• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

КОНКУРС ЗА ПРИЧУ - КОНСТАНТИНОВЕ ВИЗИЈЕ, мистичне приче о слободи и вери

Started by Apejron, 14-02-2013, 14:40:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Apejron

Поводом обележавања јубилеја ,,Милански едикт 313 – 2013"
Нишки културни центар расписује

КОНКУРС ЗА ПРИЧУ
на тему

КОНСТАНТИНОВЕ ВИЗИЈЕ,
мистичне приче о слободи и вери

Услови конкурса:

1. Могу се слати само необјављене, оригиналне приче написане на српском језику или језицима са којих није потребан превод, дужине од три до тринаест картица (од 5400 до 23.400 словних знакова).

2. Примају се приче свих жанрова.

3. Сваки аутор може послати само једну причу.

4. Приче се шаљу електронским путем (Oткуцане у word-у) на адресу casopis.gradina@gmail.com или одштампане уз приложен ЦД на адресу: Нишки културни центар, (са назнаком - конкурс Константинове визије - ), Станоја Бунушевца, бб, 18000 Ниш.

5.  Уз причу пошаљите своју кратку биографију (једна картица) и своју фотографију (портрет, јпг формат, са резолуцијом добром за штампу).

6. Одабране приче биће објављене у књизи КОНСТАНТИНОВЕ ВИЗИЈЕ у Едицији Златни југ, без посебне накнаде. Ауторима прича припада по пет ауторских примерака. За три најбоље приче биће додељене и новчане награде:
Прва   80.000 динара
Друга 50.000 динара
Трећа  30.000 динара

6. Крајњи рок за слање радова је 15. мај 2013. године.
Ne boj se, ja sam sa tobom!

pokojni Steva

Konstantinovoj viziji mogu da pošaljem samo kašikaru. Ne znam koliko se to u karakterima broji.

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Dzimi Gitara

Quote from: pokojni Steva on 14-02-2013, 14:57:56
Konstantinovoj viziji mogu da pošaljem samo kašikaru. Ne znam koliko se to u karakterima broji.

Osam karaktera. Ali ako napišeš više puta, možda možeš da dobaciš.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

imam jednu bezveznu ideju koja bi ovde mogla da prođe, i jednu odličnu ali antikonstantinovsku, koja sigurno ne bi dobila ništa od nagrada, ali možda je napišem sebi za dušu...
https://ljudska_splacina.com/

Apejron

Apejron

Apejron

Zatvoren konkurs KONSTANTINOVE VIZIJE: MISTIČNE PRIČE O SLOBODI I VERI. Pristigle priče od 146 autora. Rezultati konkursa na jesen. 

