• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Promocija Znaka Sagite 20 - radioničarske priče u Kruševcu 15. maja

Started by M.M, 09-04-2013, 12:22:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

ALEKSIJE D.

Plut

Boban

Naš boravak na sceni trajao je 125 minuta.
90% ljudi je izdržalo celu torturu.
Čak je i prodato 7 primeraka ZS20.
O hrani ne bih pričao, mada je i ona nezaboravna na određeni način.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Dzimi Gitara

Quote from: scallop on 16-05-2013, 13:44:27
Imati posao je težak hendikep.  xcheers

Da ne dodajem i ja pluseve na ista dva mesta, samo ću da kažem da kad me neko pita, bez stida kažem, kad porastem biću penzioner!
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

scallop

Ipak, hit dana je što je policija uhvatila Bobana 15 minuta pre isteka registracije. Posle toga sam prisustvovao najmirnijoj Bobanovoj vožnji ever.

Džimi, treba prebroditi dugo putovanje u penziju u hendikepu zaposlenosti. Nezaposlenima je verovatno lakše uz mame i tate u penziji.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Džek

Ima i gore od biti zaposlen. Recimo, biti zaposlen a zaradjivati kao nezaposlen.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

ALEKSIJE D.

Ma pusti klopu, nego je l bilo nošenje na krkače iz kafane? I sreća gde niste ponudili cajkosu knjigu kao mito. "Alo, ovde ja, šefe, uvatio sam neke sektaše, sataniste... Da apsim?"

scallop

Boban je lukav. Nije pisnuo o promociji. Kao jagnje. Meeee i ništa više. Policajci nisu ništa razumeli, a mi nismo smeli da pitamo. Treći čovek.

M.M

Nijedan poraz nije konačan.

Stipan

Jesam li već pominjao da nam je ova Kaa prava lepotica?

mac

Da, ali računam da ona ne želi da je vrednujemo po njenom izgledu, i da se zato i krila vrlo vešto na slikama na topiku sa slikama.

Kimura

Stipan

Quote from: mac on 16-05-2013, 17:02:57
ona ne želi da je vrednujemo po njenom izgledu

Hmmmm....  Onda je vanzemaljac... Najverovatnije...

saturnica

scallop

Neki gledaju u karte, neki u pasulj, ni bob nije na odmet. Ja vidim budućnost i u praznom tanjiru.

saturnica

Quote from: scallop on 16-05-2013, 18:10:03
Neki gledaju u karte, neki u pasulj, ni bib nije na odmet. Ja vidim budućnost i u praznom tanjiru.
Znala sam, to ja samo pitam da bi i ostali culi!

M.M

Radioničarske priče

U organizaciji Kulturnog centra, na inicijativu dvoje kruševačkih pisaca fantastike, u Beloj sali, sinoć je održana promocija zbirke ,,Znak Sagite 20 – radioničarske priče".

Dugogodišnji rad Foruma ,,Znak Sagite", posvećenog različitim vidovima fantastike i onlajn književne radionice, krunisani su objavljivanjem priča u štampanom izdanju. Cilj je afirmacija autora ovog žanra, a na promociji su govorili vodeći predstavnici fantastike u regionu, urednici i pisci, Boban Knežević i Radmilo Anđelković.

Među 34 autora čiji su radovi objavljeni u ovoj zbirci su i kruševljani Miljan Marković i Sandra Maksimović.

http://www.rtk.rs/?p=21899

Kimura

Quote from: mac on 16-05-2013, 17:02:57
ona ne želi da je vrednujemo po njenom izgledu

Suštinski muško viđenje jednog jednostavnog, najobičnijeg heteroseksualca, pih!  :)

mac

M.M

drf

Lepo! Čestitam omladini i onoj dvojici mapetovaca (iz lože). Voleo bih da sam u prolazu otprisustvovaob koliko mogu.

scallop

Pitao sam Bobana što te nije zvao. Reče da imaš pametnija posla. Uvek ima mesta u loži.

lilit

Kaa - lutka lepa i pametna i moj omiljeni autor u ZS20!

Miljane, video klip je savršen, kao i fotke za promociju. Vidi se koliko ste se potrudili. Oduševljena sam. :)
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

M.M

drf

Quote from: scallop on 16-05-2013, 23:12:05
Pitao sam Bobana što te nije zvao. Reče da imaš pametnija posla. Uvek ima mesta u loži.

Zovni ti kad bude šta lepo, moja sramota ako slažem!
Morao sam da pecnem; ipak to fino izgleda!

Mica Milovanovic

Mica

saturnica

Eto, jutros na žalost, od svih novih slika, vidim samo Bobana i Miljana...valjda hoće to kod dominantnih likova!

scallop

Stipan

ivica

Stvarno sve izgleda kao da je bilo jako dobro - bravo za organizacioni tim!

Kaa

Hvala svima na komentarima i podršci, nadam se da cemo još koga od vas prevariti da navrati malo do Kruševca. Hvala Bobanu, Radmilu, Žarku i Milošu što su hrabro podneli bakino meso i špartanje po gradu. Uz to i posebno izvinjenje Bobanu što smo ga umesto na lokalnu igranku odvukli u muzej  :lol: A evo i nekih sličica od mene..
"All that we see or seem is but a dream within a dream."

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

scallop

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

saturnica

Divnih li slika! Jel ono gore na nekom kamenu piše Maštalište?

M.M

M.M

Konačno imamo čime da stavimo tačku na promociju zbirke Znak Sagite 20 u Kruševcu. U pitanju je prilog Ane Tomić, emisija Asfalt na RTK-u.

https://www.youtube.com/watch?v=MqqbmxkrVJU
.

zstefanovic

Ја тек сад провалих да има и овај топик. Праштајте на унакрсном постовању.
Свест је екран. Време је тачка. Рат је наслеђен. [,,Веригаши"]

scallop