• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica broj 23 - novembar 2012 - ZADATAK

Started by Boban, 20-10-2012, 01:29:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hiperhik

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

saturnica

Ako sljedeća tema bude "U kotliću"...nastradali smo! :evil:

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

D.S.B.

:mrgreen:  sve sa pridevima, vlažnim, i niko nikoga ne jede, do sada, ali ima još do kraja.

Biki

Ok drugari, ja nUmem da pisem, ali evo ideje. Godina tamo neka posle velikog hurikana  :-? ,  skoro cela planeta pod vodom, ono malo ljudova sto se spasilo resilo da izgradi podvodne gradove i nakon par stotina godina podvodna civilizacija cveta . Dva drugara krecu iz Brazila (pod vodom) do Francuske ( pod vodom) u grad sa najboljim kasinima i javnim kucama :idea: . Tu stizu nekom podmornicom na koju se nakacinju povodni taksiji i vode ih po podvodnom gradu , ali postoji i opcija da plivaju onako u punoj opremi po gradu. Jedan bi da ustedi pare i da odsednu u nekom hospisu , dok drugi hoce u najbolji hotel bar na jednu noc. Hoteli, institucije, zgrade u kojima ljudi zive su suve ali pod vodom, nekako prikacene na mrezu vazduha koji dolazi od spolja.
Nemam jos zaplet , ali moglo bi da se desi da jednog otme jedna prostitutka i odvede daleko pod vodu gde zive njeni polu ljudi polu ribe rodjaci koji su jako gladni  :-P :-?

scallop

Nemoj da ispadne kao sa sirenama. Osvojiš najlepšu, izdvojiš je nasamo, sve je obećavajuće, ali kad potražiš noge ispostavi se da ima rep.

Biki

D.S.B.

Quote from: scallop on 20-10-2012, 22:10:36
ali kad potražiš noge ispostavi se da ima rep.

Da, to mi se nikada nije sviđalo kod sirena...

saturnica

Biki

Quote from: saturnica on 20-10-2012, 22:20:39
A kako idu piškiti sirene....?

ovi polu ljudi polu ribe iz moje price nisu sirene nego recimo imaju skrge pa mogu da disu pod vodom , a neki imaju zube ostre kao ajkule  :-P
A sirene piske na neku rupicu valjda , mora da ima nesto na tom repu, gde piske ribe inace. Gde su sad svi vajni ribolovci  :wink: ?

scallop

Saturnice, to je sasvim dobar naslov.

D.S.B.

Mora da kriju neke tajne ispod tih njihovih krljušti...

scallop

Znam kako ide kod nekih akvarijumskih riba živorotki, ali to se akvamenu ne bi dopalo. Kao ejaculatio praecox. Druga priča je kod kitova, ali se kitovi zato tako i zovu. Kako ih drugačije nazvati kad imaju kitu od dva metra, a štrcaju 400 litara sperme?

scallop

Šta, škrge i oštri zubi. Šio mi ga Đuro. Treba samo da se grizemo?

Biki

Eto ne valja vam kad se volimo , ne valja vam kad se grizemo, ne valja bez akcije, ne valja sa akcijom . Sta bre vi 'ocete ljudi ?

M.M

Quote from: scallop on 20-10-2012, 22:34:28
Šta, škrge i oštri zubi. Šio mi ga Đuro. Treba samo da se grizemo?

Samoubijamo ili kuvamo...
Nijedan poraz nije konačan.

saturnica

Savajat Erp

Quote from: Jevtropijevićka on 20-10-2012, 11:44:53
Quote from: Savajat Erp on 20-10-2012, 03:10:35
`Начи под водом?! It`s on! Оно, као, можда.... :)
Ti si to već radio!!!!

Ја? Кад? Не мислиш ваљда на ону дабровску травестију? :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

M.M

Vratio se onaj što piše o dabrovima.
Nijedan poraz nije konačan.

Mme Chauchat

Quote from: Savajat Erp on 20-10-2012, 22:48:17
Quote from: Jevtropijevićka on 20-10-2012, 11:44:53
Quote from: Savajat Erp on 20-10-2012, 03:10:35
`Начи под водом?! It`s on! Оно, као, можда.... :)
Ti si to već radio!!!!