Apejron

Na konferenciji za novinare održanoj 15. 10. 2013. u 12,00 u Niškom kulturnom centru objavljeni su rezultati Konkursa KONSTANTINOVE VIZIJE, mistične priče o slobodi i veri. Nagrade i promocija knjige najboljih priča biće u vreme održavanja Niškog sajma knjiga krajem novembra 2013. [/font][/color][/size]REZULTATIKONKURSAZAPRIČUnatemu
KONSTANTINOVE[/font][/size][/size]VIZIJE[/size],
[/size]mistične[size=78%][/size]priče[size=78%][/size]o[size=78%][/size]slobodi[size=78%][/size]i[size=78%][/size]veri[size=78%]
[/size] [size=78%]
[/size]OvojeKonkursukomejebilovažnoučestovati. Toštojepristiglo 146 pričaodautoraizSrbije, CrneGore, Hrvatske, BiH... govoriotomedajetemabilainspirativnaidajepričaidaljevitalanknjiževnižanr. Tridesetsedampričajeodabranozaknjigu ,,Konstantinovevizije". [size=78%]
[/size]Laureati[size=78%][/size]:[size=78%]
[/size] 1.  AnđelkoAnušić (1953) izNovogSada, zapriču ,,Nazapadnimkapijama"2.  IgorRems (1957) izBara, zapriču ,,Đevojačkacrkva"3.  VeliborPetković (1963) izNiša, zapriču ,,IduRimljani" Pričesledećihautora (redosled  jeodređentematskiipogodinamarođenja) ušlesuuizborzaobjavljivanjeuknjizi ,,Konstantinovevizije": [size=78%]
[/size]Poglavlje[size=78%][/size] ,,[size=78%][/size]Konstantin[size=78%][/size]":[size=78%]
[/size] 1. TihomirNešić (1938) izNiša, priča ,,Riba"2. IvanCvetanović (1958) izNiša, priča ,,Konstantinovorođenje"3. ŽivotijePopovićPop (1960) izSkoricekodRažnja, priča ,,Svetilištenaproplanku"4. DarkoOmčikus (1973) izNovogBeograda, priča ,,Labarum"5. DarkoSudžum (1979) izBatajnice, priča ,,Koža"6. BrankoĆurčić (1980) izSombora, priča ,,PronađenifragmentiizKonstantinovihbeležaka" [size=78%]
[/size]Poglavlje[size=78%][/size] ,,[size=78%][/size]Traganja[size=78%][/size]":[size=78%]
[/size] 1. DušanĐorđević(1955) izVranja, priča ,,Blagodatanoganj" 2. MilenkoBlagić (1960) izBanjaLuke, priča ,,Šalter"3. ZoranĆirić (1962) izNiša, priča ,,Pokušajbezbogaunaslovu"4. SvetlanaRadosavljević (1966) izGornjeSočanice, priča ,,Tavita"5. MilanJovanović (1967) izMinhena, priča ,,MatijaizŽrnova"6. MikicaIlić (1972) izSremskeMitrovice, priča ,,Upotrazizaizgubljenomistinom"7. AleksandarObradović (1986) izBijelogPolja, priča ,,Kakojebogoslobodioljubav" [size=78%]
[/size]Poglavlje[size=78%][/size] ,,[size=78%][/size]Znamenja[size=78%][/size]":[size=78%]
[/size] 1. RadenkoSavićizKotora, priča ,,ApicijeiDekumije"2. SenahidNezirović (1960) izTuzle, priča ,,Orah"3. ŽarkoMilenić (1961) izBrčkog, priča ,,Spomenik"4. TihomirStevanović (1965) izMladenovca, priča ,,Pismo"5. NebojšaLapčević (1966) izKruševca, priča ,,Astralnikrstodterakote"6. BranislavaSovilj (1966) izBeograda, priča ,,Oranta"7. GoranMalbaša (1970) izAranđelovca, priča ,,Čaša"8. MilošPerišić (1991) izBeograda, priča ,,PutsvetogAlimpijaStolpnika"[size=78%]
[/size] [size=78%]
[/size]Poglavlje[size=78%][/size] ,,[size=78%][/size]Priče[size=78%][/size]sa[size=78%][/size]strane[size=78%][/size]":[size=78%]
[/size] 1. RadosavStojanović (1950) izNiša, priča ,,Putuj, Ema, sazvezdama"2. StevanBošnjak (1951) izNiša, priča ,,Oko larariuma"3. StanaDinićSkočajić (1951) izNiša, priča ,,Kristinasam"4. MarijaIvanić (1957) izBeograda, priča ,,BitkanamostuMilvio"5. TatjanaDanRakić (1962) izPožege, priča ,,Jagnjeodhermelina"6. TomislavDomović (1964) izKarlovca, priča ,,Koncert, kontinent, otok"7. LjiljanaBralović (1966) izPranjanakodČačka, priča ,,Duša"8. JadrankaMilenković (1969) izNiša, ,,SuđenjeFjodoruPavloviču"9. MarijaGligorić (1976) izNiša, ,,Pričazaboravljenogvetra"10. NemanjaRaičević (1976) izNovogSada, priča ,,Arada"11. IvicaMilarić (1983) izNovogSada, priča ,,Naslednik"12. RadoslavSlavnić (1985) izRume, priča ,,Moreninazima"13. JefimijaKocićizNiša, priča,,Leles'gćusiispričam" Niš, 15. 10. 2013.                                                  Niškikulturnicentar                                                                                                                                                             [size=78%]

scallop

Ghoul

ako je nekome ono apejronovo malkice nečitko, evo nešto malo jasnije:

REZULTATI KONKURSA ZA PRIČU
na temu

KONSTANTINOVE VIZIJE,
mistične priče o slobodi i veri

Ovo je Konkurs u kome je bilo važno učestovati. To što je pristiglo 146 priča od autora iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, BiH... govori o tome da je tema bila inspirativna i da je priča i dalje vitalan književni žanr. Trideset sedam priča je odabrano za knjigu ,,Konstantinove vizije".

