• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ALI VUČIĆU SVAKA ČAST

Started by Ghoul, 08-04-2014, 15:16:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mac

Nikad nije bio član partije, a ima 21 godinu. Pa krajnje je vreme da se učlani...

džin tonik

koja je to razlika spram onih drugih, polukrepanih gluposti.
tu pulsira zivot, energija.

Krsta Klatić Klaja

Sve u svemu danas, jel ostao ko normalan?
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Meho Krljic

Pa, misliim, Vučić koji se hvali da je doveo čoveka kome su ubijena dva deteta i da je sam tražio da dođe na njegov miting je ipak vrh vrhova nenormalnosti.

Krsta Klatić Klaja

Petronije

Još samo da su zajedno na kraju zapevali VČĆPDR i intervju bi bio savršen, mada je i ovako legendaran. :D

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Meho Krljic

Generalno Šarovićev izbor sagovornika je nepogrešiv.

džin tonik

grijesite (u svakom smislu). u videu ne postoji nista smijesno, nit' je covjek "glup", vec se radi o strahu.
njegov mozak se ocigledno ne moze spojiti na stvarnost drugaciju od jugokomunisticke, a u kojoj ne bi morao podilaziti covjeku koji postavlja pitanja i snima (= vlast). ovaj tocno zna gdje zivi i da se pitanjima "reportera" ne oponira; pa i kad "nemaju smisla" mozak iz straha ne prihvaca drugu mogucnost.

slicno su se komentatori sprdali sa djokovicem kad mu onomad iz ranca nekog teleta skliznula plasticna boca na glavu, pa se djokovic uhvatio za glavu kao da ga pogodila granata. to je normalno, on ne gleda snimak i nije upucen o cemu se radi. ne zna je li to lagana boca ili mu je metak odvalio pola glave ili mu netko zabio noz. to je strah.

Meho Krljic

BTW kome se gleda integralni Šarović, evo snimka celog lajva. Zlata vrednih momenata tu ima, prosto da se pomisli da je ovo išak Šolakova nameštaljka i pažljivo orkestrirana akcija zapadnih službi pošto čovek ne može da veruje da ovi ljudi OVE STVARI izgovaraju:

https://www.youtube.com/watch?v=RJGahjGzNes

Petronije

Amerikanci su nam uvek želeli samo dobro, tu nema dvojbe. Mada se ovo može protumačiti i kao podrška jedne vladajuće strukture drugoj, ipak jedu isti lebac.

Meho Krljic

Još smešnije je kad se setiiš da su pristalice trenutnog Grenelovog šefa, a koji je trenutno ponovo predsednik SAD, uz njegovu podršku nasilno upadale u zgradu institucije, u pokušajima da promene rezultate izbora.

Petronije

Jel ovo ta njihova demokratija?

Krsta Klatić Klaja

Ne bih ja tumačio Grenela tako. Ipak je rekao ako ne volite lidera radite na tome da ga smijenite. Dakle, fino diplomatski šuknuo.

Čitati: ako Vučić ne uradi par stvari uskoro, npr proda NIS Amerima ili smanji cijenu za litijum, onda možda neće valjati kao lider.

dark horse

Odlično. Znači, Ameri ne stoje iza obojene revolucije pa Vučić može biti spokojan kad narod zauzme institucije i pošalje ga na robiju. Uopšte ne trebamo da gledamo Amere ili bilo koga već sebe.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Krsta Klatić Klaja

https://www.youtube.com/watch?v=DXqAS7uoIBs&t=4098s

prvo o političarima i Vučiću, od 1:08
od 1:24 o studentima

tagovi u opisu

džin tonik

Vučić: Da pokažemo poštovanje prema onima koji drugačije misle; Obraćanja po podne

QuotePredsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se iza upada studenata u Maticu srpsku kriju pokušaji daljih napada na srpske institucije, čemu će se država oštro suprotstaviti.

Najavio je da će u poslepodnevnim satima građanima Srbije saopštiti važne vesti.

Meho Krljic

Da nagađamo da će da najave vanredne izbore? Pošto za vanredno stanje nemaju zakonski osnov (mora skupština da ga proglasi) a prelaznu vladu ipak neće da daju dok god imaju podršku EU, Rusije, Kine itd. Jedini problem sa parlamentarnim izborima je što mi nemamo stvarnu parlamentarnu krizu - vlast ima apsolutnu većinu - ali mislim da mogu da se pozovu na zahteve opozicije od pre neku nedelju vezano za izglasavanje nepoverenja vladi i da, kao, uđemo uneki kvazidemokratski proces pripreme vanrednih izbora uz raspušten parlament i apsolutnu vlast SNS-a tokom, dva ili tri meseca. Apsolutno neprihvatljivo, naravno, ali deluje kao najlogičniji korak.

džin tonik

ja mislim da se nepotrebno lozite, da sa obe frakcije u konacnici upravlja isti mozak. da nije tako, vec bi to odavno ili eskaliralo u nasilju ili sustav razjurio.

dark horse

Ja se nadam da će priznati odgovornost za smrt četrnaest ljudi, izviniti se što su nam potrošili dvanaest godina života i pohapsiti jedni druge.

