva

Quote from: scallop on 11-10-2012, 15:10:44
Jesi li se normalizovao? Misliš da jesi? E, nisi. I misliš da si nam odao veliku tajnu? Bell Hotel je tvoj? Ma, nije moguće! Prepoznatljiviji si od Saturnicinog hrvatskog. Vrlo je zanimljivo da su ti priče, kao i prošle godine, ko kad s jeseni cvetaju kesteni. Sve gore. Daješ sve od sebe da podvališ svima koji su obećavali da će biti poslednji.

Normalizovao se? Ne vem. Valjda je radionica služila da nađemo "izraz", ne kažem da lutam, itekako. Priče su mi sve gore, prihvatam. Prihvati i ti ovo resto što ti nude. Oćeš sodu bikarbonu?

edit - svojevremeno sam zazivao, dete pa glupavo, Lorda da pripomogne na radionici. Od odmoga do pripomoga, ništa ni levo, još manje desno.

Lord Kufer

Ne možeš da snimaš film s nevidljivim likovima. Sve činiš da ti likovi ostanu nejasni.

Josephine

I misliš da si nam odao veliku tajnu? Bell Hotel je tvoj?

xrofl

Bobo, jel vidiš kako im uopšte nisam potrebna?  8)

pokojni Steva

Quote from: D. on 11-10-2012, 15:22:39
I misliš da si nam odao veliku tajnu? Bell Hotel je tvoj?

xrofl

Bobo, jel vidiš kako im uopšte nisam potrebna?  8)

Naravno da nisi. Ni Bobo radionici. Pokojna je, pjevajmo tiho, ona spava do Sisveta.

scallop

Svako ko misli da je pokojna nek' se dostojanstveno udalji. Dok može. Posle ne odgovaram za kolateralnu štetu.

pokojni Steva

Quote from: scallop on 11-10-2012, 15:32:34
Svako ko misli da je pokojna nek' se dostojanstveno udalji. Dok može. Posle ne odgovaram za kolateralnu štetu.

Ma hajde?! Čik, čik, čik, Radio ČIKa Steva, na talasima radionice. Ko vas jebe, i ja moram da čitav svašta.
Starter je divan KuK bend - vojvođanski Srbi, po neki Hrvat, naročito onaj Mađar.

REBEL STAR Dah

pokojni Steva

Kraj? Kakav bre kraj?!

Samo za Jevtru, zeka napada  xcheers

Pun Kufer - Norma Belle

(naravno, sve po KuK modelu, sve čista govna)

pokojni Steva

D.S.B.

Soso shvatili smo da si naduvan, dosta je. Hrundi misli da je pametan, Džek je dosadan sa isticanjem pravila, i to smo shvatili. Sada se malo normalizujte.

pokojni Steva

pokojni Steva

Quote from: D.S.B. on 11-10-2012, 16:12:23
Soso shvatili smo da si naduvan, dosta je. Hrundi misli da je pametan, Džek je dosadan sa isticanjem pravila, i to smo shvatili. Sada se malo normalizujte.

A ti, sitna misleća ribo pljuckavico, odjebaus! Viš' da konstruktivno učestvujem na radionici.

D.S.B.

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 11-10-2012, 16:19:57

A ti, sitna misleća ribo pljuckavico, odjebaus

Imam osećaj da je ovo tvoj krajnji intelektualni domet, ali nemoj da se uznemiravaš zbog toga, siguran sam da postoji neko mesto gde možeš da pišeš takve gluposti i gde će neko misliti da si zanimljiv.

pokojni Steva

Quote from: D.S.B. on 11-10-2012, 16:39:24
Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 11-10-2012, 16:19:57

A ti, sitna misleća ribo pljuckavico, odjebaus

Imam osećaj da je ovo tvoj krajnji intelektualni domet, ali nemoj da se uznemiravaš zbog toga, siguran sam da postoji neko mesto gde možeš da pišeš takve gluposti i gde će neko misliti da si zanimljiv.

Čekaj, ja sam ti ocenom dao povrh plafona, onog najvišeg što ćeš ikad, možda tek na slici videti. U čemu je problem?

D.S.B.

Tvoja ocena je ravna bilo čojoj oceni ovde nemoj misliti da vrediš više. Problem je što si preterao sa glupostima ovde a niko drugi neće da ti kaže. Nije kasno da staneš i ispraviš to i dokažeš da sam pogrešio malo pre.

pokojni Steva

Malopre nisam pogrešio jerbo sam tebi rekao da si puvanjak bez napona, pasulja tačnije. Nemam ja šta da ispravljam, moje stoji ravno i borovski uspravnije spram bilo koje "vaše" replike. Kešt, čibe more!

Mme Chauchat

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 11-10-2012, 15:54:12
Kraj? Kakav bre kraj?!

Samo za Jevtru, zeka napada  xcheers

Ne znam čime sam kao Beograđanka zaslužila razrešenje onog potpisa, saundtrek i ključ priče sve u jednom. Hvala lepo! Oćeš li se sad urazumiti? malko?

D.S.B.

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 11-10-2012, 17:10:02
Malopre nisam pogrešio jerbo sam tebi rekao da si puvanjak bez napona, pasulja tačnije. Nemam ja šta da ispravljam, moje stoji ravno i borovski uspravnije spram bilo koje "vaše" replike. Kešt, čibe more!

Eh Stevo...ko će sada tvoje komentare da uzme za ozbiljno kada si svima pokazao koliko vrediš? Razočaran sam...

Stipan

Stevo, pobogu, konstruktivan si ko T-34 pod Berlinom.

A ti DSB, prestani da vučeš đavola za rep. Najebaćeš.

Josephine

NE DIRAJTE MI STEVUUUUUUUUUUUUU!!!

Josephine

Josephine

haaaaaaaaaaaaaha! dobro se snalazi D.S.B. u ovom paklu! Naš je čo'ek!  :lol: xjap

Stipan

Ajd' ovako: pošto je dobar deo priča kojima bih dao glas povučen, ovoga meseca neću glasati.
Što se komentara tiče, komentarisaću samo one priče koje nisu povučene, ukoliko autori ne budu tražili suprotno.

Eto, da i ja malo pridodam rastakanju. 

scallop

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Stipan

Josephine

to su sada radioničke (bobanove) priče.

Stipan

Pa, s obzirom da sam ih pažljivo iščitao, pomalo su sad već i moje...

Džek

Da li neko zna koja je moja? Opet sam zaboravio  :x
Moram zapisivati, ne vredi ovako više...
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

scallop

Tvoja je Bell Hotel. Sa sve Kuferima.

Josephine

pa s obzirom koliko je autora otkrilo svoje naslove, sad već može i metodom eliminacije da utvrdi koja je njegova...  :roll:

Džek

Kao da mi se javljaju neke orhideje a u daljini vatre...

Stipan

Ajde ne provociraj, jer ću oma i tvoju da diskvalifikujem sa sve brojanjem slova!

Džek

Ne provociram nego se zajebavam na sopstveni račun.

scallop

Stipane, jel' si proverio ko te je nadmašio po broju prideva?

Boban

Shvatam da sam ja delimični krivac za haos i raspad sistema, da sam ažurniji do svega ovoga ne bi došlo, ali šta da se radi, obaveze, jurnjava, pokušaj paralelnog rada na previše projekata... bilo kako bilo: DOSTA... komentara, rasprava, aluzija, iluzija, bilo čega.
Glasanje za priče, zanemarite sve što ste ovde pročitali o pričama, izjave učesnika i slučajnih prolaznika... uskoro stiže novi zadatak i idemo dalje.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.