• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Steve Niles(Dawn of the Dead,30 Days of Night,I am Legend..)

Started by Pajke, 27-02-2004, 09:40:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

phuzzy

phuzzy

Pa, u najmanju ruku da uzmes 30 Days of Night...

Vampiri u zabacenom selu na Aljasci...

Istripovan i vrlo mrachan crtezh...

Trodelni komplet invazija-opsada-otpor.

Valja. Ne znam sta vise da kazem.  :)

JGORAN6

hey pajke :)

onako iskreno-30 days of night je po meni dosta previše isfuran.
crtež je fantastičan ali mi priča šepa.nešto joj fali,nije dorađena.
u globalu nije loša ali mislim da us precjenili bez obzira na najprodavanji serijal 2002 godine.ne vrijedi 20 $
carpe diem...

Pajke

Hvala, ionako sam odustao od stripa u korist nekih drugih naslova. Malo me zezaju finansije pa se moram odlucivati oko prioriteta.  :)  :wink:

Rommel

Quote from: "Pajke"Hvala, ionako sam odustao od stripa u korist nekih drugih naslova. Malo me zezaju finansije pa se moram odlucivati oko prioriteta.  :)  :wink:
ako jedan od prioriteta ima predznak vol. 2 brisi ga jer ga vec imas  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
kao veliki pajkedamus znas o cemu je rijec, a ako neznas - tim bolje :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Pajke

Quote from: "Rommel"
Quote from: "Pajke"Hvala, ionako sam odustao od stripa u korist nekih drugih naslova. Malo me zezaju finansije pa se moram odlucivati oko prioriteta.  :)  :wink:
ako jedan od prioriteta ima predznak vol. 2 brisi ga jer ga vec imas  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
kao veliki pajkedamus znas o cemu je rijec, a ako neznas - tim bolje :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Hhehehe...Pajkedamus predvidja da je to nastavak necega sto sam vec imao prilike dobiti od nemackog generala :D  :D  :D