Bio bi red.

Meho Krljic

Nope. Samo ponavljaju da, evo, isunjavaju sve zahteve i biće u sredu na dnevnom redu Narodne skupštne rasprava o poverenju vladi Srbije i predsednici parlamenta. Skromno.

dark horse

Pa dobro. Bilo je tu još i novih falsifikovanih ispitivanja javnog menjnja i pretnji još većim izbornim krađama. Jer, mora se nekako kompenzovati ovoliki stres i strah, jelte, i uvesti nekako novi strah u narod, jer nije ovo zdravo, nikako.

Sve u svemu, da, ista priča kao i do sada, bez ustupaka, nastavak optuživanja, kukumavkanja i pretnji.

Interesantno koliko se taj čovek razume u izbore, jedino on i niko drugi. Priznao da misli da Sloba nije izgubio ni na kraju, već su ga pokrali. Maltene nije priznao da mu je on lično nameštao te izbore, pa zna iz prve ruke.

Još par iteracija i priznaće da je organizovao lično atentat na Điniđića.

Krsta Klatić Klaja

Vučić istreso sve što ima iz gaća, i konsultativni nekonsultativni referendum

i RTS se popravlja

Petronije

Plašim se da od ovog nema ništa, osim ako se ne desi nešto ekstremno, tipa da besna raja razapne portfilija, Vučića i Anu Brnabić na krst i zapali. Očigledno je da svima osim srpskom narodu odgovara da imamo ovakvu vlast. Svi okolo se bukvalno prave mrtvi, ili "osuđuju" ove "nedemokratske" metode. Dokle god je tako, ovi će se kriti po rupama i recitovati baljezgarije na okupiranim "nacionalnim" televizijama.

Truba

Vama trate zivote filozofski
Nama su tenkovima
Zato je bitan zid medju nama :)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

dark horse

Jest, ali koliko su tenkovi trajali, a koliko o njima guslate... a ovo naša meka okupacija ruskim agresorom i ruskim slugeranjama ceo život... bukvalno neuporedivo.

Krsta Klatić Klaja

Gledam N1 zadnjih sat vremena...

Ispašće Ratibor Trivunac u pravu kad su rekli da su isti kao Informer.

Gledam, slušam i nisam saznao bukvalno ništa novo. Evo sad gost Stevan Filipović.

Truba

I dr.sv.rat je trajao kod nas4 godine pa su smarai 45 godina s njim a smaraju i dalje
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Krsta Klatić Klaja

ti bukvalno smaraš 30 godina za 15 puta manji rat :)

mac

Pa, sad, šta je njemu bitno što se ratovalo poceloj Evropi, pola Azije i Afrike i na Pacifiku? Kad pogledaš samo ove prostore ispadne manje više isto. Možda zapravo i manje u Drugom svetskom, jer tada nije bilo frontova u Jugoslaviji, sve do samog kraja i Sremskog fronta.

Krsta Klatić Klaja

bukvalno stradalo milion ljudi u WWII, od čega u Bosni gotovo pola miliona

to je malo zaboravio jer su njegovi bili u ustašama

džin tonik

kad potpirije izadje na tv i kaze 'mi (kao pojava u kojem god formalnom obliku) smo govna, lazemo, manipuliramo i huskamo vas vise od 100 godina', otvorite arhive, rehabilitirate ustaski pokret i podignete istom spomenik u centru beograda, onda mozete razmisljati o funkcionalnoj drzavi. potpirije ne sto bi bio jedini u zlu, svaka formalna frakcija je identicno i u temelju na isti nacin duboko zlocudna i zlocinacka, vec sto je jedini koji to moze reci tako da doprije do sve teladi. nista prije, ne zamajavajte se uzaludno.

mac

Kao što nema ozbiljne političke frakcije u Srbiji koja bi priznala nezavisno Kosovo, tako nema ozbiljnog političkog entiteta na celom svetu koji bi rehabilitovao ustaški pokret.

Krsta Klatić Klaja

HDZ je već rehabilitovao... pa jbt nijedan srpski predsjednik nikad nije primio nijednog četnika iz Drugog svjetskog rata zvanično u Predsjedništvu, koliko ja znam čak ni SNS

a Tuđman jeste ustašu, zvanično, iz Argentine. Nema tu šta da se priča, ustaše su rehabilitovane i sad se priča ovo zoletovo nisu oni teli da budu fašisti nego ih Potpirije natjerao

dark horse

Quote from: Truba on 27-01-2025, 22:24:33
I dr.sv.rat je trajao kod nas4 godine pa su smarai 45 godina s njim a smaraju i dalje

Porediš građanski rat koji ste sami izazvali iz svog čistog hira, rušenjem države u kojoj ste mirno živeli 50 godina, sa svetskim ratom?

Plus, 30 godina niste u stanju da izmislite novu dramu... Npr, Eskimi u Bosni, da li Vas ugrožavaju, bombarduju, ima li ih previše ili premalo... Slobodno mi se obratite ako Vam zafali ideja...

