• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

pomoc!!!

Started by Biki, 06-10-2012, 22:05:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Biki

Koja je muzika na pocetku ovog trailera, da li neko zna?

Hotel Transylvania - Official Trailer

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Biki

:) ma dobro to nego na onom prvom trailru ide neki cassical piece , a ja ne znam koji je . Hocu da nadjem samo muziku , citavo delo bez filma

saturnica

Quote from: Biki on 06-10-2012, 22:11:44
:) ma dobro to nego na onom prvom trailru ide neki cassical piece , a ja ne znam koji je . Hocu da nadjem samo muziku , citavo delo bez filma
Mozda Dvorzak...ali nisam sigurna....

Biki

preslusacu danas sve klasike dok ne nadjem koja je  :)

:oops:

saturnica

Quote from: Biki on 06-10-2012, 22:18:41
preslusacu danas sve klasike dok ne nadjem koja je  :)

:oops:
9simfonija Iz novog svijeta...probaj Dvorzak

Biki

Saturnice hvala lici ali mislim da nije 9.simfonija u pitanju. Sad je slusam.
Ne znam sta je ovo jutros. Ukljucim kompjuter i na prvoj stranici , posto mi je apple.com pocetna stranica ide mali film o Stive Jobsu sa isto tako mnogo lepom klasicnom muzikom . Onda krenem da trazim kada igra Hotel Transilvanija sutra da vodim decu da gledamo, kad ono opet klasik 8-). Inace volim da slusam klasicnu muziku i cesto mi je u kolima na radiju ovde nedna stanica cassical FM 96.3.

saturnica

Da, meni je onaj komadic jako poznat, ali eto sada niti sama ne znam. Uglavnom ako nije Dvorzak, probaj sa Smetanom...

M.M

Postoji aplikacija za andoid koja prepoznaje izvođača. Startuješ aplikaciju, pustiš muzičku numeru, prineseš mobilni zvučniku na nekih 10-15 sekundi. Nakon tog vremena na ekranu mobilnog možeš da pročitaš ko je izvođač i kako se zove ta numera.
Tako nešto, verovatno, postoji i za PC.
Nijedan poraz nije konačan.

Melkor

Shazam i soundhound. Ali nece, premalo muzike previse price i efekata.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Albedo 0

Tipujem na nekog germanskog manijaka, kakvi Česi i Slovaci 8-)

npr, Betoven je najbolja pratnja za horor  8)

Biki

saturnica

Wagner je jos bolji...

Biki

Ni ovaj google nije ni za sta , sta sve nisam ukucala u search da nadjem koji je naziv dela i nista  :(

Albedo 0

imaš forume posvećene klasičnoj muzici, ako si toliko zapela 8-)

Father Jape

Da nije 4 godišnja doba, pa sad koje li je...

EDIT: Nije
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Biki

Ne da sam zapela, nego sam opsednuta trenutno. Jednostavno moram da nadjem odgovor

Biki

Quote from: Father Jape on 06-10-2012, 23:17:20
Da nije 4 godišnja doba, pa sad koje li je...

I ja sam to pomislila, jos ima i smisla
hotel .. Four seasons
good thinking Father Jape
preslusacu jos jednom Vivaldija, mozda sam preskocila sezonu, bila sam ubedjena da je leto u pitanju

Albedo 0

German je pis'o, koliko puta to trebam da kažem?  8-)

Biki

Joooj Batice jeste Betoven  xremyb :!: :D :!:
9. simfonija

Biki

Biki

Huh sad sam se malo smirila  :oops:, samo jos da nadjem koja je ona na apleovom sajtu :)

Albedo 0

Batoven!  8-)

Quote from: Biki on 06-10-2012, 23:49:25
Huh sad sam se malo smirila , samo jos da nadjem koja je ona na apleovom sajtu

oh, ne, ima još???  :shock:

daj link za tu pjesmu

Father Jape

Jao, kako ne volim tu svitu za čelo. Ne sećam se da li sam je ja svirao, što je najgore, ali to uvale maltene svakom ko uči violončelo, i onda se staaaalno čula iz neke učionice u muzičkoj. Na glavu se popela, na nos izlazi. <_<

Lord Kufer

Zašto ih teraju da sviraju u odelu?

Biki

Quote from: Father Jape on 07-10-2012, 00:14:24
Jao, kako ne volim tu svitu za čelo. Ne sećam se da li sam je ja svirao, što je najgore, ali to uvale maltene svakom ko uči violončelo, i onda se staaaalno čula iz neke učionice u muzičkoj. Na glavu se popela, na nos izlazi. <_<

Blago tebi ! Kad sam bila mala (4-5 godina), polomila sam nogu posto sam bila uzasno nemirna i morala sam da tako kutim u kuci mesec dana sa nogom u gipsu do kuka. Mama i bata mi kupili neki mali klavir ( igracku) i na njemu sam sve zivo sto bih cula skinula za cas . Moj deda koji je ziveo tu u kuci do nas bi me obilazio svaki dan i kad je cuo kako leeepo sviram obecao mi je da ce da mi kupi pravi klavir. Ja se jadna kao svako dete primila i verovala da cu da dobijem klavir , medjutim od toga nije bilo nista :( . Ni od klavira ni od muzicke skole .I tako meni celi zivot ostade ta pusta neispunjena decja, totalno iskrena zelja da sviram.
Zato pazite sta obecavate deci, pamtice vam to do kraja zivota .

