• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

U pretplati> SUDIJA DRED: Dan kada je umro zakon!

Started by marlowe, 02-12-2013, 13:50:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marlowe

Poštovani čitaoci,
u pretplati je druga knjiga o Sudiji Dredu pod naslovom Dan kada je umro zakon, koja donosi jednu od najpoznatijih storija iz klasičnog perioda serijala o Sudiji Dredu. Scenario je napisao Džon Vagner, a crtež je poveren velikanima britanskog stripa - Brajanu Bolandu, Ronu Smitu, Majku Makmanu i mladom Dejvu Gibonsu ("Nadzirači").

Knjiga će imati 144 strane, biće velikog formata i u tvrdom povezu.

Cena u pretplati je 1200 dinara, što uključuje i troškove dostave, a svi pretplatnici će na poklon dobiti kolorni print sa ilustracijom Brajana Bolanda štampan u ograničenom broju primeraka na najfinijem umetničkom papiru i dostupan isključivo u okviru pretplate.

Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko (Kosovska 20, 21000 Novi Sad) broj 250-2060000245780-39 sa naznakom "Uplata za knjigu".
Pretplata traje do 15. januara 2014.

Srdačni pozdravi,
ID Komiko
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

marlowe

Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

marlowe

Par obaveštenja:

1. PRVI PAKETI SPREMNI - kreću pretplatnicima od ponedeljka ujutro.

2. LIČNO PREUZIMANJE - U Beogradu u ponedeljak 10. 3. - između 10 i 18 sati sam u gradu. Poneću dovoljno paketa. Ko je zainteresovan neka mi se javi porukom da se dogovorimo oko mesta i vremena.

U Novom Sadu svakog dana.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

marlowe

U ponedeljak 17. 3. je novi termin dostave Sudije Dreda pretplatnicima iz Beograda.

Tu sam veći deo dana, vrtim se po centru, Zemunu, Novom Beogradu...

Svi pretplatnici koji još nisu preuzeli svoj primerak mogu mi se javiti porukom pa ćemo se naći negde.

Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

marlowe

Recenzija u novom broju Pečata. Autor Vasa Pavković.

Fly like a butterfly,
Sting like a bee.