Ја? Кад? Не мислиш ваљда на ону дабровску травестију? :)
Zar nije tvoje ono o ribama u školi?
EDIT: neee, to je bio Ivica, oprostite!

Savajat Erp

И претпоставио сам да је то бркање у питању :)

Quote from: Miljan Markovic on 20-10-2012, 22:51:02
Vratio se onaj što piše o dabrovima.

Yeah, bigger, heavier and uncut! Напокон сам решио проблеме са компом и струком...сад следи сијасет дабар-сторија! :)

Суба

Ја почео да пишем, добра тема.

scallop

Bilo bi zgodno da se još neki probude. Sad kad je suša prošla. Bezveze je sa tuce priča.

Plut

saturnica

Na Sagiti sve neki štreberi, ne znam jesu li takvi bili i u skoli? Vec poceli pisati price, domaci rad na pola napravljen,  ideje pršte, ruke u zraku...ma svasta s vama!

Kimura

Sirene nit piške niti kake. One su zavodnice : to znači samo obećanja, bez realizacije.

scallop

Samo pevaju dok Odiseja, vezanog za jarbol šibaju vetrovi i talasi.

saturnica

Ma, kakve su ovo raznjezene situacije veceras? A da se pokupite u krpe? zzZZzzZzZzzZzzZ

saturnica

Ko bude napisao pricu o sireni, nece od mene dobiti niti jedan, najjadniji bod!

Plut

Ja ću o trubi. Pardon, Boban će mi o trubi.

saturnica

Savajat Erp

Quote from: saturnica on 20-10-2012, 23:13:14
Na Sagiti sve neki štreberi, ne znam jesu li takvi bili i u skoli? Vec poceli pisati price, domaci rad na pola napravljen,  ideje pršte, ruke u zraku...ma svasta s vama!

Не бој се сад кад смо стигли ми кампањци... :lol:

Stipan

Quote from: Hiperhik on 20-10-2012, 21:34:40
Stipane, jel vidiš!

DSB je još zelen i nadobudan. Nisi valjda pomislio da će Stipan učestvovati i u ovom krugu?

Hiperhik

Naravno da hoće.

Eto, spreman sam i da se kladim.

U pivo, recimo.

xcheers

Josephine

Stipan je divan primer da se ne ponašaju samo žene na određeni način:evil:

Stipan

Draga moja, Stipan je divan primer mekušca...

Hiperhik

I scallop je divan primer mekušca, kad smo već kod toga..  :mrgreen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Scallop

scallop

Nema mekšeg od mene. Mekane me već pola veka. Regularno.

Džek

Quote from: Stipan on 21-10-2012, 09:44:36
Draga moja, Stipan je divan primer mekušca...

Prew će biti da je Stipan divan primer manipulacije i objekat iživljavanja jer sve upija kao sunđer i nije imperija da uzvrati udarac.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Stipan

Jest', Stipan služi uglavnom tome da miri razbesnele suparnike.

Džek

Stip, u ratu smo unproforce vezali za bandere, reketirali ih za cigarete i alkohol i maltretirali ih na kontrolnim punktovima.
Ničemu ne služe, ne možeš bre da pomiriš ono što ne želi mirenje.

Sad ti vidi svoje rezultate u tome pa se zamisli o svojoj 'umanitarnoj misiji.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Stipan

Quote from: Džek svih zanata on 21-10-2012, 14:56:44

Zamislio sam sliku sebe vezanog za banderu, a tebe i D. kako me reketirate za pivo i maltretirate me na kontrolnim punktovima.
Ničemu ne služim kako stvari stoje...

saturnica

Quote from: Stipan on 21-10-2012, 15:25:17
Quote from: Džek svih zanata on 21-10-2012, 14:56:44

Zamislio sam sliku sebe vezanog za banderu, a tebe i D. kako me reketirate za pivo i maltretirate me na kontrolnim punktovima.
Ničemu ne služim kako stvari stoje...
Da!!!! Tako isto zamisljas i kako ti ja pri tome bacam sol na ranu? Jel???
...jesenska depra...