• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Promocija Znaka Sagite 20 - radioničarske priče u Kruševcu 15. maja

Started by M.M, 09-04-2013, 12:22:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M.M

Evo jedne lepe najave. Pisci Radmilo Anđelković i Boban Knežević doćiće u Kruševac 15.maja povodom objavljivanja zbirke ZS 20 - radioničarske priče. Književno veče biće održano u Beloj sali Doma Omladine u Kruševcu sa početkom u 19h.
Bilo bi lepo da sagitaši iz ovog regiona, ili iz svih regiona, zašto da ne?, svojim dolaskom uveličaju događaj.
Nijedan poraz nije konačan.

Mme Chauchat

Loni

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

M.M

Quote from: Jevtropijevićka on 09-04-2013, 14:13:06
Super! Hvala Miljanu na trudu i cimanju!

Hvala Jevtro. Nadam se da ćeš doći.  xflowy
Takođe, bilo bi sjajno kada bi na promociju došli Aleksije D. i Dragan Filipović. Jedna ptičica mi je cvrkutnula na uvo da su oni iz ovih krajeva.

Loni

A ok. Uplaših se da je beogradska već bila, a ja propustio.

scallop

Tebe nećemo propustiti... odnosno, propustićemo te kroz šake.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

pokojni Steva

Planira se šorka?!  :!:
Oćel' nas biti dosta da se podelimo u dve ekipe il' da zovem moje Čuružane? Mislim, lakše je da nas namlate isti pa da se posle divanimo natenane.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Plut

Ako će se već lemamo ne bih išla daleko. Sačekaću goste kodkuće!

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Boban

Ma bila bi i promocija u Novom Sadu, ali vidiš da su se ovi Vojvođani podelili u dve do tri grupe i jedva da iko može sa onim drugim.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Plut

scallop

Plut

scallop

Boban

Znam šta ću.
Doći ću u Novi Sad, zakazati viđanje na nekom javnom mestu u određeno vreme i čekati da se svi pojave da bi iko dobio svoj primerak.
A onda može i tuča da padne, ako ne budemo u stanju da se drugačije sporazumemo.

scallop

A da im zakažeš u Bačkoj Topoli. Na pola puta je i možemo da se ogrebemo za izletničku kobasicu.

Plut

Kaa

Divno, sve pohvale za ideju. Ova Kruševljanka to sigurno neće propustiti, a lepo bi bilo videti vas u što većem broju. Samo valja pripremiti jetre za ove naše krajeve  xcheers
"All that we see or seem is but a dream within a dream."

M.M

Dobro, bre Kaa, zar ovako treba da saznam da si iz Kruševca? Pitao sam se ko je i gde je ta tajanstvena Kaa, koja se pojavila na ZS i nestala, čije priče su mi se videle, kad ono, ispade da je ona iz mog grada... što me raduje, iskreno, zamisli scenario u kome ja važim za najboljeg (čitaj - jedinog) "pisca" fantastike i horora iz Rasinskog okruga! Jako tužno, zar ne, no, ovim saznanjem shvatam da ima nade za Kruševac.
Za sada, stvari ovako stoje: gostima sam obećao pasulj, teleću čorbicu, rolovanu teletinu i još svašta nešto (mangulicama i nekim drugim stvarima ćemo ih iznenaditi 15.maja, samo ćuti o tome), te bilo bi lepo, bolje rečeno - sjajno!, da mi se pridružiš u organizaciji ovog događaja (pre, za vreme i posle promocije zbirke).

Mica Milovanovic

Ne brini, nisi najbolji...
Možda imaš dobar bekend, ali...   :evil:

Mica

Dekac

Loni

Iz Kruševca vam je i onaj Draža - vlasnik sajta art-anima.
Taman da izreklamira promociju na sajtu svom.

scallop

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

scallop

Alexdelarge

Quote from: scallop on 10-04-2013, 16:27:57
Ima i simitara samo ti ne znaš ko su oni.

lično sam bio među njima u bivolju/(e) :mrgreen: , al ne vole kad ih tako zovu. :wink:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

M.M

Quote from: Mica Milovanovic on 10-04-2013, 14:53:18
Ne brini, nisi najbolji...
Možda imaš dobar bekend, ali...   :evil:

Forhend Mićo, forhend, bekhend igram samo u krajnjoj nuždi. :(  Bilo bi lepo da i ti budeš prisutan na KŠ promociji ZS 20.

