• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ASUS NEXUS 7

Started by scallop, 14-01-2013, 17:40:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

scallop

Ako smo u Americi, a čitali bismo nešto na srpskom na putu kući šta i gde imamo na raspoloženju?

Ako ima, kako to da uradimo?

Da li se može transportovati u putnom prtljagu ili samo u ručnom prtljagu (zbog niskih temperatura)?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Nightflier

Ja imam Asus Transformer T101, što je prva generacija Asusovih tableta. Samo jednom sam pokušao da ga koristim po velikoj studeni i nije hteo da se uključi. Kada sam ga posle uneo u kuću, uključio se bez problema. U svakom slučaju, ja bih ga nosio u ručnom prtljagu, pošto baš i nema smisla da ti tablet bude nedostupan.

Što se prvog dela pitanja tiče, možda je najlakše da mi pošalješ mejl ili pp sa onim što bi otprilike voleo da čitaš, pa da pogledam šta imam na diskovima i da ti to pošaljem. RapidSerbia i Bane Prevoz su mrtvi, tako da je sada zeznuto naći ono što te zanima.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

scallop

Nosićemo mi njega u ručnom prtljagu, ali nisam sklon da nosim i dva Kindle-a. Uputstvo kaže da se ne koristi ispod 0oC i iznad 35oC. Nešto miriše na i na zabranu US pošta zbog litijumskih baterija.

Za knjige se interesujem zbog Radmile. Ja ću da knjavam. Evo, sad čita Pištala, pročitala je sve bolje domaće fantastike iz 2012. Ne zna šta bi čitala ovih poslednjih dana u ovoj turi u Tulsi. Voli da se smeje.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Nightflier

Poslaću ti na mejl spisak knjiga na srpskom koje su mi lako dostupne, pa neka Radmila odabere šta joj je zanimljivo. Već ćemo se organizovati oko aploudovanja i skidanja.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

scallop

To bi bilo dobro. Bolje da ona bira.