• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Montly Scream 01

Started by Boban, 04-03-2004, 19:19:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Boban

Deluje lepo, ali ne radi sve... zapravo vecina mrdajucih stvari odbija da funkcionise sa obrazlozenjem da nema potrebnog programa.

Sta je to sto treba da instaliram pored svega što imam na XP-u, gde mi svi filmovi, sve igrice i sve animacije rade bez problema?
Neki specijalni vristeci kodek?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

zakk

to bi znacilo da ti trejleri ne rade?
imas quick time instalaciju u thingiez direktorijumu (valjda). al naci ces vec.
mislio je phuzzy na sve  :!:

ps. mrzim quicktime
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Spider Jerusalem

Ja ne mogu da vidim price, a trejlere mi pusta samo kad ih otvaram preko Explore opcije, iz nekog razloga. Demo igara nisam ni pokusao da probam, znam da mi nece raditi.

Ali zato trejleri rokaju, bato!
Enkijev film ima potpuno neverovatan dizajn. Ali neverovatan!
Takodje, Sky Captain and the World of Tomorrow izgleda bajno. Transformersi smesteni u 30-te, do jaja.
Van Helsing izgleda kao odlican zabava.

Inace, ona 'spica' koja otvara disk je uradjena fenomenalno, dizajn i inace uopste nije los, kao ni izbor muzike (uglavnom).

phuzzy

Nema potrebnog programa?

Sve sto eventualno moze da zafali je QuickTime ili eventualno DivX codec (onaj, najsveziji, koji je i na disku). Nista drugo i nema, a da mrda. Par filmića (divx) i gomila trailera (QT).

Hmmmmmmm, come to think of it, na matorijim mašinama moze još štosta da ne radi, ali cenim da to kod Bobana bar nije problem?

Sredicemo pakovanje još malo, do sledećeg broja, u svakom slučaju...

taurus-jor

Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Boban

Podozrevam da je izvrsni producent projekta bio johnson brionson...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

phuzzy

Ehhhhhh, bre, ljudi, pa ovako samo da bacamo pasulj pa da vidimo zasto sta ne radi.

Dakle, dajte konfiguracije/OS, svi kojima pravi problem, pa da vidimo.

Script error bi trebalo da je prakticno nemogucnost, osim ako su, eventualno, startovana dva primerka (tipa krenuo autorun, ti ga ne dochekao, nego poterao jos jedan primerak, startovao se i autorun i jos jedna instanca i onda se sudarili).