• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Halloween 9

Started by Milosh, 04-01-2004, 04:22:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sta kazete na vest da ce da se snima Halloween 9?

briga me
2 (13.3%)
jedva cekam
0 (0%)
neeeeeeeee!!!!!
1 (6.7%)
Michael u svemiru
4 (26.7%)
Halloween 3-D
0 (0%)
jedan je John Carpenter
2 (13.3%)
spaliti do temelja Dimension Films!!!
0 (0%)
another year, another sequel, yeah!!!
0 (0%)
Michael vs. Michael
1 (6.7%)
Michael vs. Moustapha Akkad (slash, slash, slash!!!)
1 (6.7%)
rip-off u reziji Jima Wynorskog
0 (0%)
rimejk u reziji Johnsona Bronsona
1 (6.7%)
Loomis - Resurrection (as CGI)
0 (0%)
ja se plasim bundeva
1 (6.7%)
glupog li glasanja
2 (13.3%)

Total Members Voted: 14

Voting closed: 04-01-2004, 04:22:32

Milosh

Smuci mi se kad pomislim da ce se nastavci toliko nemilice stancati da ce se jednog dana (i taj dan ce, na zalost, jednom doci) Carpenter prevrtati u grobu dok direkt-za-video budu izbacivali stoti nastavak Halloweena.  :x

A u medjuvremenu...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Lurd

Nema opcije "već 9?" Stvarno, bre! DEVETI deo! E! A da li će se štancovati, ne znam zaista koliko će to biti komerijalno isplativo, a sigurno ću otkriti toplu vodu ako kažem da je to odavno postala karikatura i da nastavke ne treba porediti sa originalom.
My trees...They have withered and died just like me.

Tex Murphy

Sasvim sigurno ga neće režirati Karpenter, ali bilo bi lijepo da recimo napiše scenario a da Steve Miner režira ili onaj tip što je radio četvrti dio, zaboravio sam mu ime...
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

taurus-jor

Joan Crawford has risen from the graaaaave!
Christinaaaaa....mother's home!
(BLUE OYSTER CULT - Joan Crawford,
album Fire Of Unknown Origin, 1981)

Laurie Strode has risen without heaaaaaad!
Michael...vrati sestrici njenu tikvu!
(MOUSTAPHA AKKAD & THE MONEYGOROUNDS - Scream Queen Returns,
Halloween X - The Shitening O.S.T, 200?)
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Milosh

:o  

Upravo videh da je na IMDB-u kao moguci scenarista najavljen David Webb Peoples!!!

Jel' on normalan, pa sta ce mu to u zivotu? Covek je napisao scenarija za takva remek-dela kao sto su Blade Runner, Unforgiven, 12 Monkeys...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Milosh

Quote...ili onaj tip što je radio četvrti dio, zaboravio sam mu ime...

Dwight H. Little mu je ime.

Puk'o covek u medjuvremenu. Trenutno snima nastavak filma Anaconda pod ingenioznim naslovom Anacondas.  :x

Tex Murphy

Quote from: "Milosh"
Quote...ili onaj tip što je radio četvrti dio, zaboravio sam mu ime...

Dwight H. Little mu je ime.

Puk'o covek u medjuvremenu. Trenutno snima nastavak filma Anaconda pod ingenioznim naslovom Anacondas.  :x

Nek počiva u miru. :(
Genetski četnik

johnson bronson

Quote from: "taurus-jor"(BLUE OYSTER CULT - Joan Crawford,
album Fire Of Unknown Origin, 1981)

Bleue Ojster Kalt. Mmm Mmm.

taurus-jor

Don't fear the Reaper, man!
:evil:

johnson bronson

Blu ojster - jedan od najpotcenjenijih bendova medju mojim ispisnicima!

taurus-jor

To je jedan od muzički najtalentovanijih bendova koje sam čuo u životu. A potcenjuju ih oni koji slažu grupe u fiokice. Ovi momci se, naime, ne mogu svrstati nigde, što fioka-robovima pravi ogroman problem. Ali, pravi znaju njihove vrednosti. Ekipa iz "Ritma" (pokoj mu duši, najbolji rok magazin na ovim prostorima svih vremena), Žikica Simić, Vlada Džet,
gomila bendova novog američkog roka (Minutmen, Firehose, Nirvana, Dream Syndicate, pa i Thin White Rope), jedan Džon Širli (već nekoliko godina piše tekstove za Blue Oyster Cult), Stiven King... Je l' dovoljno?
Meni je bilo dovoljno da nađem sve što je od njih zvanično ikada objavljeno - bez većine tupavih kompilacija, naravno.

