• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

HOLY SHIT! Disney kupio Lucasfilm!!!

Started by milan, 31-10-2012, 09:09:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

milan

Kao sto ste verovatno culi, Dizni je kupio Lukasfilm, sva prava na Star Wars i Indiana Jones universe, uz to i ILM, i jos ponesto za 4 milijarde dolara. Lukas otisao u penziju a predsedavajuci Lukasfilma je postala Ketlin Kenedi, stara saradnica Lukasa, ali i spilberga na mnogim filmovima.
Dizni najavio novi Star Wars film za 2015. koji ce biti pocetak nove trilogije....

дејан

...barcode never lies
FLA

Father Jape

Da citiram neku mudru osobu na Tviteru:

Worrying that Disney will ruin Star Wars is like worrying that a second iceberg will dive down to hit the Titanic.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Ghoul

couldn't-care-less kompanija kupila drugu couldn't-care-less kompaniju.
barem neka budu sva govna na jednom mestu, pod istim kišobranom...  :roll:
https://ljudska_splacina.com/

Barbarin

In this image provided by Disney, Star Wars creator George Lucas has a playful lightsaber duel with Jedi Mickey Mouse at Disney's Hollywood Studios theme park at Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista, Fla., on Aug. 14, 2010.

The Future of Star Wars Movies
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Ugly MF

Brateeee, meni to do jaja!
ovog Lukasa ionako nije ni zanimalo da radi bilo sta dalje povodom toga, pa pustio razne papane da prave sve i svasta.
Nova sezona Clone waresa mi se svidjala samo prva epizoda ,i vec 4 epizode OCAJ!
Deza vi prezvakani partizani i nemci, ajdeeeee...

To treba da budu rokanje svemirskih brodova i letecih tanjira u svemiru i na planetama macovanje sa svetlosnim sabljama!
A ne politike i vlast , jebla ih demokratija i separatizam!

S obzirom kako je Dizni ozbiljan u svemu sto radi, ja sam optimista :)

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"