• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Nenad Gajić - Bajka nad bajkama (2013) - Laguna

Started by Mica Milovanovic, 13-08-2013, 15:50:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mica Milovanovic

,,Bajka nad bajkama, Senka u tami", prvi deo zamišljene avanturističko-fantastične trilogije nastale na predlošku motiva iz slovenske mitologije autora Nenada Gajića, od srede, 14. avgusta, naći će se u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs

Grupa dece i mladih ljudi kreće u avanturu, i na svom putu sreće zadivljujuće junake i predele. Neobična družina, okupljena nizom naizgled slučajnih događaja, postepeno otkriva da nije sve onako kao što izgleda. Slepa devojčica, megdandžija, čobanin i hromi lopov, u trci za gole živote, probijaće se kroz živopisni svet mitskih bića i zaboravljenih gradova, dok njihovim koracima kao da upravljaju drevni slovenski bogovi. Jesu li junaci tek marionete mlade i zavodljive veštice, vođene sopstvenim skrivenim motivima, ili u pozadini svega zaista vrebaju užasne mračne sile iz neizmerne dubine vremena?Nenad Gajić (1974) autor je bestselera ,,Slovenska mitologija", sveobuhvatne ilustrovane knjige enciklopedijskog tipa koja je objavljena u izdanju Lagune 2011. godine. Pisanje smatra svojom istinskom profesijom i životnim putem, a nauku omiljenim hobijem. Uz krevet drži spakovan kofer i uvek je spreman da pođe na put po svetu u potrazi za novim saznanjima i inspiracijom.

Trejler za knjigu ,,Bajka nad bajkama"
Mica

Plut

Mico, baci li ti pogled na ovo?
Sve što sam u ovom postu pročitala me je samo odbilo od ideje da je uzmem u ruke.

Ghoul

Quote from: Plut on 13-08-2013, 17:21:54
Mico, baci li ti pogled na ovo?
Sve što sam u ovom postu pročitala me je samo odbilo od ideje da je uzmem u ruke.

zar nije dovoljno već OVO:
Nenad Gajić (1974) autor je bestselera ,,Slovenska mitologija"?

lost me at HELLO!  xyxy
https://ljudska_splacina.com/

Plut

Čuj, to mi je prvo secnulo srce, a onda i sve ostalo. No, računam Mica je ozbiljan čovek pa...

Mica Milovanovic

Aman, ljudi, na ovom delu foruma samo konstatujemo da je neka knjiga objavljena. Samo sam preneo najavu sa Laguninog sajta...
Mica

Ghoul

Quote from: Mica Milovanovic on 13-08-2013, 19:22:50Aman, ljudi. Samo sam preneo najavu sa Laguninog sajta...

da, da, svi to kažu...  :evil:
https://ljudska_splacina.com/

Plut

Mico, ovo je isto kao da si mi rekao da sam izvan fokusa, a ja verujem jer znam da Mica nikad ne bi.. A kad ono... Ne znam...
Da je Ghoul postavio info pa ajd', ali ti...
Živote... varalice

Mica Milovanovic

Mica