Laureati:

1.  Anđelko Anušić (1953) iz Novog Sada, za priču ,,Na zapadnim kapijama"
2.  Igor Rems (1957) iz Bara, za priču ,,Đevojačka crkva"
3.  Velibor Petković (1963) iz Niša, za priču ,,Idu Rimljani"

Priče sledećih autora (redosled  je određen tematski i po godinama rođenja) ušle su u izbor za objavljivanje u knjizi ,,Konstantinove vizije":

Poglavlje ,,Konstantin":

1. Tihomir Nešić (1938) iz Niša, priča ,,Riba"
2. Ivan Cvetanović (1958) iz Niša, priča ,,Konstantinovo rođenje"
3. Životije Popović Pop (1960) iz Skorice kod Ražnja, priča ,,Svetilište na proplanku"
4. Darko Omčikus (1973) iz Novog Beograda, priča ,,Labarum"
5. Darko Sudžum (1979) iz Batajnice, priča ,,Koža"
6. Branko Ćurčić (1980) iz Sombora, priča ,,Pronađeni fragmenti iz Konstantinovih beležaka"

Poglavlje ,,Traganja":

1. Dušan Đorđević (1955) iz Vranja, priča ,,Blagodatan oganj"
2. Milenko Blagić (1960) iz Banja Luke, priča ,,Šalter"
3. Zoran Ćirić (1962) iz Niša, priča ,,Pokušaj bez boga u naslovu"
4. Svetlana Radosavljević (1966) iz Gornje Sočanice, priča ,,Tavita"
5. Milan Jovanović (1967) iz Minhena, priča ,,Matija iz Žrnova"
6. Mikica Ilić (1972) iz Sremske Mitrovice, priča ,,U potrazi za izgubljenom istinom"
7. Aleksandar Obradović (1986) iz Bijelog Polja, priča ,,Kako je bog oslobodio ljubav"

Poglavlje ,,Znamenja":

1. Radenko Savić iz Kotora, priča ,,Apicije i Dekumije"
2. Senahid Nezirović (1960) iz Tuzle, priča ,,Orah"
3. Žarko Milenić (1961) iz Brčkog, priča ,,Spomenik"
4. Tihomir Stevanović (1965) iz Mladenovca, priča ,,Pismo"
5. Nebojša Lapčević (1966) iz Kruševca, priča ,,Astralni krst od terakote"
6. Branislava Sovilj (1966) iz Beograda, priča ,,Oranta"
7. Goran Malbaša (1970) iz Aranđelovca, priča ,,Čaša"
8. Miloš Perišić (1991) iz Beograda, priča ,,Put svetog Alimpija Stolpnika"

Poglavlje ,,Priče sa strane":

1. Radosav Stojanović (1950) iz Niša, priča ,,Putuj, Ema, sa zvezdama"
2. Stevan Bošnjak (1951) iz Niša, priča ,,Oko larariuma"
3. Stana Dinić Skočajić (1951) iz Niša, priča ,,Kristina sam"
4. Marija Ivanić (1957) iz Beograda, priča ,,Bitka na mostu Milvio"
5. Tatjana Dan Rakić (1962) iz Požege, priča ,,Jagnje od hermelina"
6. Tomislav Domović (1964) iz Karlovca, priča ,,Koncert, kontinent, otok"
7. Ljiljana Bralović (1966) iz Pranjana kod Čačka, priča ,,Duša"
8. Jadranka Milenković (1969) iz Niša, ,,Suđenje Fjodoru Pavloviču"
9. Marija Gligorić (1976) iz Niša, ,,Priča zaboravljenog vetra"
10. Nemanja Raičević (1976) iz Novog Sada, priča ,,Arada"
11. Ivica Milarić (1983) iz Novog Sada, priča ,,Naslednik"
12. Radoslav Slavnić (1985) iz Rume, priča ,,Morenina zima"
13. Jefimija Kocić iz Niša, priča ,,Lele s'g ću si ispričam"

Ghoul

Meho Krljic

To je zato što je napravljen u postrojenju korporacije Tajrel a ne rođen.

I čestitke i sa moje strane!!!!!!!!