Truba

Quote from: Labudan on 27-01-2025, 23:03:40
bukvalno stradalo milion ljudi u WWII, od čega u Bosni gotovo pola miliona

to je malo zaboravio jer su njegovi bili u ustašama

da moji su iz surdulice bili ustaše
a niskobanjskog horor ćatu su ustaše u ćele kulu ugrađivale

meni je bio velik rat za druge me ratove zabole
i dan danas definira moju generaciju rat izbjeglištvo i granate
znam da to ne razumijete ko nas bre zavadi
vi i vaše granate
za rat je potrebno dvoje
srpska vojska i artiljerija (dok se snimaju kako granatiraju grad)

i vi mirno živite dok vam vučić dere nerve i dok mirno promatrate otimanje kosova i padanje nadstresica ne znam što se bune studenti lepo se živi u srbiji i novom sadu
imate slobodu imate posjeti popiti i jos ste vi izabrali vucica nije vam došao na sovjetskim tenkovima

da se niste bunili 1999 i arkanu davali mogućnosti borbe bombardiranje bi bilo kraće i humanije

Truba

Quote from: dark horse on 28-01-2025, 08:08:44

Porediš građanski rat koji ste sami izazvali iz svog čistog hira, rušenjem države u kojoj ste mirno živeli 50 godina, sa svetskim ratom?

Plus, 30 godina niste u stanju da izmislite novu dramu... Npr, Eskimi u Bosni, da li Vas ugrožavaju, bombarduju, ima li ih previše ili premalo... Slobodno mi se obratite ako Vam zafali ideja...

to svetski rat je bio u drezdenu i staljingradu možda

kod nas je svetski rat počeo 1945 a završio 1995

Father Jape

Ево шта вели Бранко Милановић (с којом дозом шеретлука, не усуђујем се рећи):

If Vucic plans to "solve" the protests, he must do two things: reduce corruption and allow institutions to function. The two are related. Corruption (purchase of judiciary decisions) destroys institutions

Chinese anti-corruption campaign has affected 000s of individuals, incl. a member of the Standing Committee of the Politburo (highest body), Bo Xilai, and the No. 2 in the Central Military Commission.
Two Chinese coauthors and I have written a paper (EJPE, Dec. 2024) analyzing more than 800 cases of top corruption (so-called "tigers").
Stolen money was enormous: some $20m on average per case.  All were members of CPC. And all were found guilty. The average sentence was 34y of jail.  12 were executed.
See the paper:
https://stonecenter.gc.cuny.edu/research/anti-corruption-campaign-in-china-an-empirical-investigation-published/
Vucic should consider it.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Truba

nije mi jasno ako vucic planira sici
na sljedecim izborima opet će ga izabrati

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Truba on 28-01-2025, 10:30:50

naravno, samo to što je tebi bilo ne znači da Sarajevo 1941. nije otišlo sa Hitlerom i učestvovalo u organizaciji logora Jasenovac

pa je rat počeo tek 1945. to se usudiš reći, kralju

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Labudan on 27-01-2025, 20:55:55
Vučić istreso sve što ima iz gaća, i konsultativni nekonsultativni referendum

i RTS se popravlja

bukvalno istreso i Vučevića iz gaća, po svemu sudeći

dark horse

Quote from: Truba on 28-01-2025, 10:32:45
Quote from: dark horse on 28-01-2025, 08:08:44

to svetski rat je bio u drezdenu i staljingradu možda

kod nas je svetski rat počeo 1945 a završio 1995

Pa i za nas je tad počeo, a nije se završio. Nije ni za vas, već uobražavate da ste negde izmestil jer ste ušli u EU, a i dalje ste žrtve komunističke gamadi koja je došla na vlast u krvi, i u krvi će samo otići. Kao i naša bagra.

Jeste, probali ste vi u krvi sa Srbima, ali vam je meta bila pogrešna. Moraćete iz početka.

Truba

Quote from: Labudan on 28-01-2025, 11:33:16
Quote from: Truba on 28-01-2025, 10:30:50

naravno, samo to što je tebi bilo ne znači da Sarajevo 1941. nije otišlo sa Hitlerom i učestvovalo u organizaciji logora Jasenovac

pa je rat počeo tek 1945. to se usudiš reći, kralju

šupljatoru jedan 1945. su tvoji započeli u miru masovna ubojstva i genocidiranje nesrba
zato niko ne voli srbiju + zbog devedesetih

Krsta Klatić Klaja

kakvu Srbiju, nesretniče

kontaš li da u Srbiji pričaju da su "moji" masovno pobili Srbe četnike? :)
u Hrvatskoj  da su pobili Hrvate? :)
u Bosni da su pobili muslimane? :)

nesretni nesretniče

tomat

pa to je valjda ono čemu težimo: smrt svima! bez diskriminacije :lol:
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Krsta Klatić Klaja

samo jednakost, bratstvo i jedinstvo!

Truba

nije isto kad srbin ubija srbina
i kad srbin ubija albanca u crnoj gori u baru

Krsta Klatić Klaja

muslimanski i hrvatski partizani su ubijali srpske četnike, srpski partizani su ubijali ustaše

Truba