• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Deca kazu najsmesnije stvari

Started by Biki, 13-10-2012, 21:41:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Biki

Vozimo se malopre nazad kuci i nas mali , koji ima 4 godine sedi pozadi u svom sedistu i maznjava neki cips. Ja protnula ruku izmedju sedista , ispruzila dlan i pitam ga da mi da jedan cips. Cekam ja tako, cekam, cekam, nista se ne desava. Pitam ga pa gde je vec jednom taj cips , kad osetim njegove prstice kako mi saraju po dlanu. Proslo malo i on pomeri prstice. Opet ja ne kapiram pitam pa sta je bilo sa cipsom kad ce on :

"Mommy I gave you chips. It's an invisible one ."
:-?  "Invisible chips?" - pitam ga ja i pocinjem da se smejem, ne verujuci sta mi je rekao, kad on opet odgovara
"It's not funny mommy, you need to use your imagination. "

xfoht

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Biki

Quote from: Barbarin on 13-10-2012, 22:01:09
xrofl xrofl

Klinac je car  :-|

Obozavam ga, uvek me tako sokira.
Prosle godine (imao je tri godine tada) kaze on meni iz cista mira:
" Mommy I have hypothesis. "
Meni se usta otvorila ovako :-? "Hypothesis?"
A on " Yes hypothesis, you know when you can test something ."

Pre par dana ucili u skolici paterne. Odneli svi po jabuku u skolu, pa ih razdvojili po boji i onda pravili paterne, skicirali kao to sve i bojili . Kad je dosao kuci pokazuje on meni svoj radic sa paternom crvena jabuka, zuta jabuka, crvena jabuka, zuta jabuka ...
Proslo neko vreme krenuo malo da ludi po kuci i glumi nindzu . Ja mu ponovim nekoliko puta da ne skace sa sofe da se ne povredi a on opet se popeo i gleda da li cu da ga vidim. Testira me. Ja prisla uzela ga u narucje i kazem da mora da me slusa, a on meni
"Ok mommy , but you have to listen to me too. It's like my apple patern: You listen to me, I listen to you, you listen to me, I listen to you .."  xrofl

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Biki

Sad nesto pricam sa drugom o tatoos i setih se , pre par godina kad je ovaj srednji bio mali ( on je tek car nevidjen) bili mi na moru i u tom malom mestu sve neke radnje do radnje za tatoo i pearsing. Jednog dana na plazi tako bile neke devojke do nas i jedna imala par tatoos i mindjusicu na pupku, kad ce meni mali : " Mama a zasto ti nemas tatoo i mindjusicu?"  xrofl " Nemam" kazem mu ja " jeste da izgleda lepo, ali ne volim da imam to na sebi" A on ce:" E moja zena ce da ima i tatoos  i mindjusicu ."

xrofl

Joooj rekoh al' sam se usrecila ( buduca svekriva).

Jednom sam ih pitala, ako dobijemo na lotou i ako kupimo ogroman mansion, da li bi kad porastu ostali da zive sa mamom i tatom. Onaj najstariji kao iz topa rekao da , a ovaj srednji se mislio, mislio pa kaze : " Ne znam,morao bih prvo da pitam zenu ."
xrofl 

HAL

Малецки су ти богови : ))

Иначе, не ваља им превише забрањивати да скачу, тако се код мале деце формирају синапсе и ако то пропусте у том периоду после нема надокнаде.

Koje igre usporavaju ili oštećuju razvoj dece, a da toga nismo svesni (Ranko Rajovic)

Biki

HAL hvala na ovom vrlo informativnom videu  :)