Quote from: Dekac on 10-04-2013, 15:32:14
Ko je rek'o mangulica?

Dođi u KŠ 15.maja pa će vidiš ko je rek'o. :)

Quote from: scallop on 10-04-2013, 16:07:38
To mora da je Miljan smetnuo s uma. xfrog

8)

Quote from: Alexdelarge on 10-04-2013, 16:36:57
Quote from: scallop on 10-04-2013, 16:27:57
Ima i simitara samo ti ne znaš ko su oni.

lično sam bio među njima u bivolju/(e) :mrgreen: , al ne vole kad ih tako zovu. :wink:

Istina. Ne vole.

Boban

Miljane, nadam se da si bolji organizator nego pisac.
Zasad tvoja ponuda osetno zaostaje za onim što je Kaa predložila.

scallop

M.M

Bobane, u svemu drugom čime se bavim sam bolji nego u pisanju, a ti sad zamisli koliko sam tek dobar u tim drugim stvarima.  8)  No, dobro, uskoro ću dopuniti ponudu.

Kaa

Jedna informacija za sve zainteresovane za druženje u Kruševcu 15. maja – došlo je do male izmene termina promocije, pa će se promocija umesto u 19 održati u 18h.
Evo i male ilustracije pregovora oko mangulice i teleće čorbe – Miljan i moja malenkost, 5 sati, 6 piva i 2 stavke o promociji kasnije, ako se nastavi ovim tempom, sledeća izmena ticaće se godine održavanja   :lol:

Džek

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

M.M

Tako to izgleda kad promociju organizuju dve plavuše. Popije se puno piva i razglaba se o svemu i svačemo samo ne o konkretnoj temi sastanka.

Džek

To ti je čuveni Torta-way. Svako zasedanje se završi tako što jedan priča sam sa sobom, drugi smara goste okolo a treći kunja za stolom :)

Kaa

Mi smo, doduše, bili malo kreativniji. Eto, čak smo i esej napisali, a bilo je i finog štiva da odloži kunjanje za stolom  :lol:

Boban

Vidim ja da od promocije neće biti ništa; vas dvoje ste se našli i tu se priča završila.
Insistiram da budem kum...

M.M

Eh, možda bi i se Kaa i okrenula za mnom da sam četvrt veka mlađi, a ti kume, nemoj da mi diraš Kaa, ionako ne znam kako da rešim problem "mangulica", jer ona jede samo piletinu.

Boban

Zar je toliki problem jesti dobro u Kruševcu?
Što se tiče vaše pripreme i planova za samu promociju, kada imate mene na tribini, nit vam trebaju planovi i dogovori, nit mogu da vam pomognu...

M.M

Naravno da nije problem naći dobru klopu u Kruševcu, to je najmanji problem, samo se potrudite da dođete što ranije jer smo vam smislili tur d Kruševac.
Što se same promocije tiče sve je u minut isplanirano i neće biti nikakvih improvizacija. 8)

Boban

Quote from: Miljan Markovic on 15-04-2013, 23:22:58
Što se same promocije tiče sve je u minut isplanirano i neće biti nikakvih improvizacija. 8)

Bili biste prvi koji su mene uterali u nekakvu satnicu/program/protokol... a naravno da nećete uspeti.

M.M

Znamo mi s kim imamo posla tako da smo prilagodili program učesnicima, a ti gotovo sigurno nećeš videti PM koji sam ti poslao, te ću napisati i ovde da bi bilo dobro da mi pošalješ naslovnicu ZS20 u visokoj rezoluciji da napravim plakat za promociju.

Boban

Šta će ti naslovnica za promociju?
Pa nećeš valjda na književno veče da dovlačiš ljude nudeći im izgled knjige o kojoj će se pričati?

scallop

Džek

Kruševac onlajn odrezao i objavio spisak priča i autora do septembra. Valjda nemaju više mesta ekranu :)

scallop

M.M

Uredniku sajta 037ks.com poslat je kompletan spisak sa nazivima svih priča i imenima autora. Verovatno je administrator samoinicijativno odlučio da skrati spisak. U svakom slučaju, prave i potpunije vesti će biti plasirane nekoliko dana pre promocije.

@Džek: Treba da promeniš nik u Oštro oko Džek.  8)