Molio bih da se ne obazirete na pripadnike (navodno penzionisane) određenih službi koji se pravdaju da sve što bi rekli ne mogu reći jer su pod zakletvom. Time se sami deklarišu kao vredne i odane pčele radilice od vremena onih (zna se na koja se ONA vremena misli), preko vremena skorijih do ovih. Njihov cilj je da nas poštene demokrate, ljude vizionare, širokih shvatanja i uskih pogleda, koji mislimo samo i isključivo na dobro i za dobro ovog naroda (koji ne ume da misli jer je nedfinisana masa) dakle, nas, buduću i sadašnju intelektualnu elitu koja svim snagama uvodi vrednosti Zapada, slobodnog tržišta, demokratije, sve to, navodno penzionisani pripadnici pojedinih službi, žele omalovažiti i vratiti one reakcionarne snage koje se lažno nekad izdavahu za revolucionarne.
PS Poštovani Nadziraču, ja za razliku od drugih, ne mislim kako je ovaj forum samo mamac za navodne lajavce i sumnjive tipove, koje treba svabiti na jedno mesto, kao što su nekad neki radili sa nekim... Nije važno, Ti znaš. Zato, izražavam svoju lojalnost višim vrednostima. Potrudio sam da iskažem svu svoju elokveniciju, pravilan i lagan tok misli u gornjem tekstu, raskrinkavajući znate Vi koga. To, nadam se, ima svoju vrednost i moja ocena će sigurno biti pozitivna.
Vaš Odani JA