Tex Murphy

Quote from: Biki on 07-10-2012, 00:26:06

Blago tebi ! Kad sam bila mala (4-5 godina), polomila sam nogu posto sam bila uzasno nemirna i morala sam da tako kutim u kuci mesec dana sa nogom u gipsu do kuka. Mama i bata mi kupili neki mali klavir ( igracku) i na njemu sam sve zivo sto bih cula skinula za cas . Moj deda koji je ziveo tu u kuci do nas bi me obilazio svaki dan i kad je cuo kako leeepo sviram obecao mi je da ce da mi kupi pravi klavir. Ja se jadna kao svako dete primila i verovala da cu da dobijem klavir , medjutim od toga nije bilo nista :( . Ni od klavira ni od muzicke skole .I tako meni celi zivot ostade ta pusta neispunjena decja, totalno iskrena zelja da sviram.
Zato pazite sta obecavate deci, pamtice vam to do kraja zivota .

Па ако и даље имаш жељу да свираш, узми часове и научи!!!!!11
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Albedo 0

pa šta si ti radio u toj muzičkoj školi, sjedio na ušima? 8-)
ja pored živog muzičara pogodih i apple i transylvaniju 8-)

Quote from: Biki on 07-10-2012, 00:26:06
Mama i bata mi kupili neki mali klavir

Nikad nikome nisam kupio klavir u životu!!!  8-)

Biki

Quote from: Бата Животиња on 07-10-2012, 00:55:34

Nikad nikome nisam kupio klavir u životu!!!  8-)
Ma ne ti bato , nego moj pravi bata  :)

Albedo 0

Zašto žene uvijek unište svaki dobar vic?  8-)

Biki

Quote from: Бата Животиња on 07-10-2012, 01:44:44
Zašto žene uvijek unište svaki dobar vic?  8-)

Ok, ok ne budi tuzan, you're my brother from another mother  ;)

Albedo 0

you're doing it again!  :cry:

Biki

Quote from: Бата Животиња on 07-10-2012, 02:04:05
you're doing it again!  :cry:
Sta? Ne razumem. Ti ako ne volis zene, treba lepo da nas zaobidjes. Zasto trosis  dragoceno vreme na  kominukaciju za koju od samog pocetka smatras da nema smisla?

Biki

Ode Bikili da spava

sluskice na usi i

Tchaikovsky - Valse Sentimentale

Father Jape

Quote from: Бата Животиња on 07-10-2012, 00:55:34
pa šta si ti radio u toj muzičkoj školi, sjedio na ušima? 8-)
ja pored živog muzičara pogodih i apple i transylvaniju 8-)

Ma prepoznao bih ja onog Baha samo da sam otišao na sajt. Čekao sam da nam Biki okači link.  :lol:

Stipan

Quote from: Biki on 07-10-2012, 02:40:14
Ti ako ne volis zene, treba lepo da nas zaobidjes.

Ma voli Bata žene, nego ima nastup k'o traktor "Belorus".

Albedo 0

jooooj, Biki je od igre riječima, čak igre jednim slovom (ja sam batu prepoznao kao Batu, što je uvod u klasičan vic), napravila pitanje srodstva, da to nije stvarno bio Bata već bata (pa znam i ja to, to je vic!) :cry:, pa na kraju ispade bata od druge keve, a na moj plač  :cry: me još počela grditi  :cry: :cry: :cry:

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

džin tonik

e moj bato, bas te ukopala ta tvoja, hm, inteligencija.
bravo biki! biki rules! sah-mat u dva poteza!

Biki

Quote from: Бата Животиња on 07-10-2012, 10:24:23
jooooj, Biki je od igre riječima, čak igre jednim slovom (ja sam batu prepoznao kao Batu, što je uvod u klasičan vic), napravila pitanje srodstva, da to nije stvarno bio Bata već bata (pa znam i ja to, to je vic!) :cry:, pa na kraju ispade bata od druge keve, a na moj plač  :cry: me još počela grditi  :cry: :cry: :cry:

Batice znam i ja to sve, ali i to je vic, da ne kazem nasa omiljena zenska igra koja se zove : Pusti ga da mu poraste sto veci :| ... ( mislim na ego )
It's such an etertainment sometimes  8-)
Mada je i taj tvoj plac verovatno fake  xrofl xremyb