• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

2. decembar je odredjen kao dan razresenja HOROR dileme

Started by Boban, 11-11-2002, 15:49:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Imam zadovoljstvo da vas obavestim da je za 2. decembar 2002. godine, u 19.00 u prostorijama kluba "Lazar Komarcic" u Domu Omladine zakazan razgovor u kome ce glavni akteri biti Zoran Zivkovic i Oto Oltvanji (ja cu sedeti izmedju njih i sprecavati fizicki kontakt) a tema ce biti dileme i nedoumice oko mesta horora u savremenoj umetnosti: horor — zanr ili ne?

Nadam se da cemo posle tog razgovora svi imati jednu nedoumicu manje.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

taurus-jor

Nek' obave to muški, pa da se posle na miru napijemo.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Boban

2. decembar je SUTRA, tek toliko, da ne bude posle "Nismo znali", "zaboravili smo" i takve stvari.

Nego, šta mislite o tome da insistiramo da se razgovor nastavi sve dok jedan od ucesnika ne prizna da je onaj drugi u pravu? Glupo je da bude nereseno, a?

Spider Jerusalem

cekaj, ovo ce biti sutra? kao... u nedelju?
a sta je u ponedeljak onda? :(

jao, moji sinusi, moje grlo. ko ce da me vozi do tamo kako bih ipak prisustvovao ovom historijskom obracunu?

Boban

Kod mene je nedelja... sada...

Ti bi svakako morao da dodjes.
Ako bude bilo potrebno da se prilozi ljudska zrtva, da nemamo dileme oko toga...

Spider Jerusalem

ako ces ti da me vozis kolima, nema problema.

iovako me ovaj grip ubija, bolje da mi neko skrati muke, a ako usto umrem za neki cause, utoliko bolje...

Relja

Organizujte direktan prenos preko WEB-a, nemojte da ste stipse :))))

Boban

Postoji 104 minuta snimljenog materijala od toga 93 kao jedan kadar. Mica je solidno obavio posao kinooperatera, s tim sto je najveca zamerka sto je propustio na kraju da zumira balerinu dok je pokusavala da nam predoci svoj problem, pa cemo tu pribeci nekim montazama... Pregledao sam sve na brzaka i cak je i zvuk iznenadjujuce dobar, jedva da se ponegde poneka rec utulila...

No, i dalje sam u uzasnoj guzvi, danas je izasla jedna knjiga, sutra dajem drugu, a u sledeci ponedeljak Monolit 10, tako da uopste ne znam kada cu stici da od materijala napravim jedan lepi DivX i VHS za Homera, ali svakako u narednih desetak dana...

E, da, bilo je prisutno oko 70 ljudi i sve se odvijalo prema ocekivanju... nista spektakularno ali nadam se ne i dosadno... samo su 2-3 osobe izasle pre objavljenog kraja.

Pennywise

Quote from: "Boban"
No, i dalje sam u uzasnoj guzvi, danas je izasla jedna knjiga, sutra dajem drugu...

Koja je knjiga izasla?

Boban

A balerina... napisa li ona clanak?
Kupuje li neko Blic? Rekla je da su je oni poslali... Sam bog zna sta je ona mogla da iskonstruise... Mozda nesretnica uopste ne radi ni za kakve novine, nego luta tako po gradu i pokusava da se druzi...

Lurd

Ja sam citao "Blic" nekoliko dana posle toga i nisam nasao nista o tome. Sto ne znaci da nije bilo, nego samo da ja nisam nasao. Ona, inace, ima mnogo debele noge i ostalo za balerinu.
My trees...They have withered and died just like me.

Melkor

Penzionisana balerina?

Svaka ti cast kad si uspeo sve to da primetis.

Inace veceras smo dosli do zakljucka da nista nije ni izaslo, sto je potvrdio i ABN koji veoma pomno prati te stvari. Steta. A bas me zanimalo  :cry:
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Boban

Ja sam joj odmah rekao, kada nam je prisla posle predavanja, da bih bas voleo da vidim baletane koji nju dizu i vrte oko malog prsta, a onda je ona rekla da je zapravo lomila ruku i pokusala da utoli ocaj u hrani... dakle, bivsa balerina i cini mi se, ne skori reporter...

David

Quote from: "Boban"horor — zanr ili ne?

Nadam se da cemo posle tog razgovora svi imati jednu nedoumicu manje.

Naziv je, inace, bolno 'inteligantan'... :roll:

Spider Jerusalem

Ghoul

sve sto je inteligentno je bolno.

mada, da parafraziram najt flajera, ne znate vi deco ovde sta je inteligencija...
https://ljudska_splacina.com/

Lurd

Gde je Najt flajer? Da se nije ubio u medjuvremenu?
My trees...They have withered and died just like me.

Spider Jerusalem

Ghoul

ovo je sve što je fandom imao da kaže nakon tribine zoća vs oto (3:0)!

dakle, ništa.
blic, balerina, i tolko.

a posle ghoul kriv što se zoća ograđuje od kluba...

Nightflier

A za koj moj su mene pominjali? Koliko vidim, ispade da je pomrčina pojela neke druge. Ja se i dalje gicam.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Ghoul

šta da ti radimo kad imaš neoriginalan nick.
bio je jedan s tim nikom pre tebe: baš žešći kreten. kao takav, naravno, ovde nije duže potrajao.