PTY

Quote from: Meho Krljic on 15-10-2013, 16:19:37
To je zato što je napravljen u postrojenju korporacije Tajrel a ne rođen.

pobrk'o si malko loncice...  xfrog
inace, meni se nesto javlja da je to momce kome je Ghoul svojedobno odrubio glavu i okacio fotku kao dokaz.  :mrgreen: 
e da, cestitke i od mene!

BladeRunner

All those moments will be lost in time like tears in rain.

Stipan

zakk

Coffin sa pričom koja nije bod dobila u Anomaliji #2, Betidejvis sa onom ovde postavljenom.

Recite mi da ste dorađivali...

Čestitam i Stipanu što ima svoje radioničare!
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Coffin Annal

Wake up and smell the coffin.

Josephine

Stipan

Quote from: zakk on 15-10-2013, 23:01:02
Čestitam i Stipanu što ima svoje radioničare!

Pa sad, sa njima sam se bar neko vreme lepo provodio.
U neku ruku ih smatram svojima i mrzim sarkazam...

M.M

Nadasve divno. Velikosrbin, nekrunisani princ Radionice ZS završio na petom mestu. Izgleda da svojim pisanjem sem "lokalno" ume da šarmira i "globalno". Al'nedovoljno dobro. I Stipan ume bolje od petog mesta.
Čestitke Ivici i Coffinu.
Nijedan poraz nije konačan.

Josephine

Miljane, zavist i zloba su mnogo neprivlačne osobine. Koliko god da ti se činilo da si privlačan.

Hrundi V. Bakshi

Quote from: D. on 16-10-2013, 00:10:04
A ja cestitam Hrundiju cija je prica, kladim se, za koplje ispred svih ostalih.

Hvala :!:

Quote from: Miljan Markovic on 16-10-2013, 10:42:52
Nadasve divno. Velikosrbin, nekrunisani princ Radionice ZS završio na petom mestu. Izgleda da svojim pisanjem sem "lokalno" ume da šarmira i "globalno". Al'nedovoljno dobro. I Stipan ume bolje od petog mesta.

Priče sledećih autora (redosled  je određen tematski i po godinama rođenja) ušle su u izbor za objavljivanje u knjizi ,,Konstantinove vizije":

M.M

Dragana, koga zabole za to ko je tebi privlačan ili ne? A tvoj veliki urednički doprinos ZS 20 se završio tako što si se izlanula ili si, pak, to namerno uradila, princu Radionice u vezi nečega što sam ti rekao u poverenju. Nečega što je bilo samo za tvoje uši. I dao sam ti šansu posle. Neki mi rekoše da sam mnogo glup što sam to uradio. I jesam bio. A ti je nisi iskoristila.
Nisam zloban. Nisam zavidan. Zbog čega? Na koga?
Ali ne zaboravljam. Niti opraštam.
Kakve veze privlačnost ima s ovim što si napisala?

Quote from: Hrundi V. Bakshi on 16-10-2013, 13:07:33

Quote from: D. on 16-10-2013, 00:10:04
A ja cestitam Hrundiju cija je prica, kladim se, za koplje ispred svih ostalih.

Hvala :!:

Quote from: Miljan Markovic on 16-10-2013, 10:42:52

Sranje! To znači da si vrlo lako mogao da budeš poslednji.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Stipan

scallop

Ghoul

ima li kraja trolovanju glupače koja SVAKI topik mora da zasere tako što ga, bez obzira na temu i povod, pretvori u još jedan topik o njoj!?

ivica

Džek

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Josephine

Quote from: Ghoul on 16-10-2013, 17:40:33
ima li kraja trolovanju glupače koja SVAKI topik mora da zasere tako što ga, bez obzira na temu i povod, pretvori u još jedan topik o njoj!?

"o sebi"

Apejron

REZULTATI KONKURSA ZA PRIČU
na temu

KONSTANTINOVE VIZIJE,
mistične priče o slobodi i veri

Ovo je Konkurs u kome je bilo važno učestovati. To što je pristiglo 146 priča od autora iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, BiH... govori o tome da je tema bila inspirativna i da je priča i dalje vitalan književni žanr. Trideset sedam priča je odabrano za knjigu ,,Konstantinove vizije".