Mnogo bre rif za Godzillu liči na Smells Like Teen Spirit. Kao što čitav zvuk sa Neverminda jaaaako liči na Pixies. :evil:

Truba

ANACONDAS :x

nasmijavate me do suza :lol:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

Na pomen filma ANAKONDA dobijam ospice.
Pre neku godinu sam sticajem okolnosti putovao desetak puta na relaciji Beograd-Zapad istim hiperluksuznim autobusom i sve je bilo u savrsenom redu osim sto su svaki jebeni put pustali Anakondu.
Na sve pokusaje da se utice na repertoar dobijao sam odgovor da nema potrebe menjati jer je njihov utisak da putuju razliciti ljudi i da je svejedno.

Tako mi je na listi filmova koje nikako ne bih zeleo vise ikada da vidim, Anakonda ubedljivo prva.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Truba

Quote from: "Boban"Na pomen filma ANAKONDA dobijam ospice.
Pre neku godinu sam sticajem okolnosti putovao desetak puta na relaciji Beograd-Zapad istim hiperluksuznim autobusom i sve je bilo u savrsenom redu osim sto su svaki jebeni put pustali Anakondu.
Na sve pokusaje da se utice na repertoar dobijao sam odgovor da nema potrebe menjati jer je njihov utisak da putuju razliciti ljudi i da je svejedno.

Tako mi je na listi filmova koje nikako ne bih zeleo vise ikada da vidim, Anakonda ubedljivo prva.

ovo ste pričali u topiku filmovi koje ste najviše puta gledali

elem mogu misliti kakav je vaš izraz lica bio kad vam svaki put
namigne onaj koji izleti iz aninog stomaka :evil:  :lol:  :wink:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

taurus-jor

Išao ja autobusom za Turkeye-Turkie.
Pitamo mi majstora, negde kod Niša, da nam pusti neki film.
On: Nema do granice.
Mi: A što?
On: Zbog autorskih prava
xjump

Naravoučenije: Ne za Hrvatsku, Bobane!

Tex Murphy

Quote from: "taurus-jor"Mnogo bre rif za Godzillu liči na Smells Like Teen Spirit. Kao što čitav zvuk sa Neverminda jaaaako liči na Pixies. :evil:

Kad već skrećemo s teme, ona pjesma Come With Me je skroz-naskroz prerađeni Kashmir (što nije čudno jerbo je Jimmy Page autor obje pjesme), a veoooooooooooma slične muzičke teme se pojavljuju u filmu Bad Liutenant (sp?) i u onoj pjesmi Eminema za koju je valjda dobio Oskara (čuo sam pjesmu mada sam bio blagoslovljen negledanjem tog filma).
Genetski četnik

johnson bronson

Quote from: "taurus-jor"Mnogo bre rif za Godzillu liči na Smells Like Teen Spirit. Kao što čitav zvuk sa Neverminda jaaaako liči na Pixies. :evil:

Jes', a jos je lakse primetiti killing joke pjesmu Eighties sa ISTIM rifom sa Come as you Are. Kurt je slushao gomilu stvari u djetinjstvu (otkud mu man who sold the world?), a pixies zvuk dolazi preko Butch Vig-a producenta koji je kasnije napravio garbage.

dodushe treba reci i da se sam zvuk sa nevermind nije preterano dopadao momcima iz benda.

Milosh

Eh, kamo sreće da je snimljen deveti deo, pa kakav god da ispadne, umesto ovog nesrećnog rimejka i nastavka mu... :(

Eriops

Prvi deo je sjajan. Cetvrti i peti solidni, nisu losi. Sve ostalo, nastavci i rimejci, cisto
sranje  :(.

Alexdelarge

tihi, tihi, koga ti driblas? gledao si sve filmove iz halloween serijala, a nisi gledao blade runnera?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Eriops

Ne znam kakve to veze ima, koliko sam cuo pomenuti film je sf. Zaista ga nisam gledao, a nameravam ga pogledati. Sto se tice Halowena, prvi deo sam gledao mnogo puta  :). Kupio sam od ulicnih prodavaca za sto dindzi, delove 1-7. U trecem delu se uopste i ne pojavljuje Majkl Majers. Gledao sam ono 20 godina posle, i onaj deveti deo kad su oni mladi u kuci, kad se tip spasava kad mu riba salje poruke preko interneta. I Zombijevo skrnavljenje ovog kultnog horora  :(.