• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Da li je iko citao Love and Rockets?

Started by ..., 27-01-2004, 21:16:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

Nedavno sam kupio prvi TPB ove kolekcije i posle 20 strana nebuloznih prica sam odustao i ostavio strip sa strane. Medjutim, ipak sam kupio najbolji Love and Rockets, The Death of Speedy i on mi je fino legao. Koje kolekcije treba nabaviti, a koje preskociti?
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

marlowe

sta treba kupiti? pa, naravno - The Complete Love & Rockets, Fantagraphics Books, Seattle.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

...

Marlowe, koja bi bila tvoja top lista (pretpostavljam da si sve citao).

Pajke

Quote from: "..."Nedavno sam kupio prvi TPB ove kolekcije i posle 20 strana nebuloznih prica sam odustao i ostavio strip sa strane. Medjutim, ipak sam kupio najbolji Love and Rockets, The Death of Speedy i on mi je fino legao. Koje kolekcije treba nabaviti, a koje preskociti?

Ja takodje imam prvi TPB, imam jos i #10. Ostale nisam citao, samo po neku pricu, cak je davnih osamdesetih u Ritmu(muzicki casopis)izasla jedna prica...Kazu da je samo taj prvi broj uradjen na takav, malo konfuzan nacin. Po pricama ljudi reklo bi se da vredi nabaviti sve. :)

...

kurdi

koji je prvi - music for mechanics?

Pajke

Quote from: "kurdi"koji je prvi - music for mechanics?

Da

Pajke

Quote from: "..."Pa kakva je ta desetka onda?

Odlicna. Ma sve ti je od L&R odlicno, samo je taj prvi broj malo sumanutiji. Radnja u X se odigrava krajem osamdesetih u LA i ima gomila bizarnih likova. Kad budem imao love verovatno cu sve kupiti.  :)

...