Laureati:

1.  Anđelko Anušić (1953) iz Novog Sada, za priču ,,Na zapadnim kapijama"
2.  Igor Rems (1957) iz Bara, za priču ,,Đevojačka crkva"
3.  Velibor Petković (1963) iz Niša, za priču ,,Idu Rimljani"

Poglavlje ,,Konstantin":

1. Tihomir Nešić (1938) iz Niša, priča ,,Riba"
2. Ivan Cvetanović (1958) iz Niša, priča ,,Konstantinovo rođenje"
3. Životije Popović Pop (1960) iz Skorice kod Ražnja, priča ,,Svetilište na proplanku"
4. Darko Omčikus (1973) iz Novog Beograda, priča ,,Labarum"
5. Darko Sudžum (1979) iz Batajnice, priča ,,Koža"
6. Branko Ćurčić (1980) iz Sombora, priča ,,Pronađeni fragmenti iz Konstantinovih beležaka"

Poglavlje ,,Traganja":

1. Dušan Đorđević (1955) iz Vranja, priča ,,Blagodatan oganj"
2. Milenko Blagić (1960) iz Banja Luke, priča ,,Šalter"
3. Zoran Ćirić (1962) iz Niša, priča ,,Pokušaj bez boga u naslovu"
4. Svetlana Radosavljević (1966) iz Gornje Sočanice, priča ,,Tavita"
5. Milan Jovanović (1967) iz Minhena, priča ,,Matija iz Žrnova"
6. Mikica Ilić (1972) iz Sremske Mitrovice, priča ,,U potrazi za izgubljenom istinom"
7. Aleksandar Obradović (1986) iz Bijelog Polja, priča ,,Kako je bog oslobodio ljubav"

Poglavlje ,,Znamenja":

1. Radenko Savić iz Kotora, priča ,,Apicije i Dekumije"
2. Senahid Nezirović (1960) iz Tuzle, priča ,,Orah"
3. Žarko Milenić (1961) iz Brčkog, priča ,,Spomenik"
4. Tihomir Stevanović (1965) iz Mladenovca, priča ,,Pismo"
5. Nebojša Lapčević (1966) iz Kruševca, priča ,,Astralni krst od terakote"
6. Branislava Sovilj (1966) iz Beograda, priča ,,Oranta"
7. Goran Malbaša (1970) iz Aranđelovca, priča ,,Čaša"
8. Miloš Perišić (1991) iz Beograda, priča ,,Put svetog Alimpija Stolpnika"

Poglavlje ,,Priče sa strane":

1. Radosav Stojanović (1950) iz Niša, priča ,,Putuj, Ema, sa zvezdama"
2. Stevan Bošnjak (1951) iz Niša, priča ,,Oko larariuma"
3. Stana Dinić Skočajić (1951) iz Niša, priča ,,Kristina sam"
4. Marija Ivanić (1957) iz Beograda, priča ,,Bitka na mostu Milvio"
5. Tatjana Dan Rakić (1962) iz Požege, priča ,,Jagnje od hermelina"
6. Tomislav Domović (1964) iz Karlovca, priča ,,Koncert, kontinent, otok"
7. Ljiljana Bralović (1966) iz Pranjana kod Čačka, priča ,,Duša"
8. Jadranka Milenković (1969) iz Niša, ,,Suđenje Fjodoru Pavloviču"
9. Marija Gligorić (1976) iz Niša, ,,Priča zaboravljenog vetra"
10. Nemanja Raičević (1976) iz Novog Sada, priča ,,Arada"
11. Ivica Milarić (1983) iz Novog Sada, priča ,,Naslednik"
12. Radoslav Slavnić (1985) iz Rume, priča ,,Morenina zima"
13. Jefimija Kocić iz Niša, priča ,,Lele s'g ću si ispričam"

Niš, 15. 10. 2013.                    Niški kulturni centar

M.M

Quote from: D. on 16-10-2013, 17:31:41
Ima li kraja tvom ogorcenju, Miljane?

U stvari, to bi trebalo da bude normalno. Prema nekom se postaviš kao prijatelj, želiš da mu budeš prijatelj iako niko drugi u ovom univerzumu ne razume tu tvoju idiotsku potrebu. A onda te on proda da bi se uvukao u dupe nekom ko se malo više zaneo u ulogu "zajebanog lika s ulice", velikosrbina, samozvanog gada i drkadžije.  qpuke
I treba da mu čestitaš. I treba da mu se nabijaš u dupe, možda ćeš kopanjem po njegovim crevima doći do potvrde o kakvom folirantu je reč.
A nisam ogorčen. Ljut sam.
Na samog sebe.

