• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zasto smo poceli da pusimo?

Started by Plavi Skaut, 24-02-2004, 13:56:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plavi Skaut

Zasto je covjecanstvo pocelo da pusi? Zasto je bilo zanimljivo nositi u ustima nesto sto dimi i sto se zari i od cega ti idu suze na oci dok ne postanes ekspert  :mrgreen: Mislim da su direktan proizvod pusenja Zmajevi..hehehe mora da je neko vidio dok su pusaci bili rjetkost nekog pusaca svog u u oblaku dima i pomislili da je to neko dimece vatreno cudoviste..kome su dali ime Zmaj(?) ovo o zmajevima mi je palo sada na pamet dok sam ovo pisala i ne izgleda uopste bezveze :lol:

Mozda neko zna, pretpostavlja... :?: Ja ne mogu da nadjem neki odgovor, prestala sam da pusim prije prekonekoliko godina, i sada iz ovog ugla mi se to pusenje cini toliko besmisleno i smijesno.
The Four Winds

svemirko

cula sam da covek koji je aktivni pusac ima potrebu za duvanom svakih 11 min, neki tip sto je pisao scenario za film, merio je vreme i u svakom 11-om minutu gl. lik je palio cigaru, tako da bi iritirao pusace u bioskopskoj sali

a, mora se priznati, ima nesto  8)  kod ljudi koji puse, deluje da imaju vise iskustva u zivotu i fotogenicniji su
This looks like a job for a real super hero

Plavi Skaut

Quote from: "svemirko"
a, mora se priznati, ima nesto  8)  kod ljudi koji puse, deluje da imaju vise iskustva u zivotu i fotogenicniji su

Ovo zadnje svakako, pusaci imaju zagonetan, mistican osmjeh :evil:  nikada ne pokazuju zute zube :mrgreen:
The Four Winds

svemirko

This looks like a job for a real super hero

eric cartman

Posebno su zagonetna pusacka pluca u kojima nikad ne znas sta ces da nadjes kad zaviris u njih.Moze biti rak , moze ne biti rak , moze biti rak moze ne biti rak ,.... xgrim
Screw you guys I'm goin' home

DUNADAN

Two tears in a bucket, motherfuck it.

johnson bronson

da, zasto ste pocheli da pushite?

Sveti Filica

Odkuda ti ideja da pušim?

Svašta.

DUNADAN

shto je bilo ko pocheo da pushi.
sigurno ne zato shto je osetio poriv za tim, ili zelju da smrdi do neba i nazad.
ja pochela sa nekih 15-16, iz fazona, of kors.
od tada nije proshao ni dan, a da nisam zapalila cigaretu osim onih nedelju dana davne 1993. kad sam imala upalu sinusa

otaku

ja pre mesec dana pocela, da se osetim mocnije, opasnije, zliskije (od zlo)... sada sam na nekim Captain Black (little cigars), braon, gerilske  :evil:
Proooobaj da u glavi budes sam

Ghoul

istinski zli ljudi ne puse, i ne piju nista osim soka od breskve.
https://ljudska_splacina.com/

otaku

pa dobro, ja nisam istinski zla  :lol:  mrzim sok od breskve  :roll:

Ghoul

Quote from: "otaku"pa dobro, ja nisam istinski zla  :lol:  mrzim sok od breskve  :roll:

e... :(  onda nista... :cry:

otaku

Ghoul

Milosh

Quote from: "ghoul"istinski zli ljudi ne puse, i ne piju nista osim soka od breskve.

da se prikljucim onda tvojim legijama zla?  :evil:

mada, ja vise volim borovnicu.  :roll:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

DUNADAN

Quote from: "otaku"ja pre mesec dana pocela, da se osetim mocnije, opasnije, zliskije (od zlo)... sada sam na nekim Captain Black (little cigars), braon, gerilske  :evil:

dzizs
sto si uopshte i pochinjala.
nema goreg sranja od toga

Black Mamba

Quote from: "ghoul"istinski zli ljudi ne puse, i ne piju nista osim soka od breskve.

cek cek, kakva je sad ovo teorija :shock: ...ili samo jos jedna od mnogih ghoulish jokes :evil:

mene je najbolja frendica navukla na duvan ....propusila sam negde u svojoj 16oj ....u 22goj konacno prestala ...secam se i datima, 15. juli :lol: tog po podneva sam ugasila svoju poslednju cigaretu u zivotu 8)

od alkohola dolazi u obzir samo dooooooobro crno vino, pivo i poneki koktelcici ..sex on the beach recimo ...mada i to sve vrlo retko ..alkohol stvarno tesko varim ...ono, sam miris alkohola (vinjak, konjak, viski, votka ...) tera me na povracanje :oops:

dakle ja mu dodjem neko cudo od zla po ghoulu ...ehh zivote :roll:

Sveti Filica

Aaaaaaa!

Ne mnogu da verujem.
Pre samo pola sata popio sam jedan BRESQUASOK!

Ghoule, priznaj da ti se javilo (ukazao sam ti se u pasulju, kuglu ili vodici) Tj tj tj tj.

Truba

taj sam

:(
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

Quote from: "komunjara"
taj sam:(

Zlo se shiri, mali moji pioniri...

johnson bronson

ljudi se dele na dve vste: pushache i nepushache. nekada su nepushachi najveci pushachi. go figure. i to.

Plavi Skaut

Quote from: "johnson bronson"ljudi se dele na dve vste: pushache i nepushache. nekada su nepushachi najveci pushachi. go figure. i to.

. pusac si ili nisi..niko nemoze da te napusi ako ti to neces..nema trece, u pricu o pasivnim pusacima nesto ne vjerujem :lol:
The Four Winds