• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Jasnoviđenje

Started by Truman, 26-01-2013, 15:45:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

džin tonik

Quote from: Truman on 23-10-2015, 18:04:41
Ajme me zosko. Nisi ti za duhovni rad...a ja mislio ozbiljan čovek.

ma samo sam lijen. da moram, napisao bih bolju knjigu od ovog pocetnika. nemam motiv, sto se truditi ako je upitno bi li zene prepoznale vrijednost. :cry:

Truman

Pa naravno da bi, žene vole da im čitaš aure.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Filaret

Svašta, Trumane. Zapamti jednom za svagda, žene vole da im čitaš pesme, a ne te aure, šta god bile. Pesme zlosrećnog Milutina Bojiča će ti pomoći da konačno baciš tu izduvanu lutku.

džin tonik

svasta, sta jos necu procitati. filaret opasno kaska za vremenom. pjesme? nekad bilo. naravno da zene vole spoznati aure. znas da se nekad bojale hoce li im momci nesto ubaciti u piche, dok se to danas pro forma ocekuje! ne moras ni pomisljati na zene bez aure...

Filaret

Зоско, форум је форум, а жене су жене, да парафразирам онога што је силовао краву. Време је да и ти са пнеуматика и аура пређеш на конкретне ситнице и обрадујеш неку жену паприкама са пијаца.

džin tonik

eines tages... bis dahin: bleib geduldig und vergiss nicht, meinen beiträgen eine gebührende aufmerksamkeit zu widmen. :lol:

Alexdelarge

NUMERIČKI TAROT ZA POČETNIKE + numeričke tarot karte
Nevena Đukić

748.00 din

Izdavač: Leo Commerce
Broj strana: 172
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 15 x 23 cm

http://www.delfi.rs/_img/artikli/2015/11/knjiga_numericki_tarot_za_pocetnike_-_autor_nevena_djukic_nekoliko_strana.pdf
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Alexdelarge

SILVA METOD KONTROLE UMA
POBOLJŠANJE PAMĆENJA I TEHNIKE RAZMIŠLJANJA
Šifra artikla: 352959
Isbn: 9788660358020
Autor : Hose Silva i Filip Mijele
Izdavač : HARMONIJA KNJIGE
Dva elementa pojačavaju moć naših reči: naš nivo uma i stepen emocionalne angažovanosti u onome što izgovaramo.

Otkako je knjiga Silva metod kontrole uma prvi put objavljena, više od četiri miliona ljudi (među kojima su i mnoge poznate ličnosti) obučeno je na kursu Kontrole uma da koristi svoj um na dubljem i efektnijem nivou, čak i u snu.

Zasnovana na izuzetnom četvorodnevnom kursu koji je osnovao Hose Silva, ova knjiga otkriva kako se, zahvaljujući tehnikama Kontrole uma, mogu prevazići napetost, loše navike, emotivna nesigurnost i bolest, kao i kako uz pomoć kreativne vizualizacije ovladati sposobnostima da bude viđeno ono za čime se žudi, a potom i dosegnuto.

Ova knjiga sadrži celovit metod Silva kontrole uma i možda je najvažnija knjiga koju ćete ikada pročitati.

https://www.knjizare-vulkan.rs/poboljsanje-pamcenja-tehnike-razmisljanja/81100-silva-metod-kontrole-uma
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

mac

Ček, to još postoji? Mislio sam da je kao moda, bilo pa prošlo.

Truman

Preporučujem, da se nauči kako da se uđe u alfa stanje uma.

mac

I šta radiš kad uđeš?

Truman

Možeš da meditiraš, a možeš i da vizualizuješ ciljeve. Svakako je zdravo biti u alfa talasima.

mac

Pa ne znam, evo Tramp ne može ništa ni ako vizualizuje drugi mandat. A i Vikipedija kaže da je to ne samo pseudonauka nego i kult.