Josephine

Ti si samo sve to izmislio i preuvelicao da bi opravdao svoje nebulozno ponasanje, jer te grize savest, Dok se ja i ne secam o cemu se radi.

M.M

Prvo, oboje znamo da nisam preuveličao ništa, niti imam griže savesti, a ti vrlo dobro znaš o čemu se radi. I nemoj da te podsećam šta se zbilo jer sve se nalazi ovde na formu. Zapisano. A kao drugo, i pored svega, ne diram te, a ti si se našla pametna da pričaš o tome šta je privlačno a šta nije. Ti!?
Da sam izjebo ljude koji su verovali u mene i da sam na mestu gde me niko ne podnosi, lepo bih se pokupio i otišao.
Ali, naravno, za tako nešto treba imati obraza.

angel011

We're all mad here.

Josephine

Quote from: Miljan Markovic on 18-10-2013, 09:36:58
Prvo, oboje znamo da nisam preuveličao ništa, niti imam griže savesti, a ti vrlo dobro znaš o čemu se radi. I nemoj da te podsećam šta se zbilo jer sve se nalazi ovde na formu. Zapisano. A kao drugo, i pored svega, ne diram te, a ti si se našla pametna da pričaš o tome šta je privlačno a šta nije. Ti!?
Da sam izjebo ljude koji su verovali u mene i da sam na mestu gde me niko ne podnosi, lepo bih se pokupio i otišao.
Ali, naravno, za tako nešto treba imati obraza.

A jebote, ti se stvarno tripujes oko svog izgleda?? haha

Slusaj ovako, tvoj sukob sa Hrundijem (tacnije - ljubomorisanje na njegovo pisanje, nema veze sa mnom). Ti si odnose sa mnom prekinuo iz najljigavijih mogucih razloga - zbog mog sukoba sa scallopom. I ti mi pricas o dupetima i ulizivanju??

Da te informisem tako nesvesnog i ljigavog: samo ljudi koji imaju kicmu u sukobu su sa vecinom. A ako i nemaju kicmu, imaju bar neki stav. Ti svoje stavove menjas kako vetar duva. Zato bi i otisao da te vecina ne voli. Ali to se nikada nece desiti jer ti jako dobro znas kom vetru da se okrenes i u koje vreme.

M.M

Ti si žešće isfrustrirana. I iskompleksirana, pride. To što se drugi sprdaju povodom fizičkog izgleda pogrešno si razumela. Ja ne prozivam ljude na osnovu toga. Svako se bori s onim šta ima.

Odjebo sam te zbog:
1. zajebanog lika kome si izlaprdala stvar koju sam ti rekao u poverenju, čak sam preko toga i mogao da pređem da nisi učinila pogrešne korake pod dva i tri
2. trolovanja topika ZS20 promocije u Kruševcu
3. činjenice da si odlepila, a ja ne želim takve ljude u životu. Vrlo živo sam se setio nekih stvari koje si vrlo vešto iskoristila u svađi s nekim drugim ljudima s foruma ZS, koje su ti, takođe, rekli u poverenju.

Na velikosrbina nisam ljubomoran. Ni po jednoj stavki. Zašto bih bio?

I da ti objasnim. Ti nemaš stav. Ti nemaš kičmu. Ti nemaš poštovanja. Ti nemaš ništa. Imaš samo želju da na silu budeš neko. Grebeš, udaraš (koliko možeš), vređaš i služiš se svim i svačim samo da bi nešto kao "postigla". A to ne ide tako.
Izneverila si Bobanovo poverenje. Kako ti nije krivo što ga pljuju zbog tebe?
Izneverila si moje poverenje.
Budi gde jesi, budi mirna, stavi boldovano u CV da si bila urednik jedan od urednika ZS 20. Naglasi da si bila urednik vrsnom piscu Darku Sudžumu. To će možda neko ceniti. Negde. Nekada. A dok se to ne dogodi poradi malo na građenju ličnosti i imaj, bar, malo, dostojanstva.

