• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ALTERNATIVNA RADIONICA BR:1 Septembar 2013.

Started by D.S.B., 11-09-2013, 18:24:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

saturnica

Quote from: SuperSynthetic on 24-09-2013, 19:09:47

Sorry.

8 soma karaktera je meni dosta. Ostali kako hoce. Nego nesto su mi malodusni? Ajde malo! Da vidimo ko ima muda da posalje D.S.B-u pricu?
Oprosti Sinteticni, ali slanje price nema veze s mudima...:)

Josephine

Ima veze sa činjenicom da je ovde sve već rečeno i da oni koji žele da uče samo treba da prelistaju topike.

Savet je da prestanete da patite za radionicom, jer je ona koncept osmišljen za početnike. U njoj mogu da učestvuju samo mladi i novi. Mislim da vama, u stvari, nedostaje dokazivanje - glasanje, osnovna pokretačka sila radionice. Egu prija da se izdigne iznad mase. Da vam je postalo jasno ko je u (sagitaškoj) masi, ego bi vam se brzo postideo. Problem je, izgleda, što vam nije jasno, pa biste i dalje da budete prvi u masi, odnosno - da glasate umesto da pišete.

saturnica

Zapravo je tocno sve sto si napisala D., ali je cinjenica da ti i dalje pohadas radionice ovakvoga tipa, grijesim li?

Kimura

Da, ono što ljudi rado daju i kad im se ne traži : savet.

Josephine

Quote from: saturnica on 24-09-2013, 22:43:57
Zapravo je tocno sve sto si napisala D., ali je cinjenica da ti i dalje pohadas radionice ovakvoga tipa, grijesim li?

Misliš ovde u Dubaiju? Pa da, svakako. Svaki dan po jednu. I to na srpskom jeziku.

saturnica

Nisam te mislila provocirati, nego sam primijetila da si nedavno stavila link s neke radionice koju si pohadala, mislila sam da je to bilo nedavno.

Josephine

Kod njih sam bila pre par godina. Otud i preporuka. Oni su, eto, dosledni i i dalje drže radionice.

SuperSynthetic

Quote from: saturnica on 24-09-2013, 22:17:23
Quote from: SuperSynthetic on 24-09-2013, 19:09:47

Sorry.

8 soma karaktera je meni dosta. Ostali kako hoce. Nego nesto su mi malodusni? Ajde malo! Da vidimo ko ima muda da posalje D.S.B-u pricu?
Oprosti Sinteticni, ali slanje price nema veze s mudima...:)

Aj Saturnice posalji pricu. I ja cu. Bas bih voleo s tobom da se odmerim. U svakom pogledu. Pa ne plasis me se val'da? Daj malo zdravog takmicarskog duha.  Pusti ove sto koce uzbrdo. Napisi nesto dobro. Mozes ti to. Znam. Bicu tvoj rob dva dana ako budes bolja od mene.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

saturnica

Rado pošaljem priču možda nekom drugom prilikom, kad Radionica na Sagiti bude zatvorenog tipa, tako da u njoj mogu sudjelovati, kritizirati, hvaliti, kuditi... samo oni koji su u njoj i prijavljeni. Ti si jedan od admina, valjda se to može? Što kažeš?
Znači, scallop, ili netko drugi voljan vodi, učenici pišu, šalju priče, nema sa strane nikoga da serucka( ni po učitelju ni po učenicima) iz bilo kojeg razloga... Tako se na kraju krajeva rade Radionice uživo. Takve Radionice su održive i traju, nema tu neke misterije, zašto uživo funkcionira, a na Sagiti ne! Samo to treba ograničiti na zainteresirane stranke. U protivnom sve se pretvara u njesra! Vidimo iz priloženog.

Što se tiče tvoje zadnje rečenice, što će se dogoditi ako budem lošija, mijenjamo li robovske uloge? :)

SuperSynthetic

Naravno da menjamo. Ali bicu jako fini gospodar. Prosto ce ti biti drago sto si bila losija.

Sada je ovde faza haosa. Iz haosa uvek nastane nekakav red. Kada? Ko zna. I haos je nekad dobar. Iz haosa je sve nastalo. Zivot ti je kao reka. Ne mozes da odredjujes njegov tok. Jedino mozes da skocis u reku i plivas tj. da pises price. Uh al sam isfilozofirao.

U svakom slucaju podrzavam svaku konstruktivnu ideju. Pogotovo tvoju.

Rekao sam vec D.S.B-u to za glasanje, komentarisanje i ostalo ali zasto bi on mene slusao. Neka ga. Na putu od dupete do glave dolazi do prociscenja. Tako covecanstvo napreduje. Svi smo deo toga. Samo hrabro.

D.S.B.

Ponudio sam vam izbor, pišite, šaljite ili ne morate. To je mnogo više nego što ste imali proteklih meseci, i mnogo više nego što je iko od vas ponudio.

Kimura

Izvini još jednom, DSB. Cenim tvoju dobru volju, ali zaista neće ići ovako (bar meni).

SuperSynthetic

Quote from: D.S.B. on 25-09-2013, 16:45:46
Ponudio sam vam izbor, pišite, šaljite ili ne morate. To je mnogo više nego što ste imali proteklih meseci, i mnogo više nego što je iko od vas ponudio.

Istina.

SuperSynthetic

muraKi je prva kukala i trazila temu. Dobro se secam. A vidi je sad.

Kimura

Synthetic, ne sećaš se dobro, ali nema veze. Biće bolje...

SuperSynthetic

"Na muci se poznaju junaci, đevojko Kimuro."

"Boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka."

"U rukama Mandusica Vuka, svaka puska bice ubojita, a rdjavom k..cu i dlake smetaju."

Kimura

Svi su ti danas rđavi, moj Sintetični. xrofl

Stipan

Mene zaista zanima rezultat ovog eksperimenta. Bez ijedne zadnje misli.
Zajebite zlobnike i napravite ovo kako valja! Navijam za vas!!!

Hrundi V. Bakshi

Vidim postoji i pričaonica. Napisao sam priču, ali, iskreno, ne znam da li da je šaljem. Na stranu sumnja da li DSB u stvari BDSM, i sva pitanja ko može i ima autoritet da započinje ciklus nove radionice, mislim da se neka nit izgubila, ne znam kakva, ali sam bio u pravu kada sam pisanje poredio sa stolarstvom. Mnogo je bukve. Bukve, ako znate na šta mislim. Sad, drvoseče cenim, dok obaraju svoja debla podalje od mene.

SuperSynthetic

Konkurenencija postaje ostra. Pozdravljam.

P.S Posalji pricu Hrundi. Naravno. Bice ovo jak krug. Ja sam optimista.