• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Frank Miller i Sin City

Started by ante, 13-02-2004, 16:12:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ante

Čitao sam jučer prvi dio i zanima me živcira ji još ikoga crtež???
nekako minimalistički, (u usporedbu sa bollandom :x )
priča je genijalna, ali crtež mi je jednostavno nepodnošljiv. traćenje prostora...
stop the american policy

Ghoul

:x  :x  :x  :x  :x idi citaj zagora, ostavi millera :x  :x  :x
https://ljudska_splacina.com/

Rommel

ne znam meni je miller ( i sin city) odlican miller me je jedino razocarao u nastavku Dark Knight returnsa - Dark knight strikes again - e ondje izgleda kao da ga je radio tesko drogiran ili mrtav pijan...
ali recimo BATMAN YEAR ONE je opet fenomenalan, Ronin je fantastican,
miller je legenda...
ante nemoj otpisati millera tek tako....  :wink:

MAGIC

kuku lele  :x  :x
millerov city nevalja...svasta :x

sigismundus

ante, uopšte se ne opterečuj crtežom. Kad pročitaš dva-tri toma skontačeš, da je crtački stil idealan u svojoj grotesknosti i da bi teško mogao zamisliti bilo šta drugo.
onaj, koji sniva tudje snove

ante

Quote from: "MAGIC"kuku lele  :x  :x
millerov city nevalja...svasta :x

tko kaže da ne valja
priča je genijalna
uživao sam u svakoj rečenici unutarnjeg monologa
meni je samo problem u crtežu: svako lice je polukromanjonsko, čini mi se da on uopće ne zna crtati ženske. samo moj dojam
ponavljam, priča mi je fantastična i  nkon prvog dijela, nastojat ću da se dočepam i drugoga :)
stop the american policy

MAGIC

oket...ali ako je prica genijalna u NAJMANJU ruku a mozda jos i bolji je crtez....skoro svaki kadar moze da predstavlja jednu fantasticnu grafiku...odnos crno belo, kontrast..sve t je fenomenalno
inace i da je crtez minimalisticki to naravno ne znaci da je los...sta vise!
onaj ko uspe da se izrazi pomocu takvog crteza veci je talenat od onoga ko robuje svakojakim detaljima
:wink:

slicno bi bilo kada bi u slikarstvu rekao za neko Pikasovo delo, pa to je minimalisticko, to ne valja
ako nam se nesto ne svidja to uopste ne mora da znaci da ne valja :wink:

...

Kod Milera me najvise nervira njegova macho naracija i njegovi jednodimenzionalni macho tipovi. A i ne zna  vise od 100 reci. Doduse, Daredevil i Sin City (samo pocetak Sin City-ja) su stvarno jaki. Kada je imao Sienkiewicza da mu pomogne - e to je bila sasvim druga prica. Crtez vadi sav nebulozan scenario.
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

MAGIC

ima on dosta klinackih ispada ali..

Dark Knight nebulozan scenario?
Ronin neboluzan scenario?
Sin city (par trejdova) neboluzan scenario?

to sto mu prica nije kompleksna kao kod Moora, ne znacii da je i losa
nekada su jednostavne stvari najbolje

sto se tice crteza i on je fantastican,ne uvek, ali u citiju,knightu,roninu,300...je odlican

PainBringer

Sin city je veoma kvalitetan strip u svakom pogledu. Sto se crteza tice, on je fantastican (bar meni), kompletno u sluzbi price i atmosfere. Sve u svemu, Sin City bih preporucio svima koji drze do dobrog stripa...