Josephine

Mislim da se iz prilozenog vidi ko je odlepio:)

"Odjebao me je jer sam trolovala topik" hahaha:)

Miljane, ja sam ja i trudim se da budem samo to. Boban je odrastao covek i sam pravi svoje izbore, a palanacke izjave i pokusaje manipulacije (bas si se ponadao da ce Boban ozbiljno da te shvati, a on se sprda sa tobom kad god ti se obrati) tipa "stavi u cv" ostavi za nekoga ko bar ima stomak da cita tvoje gluposti.

Eh sad, ja nemam kicmu a "odjebao" si me u trenutku kada sam imala problema sa forumskim nikovima. Jako plemenito, dzentlmenski i casno od tebe. Daj bre ne zajebavaj:)))

M.M

Ja tebe ne zajebavam. Ozbijan sam. I džentlmen sam, za razliku od ovog što mu se uvlačiš u dupe.

Quote from: D. on 19-10-2013, 22:57:30
Boban je odrastao covek i sam pravi svoje izbore, a palanacke izjave i pokusaje manipulacije (bas si se ponadao da ce Boban ozbiljno da te shvati, a on se sprda sa tobom kad god ti se obrati)

Dobro, nikakva tajna nije da sam palanačko dete, a, reci mi, otkud ti ono beše došla u prestonicu? Gul bi rekao - dogmizala.
A šta će meni Boban i u vezi čega je on mene trebalo ozbiljno da shvati i kad mi se poslednji put obratio povodom nečega? Možda se on sprda sa mnom i nek mu je na čast ako ti je tako rekao, a s tobom se sprda cela Sagita. To bar ima crno na belo.

Quote from: D. on 19-10-2013, 22:57:30

tipa "stavi u cv" ostavi za nekoga ko bar ima stomak da cita tvoje gluposti.

A ko čita tvoje gluposti? Evo ja sada i niko više. Sagitši su prosto ludi za tvojim postovima.

Josephine

Znas, Miljane, mnogo si smesan. Sve vreme se krijes iza drugih. Te sagitasi ovo, te gul ono. Ti si mene, duso bez kicme, I skinuo sa liste prijatelja jer bi tvom imidzu stetilo da budes u dobrim odnosima sa mnom. Takvih konformista pun je svet.

U dupe se ljudi uvlace onima od kojih imaju koristi. Ti to dobro znas.

džin tonik

Quote from: Miljan Markovic on 20-10-2013, 20:56:47
... a s tobom se sprda cela Sagita. To bar ima crno na belo.
...
A ko čita tvoje gluposti? Evo ja sada i niko više. Sagitši su prosto ludi za tvojim postovima.

sad bi mogli parafrazirati krleta!
tebi o gluposti ljudska udaram himnu o bubanj: osamljenost jos uvijek nije dokaz da zena nema pravo...

M.M

E, pa, Zosko, ako si mi rekao. A ja ću tebi malo Dučića.

"Duboko je uvređena kad je prave krivom, a nije kriva; a još je više uvređena ako joj kažu da je kriva kada to odista jeste."

Quote from: D. on 20-10-2013, 22:14:30
Znas, Miljane, mnogo si smesan. Sve vreme se krijes iza drugih. Te sagitasi ovo, te gul ono. Ti si mene, duso bez kicme, I skinuo sa liste prijatelja jer bi tvom imidzu stetilo da budes u dobrim odnosima sa mnom. Takvih konformista pun je svet.

E, sad je stvarno dosta. Đubre jedno nezahvalno! Ko je JEDINI REAGOVAO kada ti je Najtflajer poželeo "da ti se seme zatre" i ko zna koliko puta posle toga stao iza tebe? Povuci se su svoju rupu i sakrij se od naroda jer nemaš obraza. Nemaš nikoga. Nemaš ništa. I to nije slučajno.

Quote from: D. on 20-10-2013, 22:14:30

U dupe se ljudi uvlace onima od kojih imaju koristi. Ti to dobro znas.

Naravno da znam. Ja imam drugara, i to dobrog, koji je bio uz mene sve vreme dok je bilo jako teško, a ti nemaš nijednog, tako da, ostani da tavoriš u Sudžumovim crevima dok ne nađeš odgovor kako je mogao onako džukelski da iskoristi ono što si mu izlaprdala.