• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Miljan Marković, Klarina ljuljaška

Started by M.M, 09-05-2014, 16:08:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Josephine

Quote from: Ghoul on 23-02-2015, 15:22:28
ionako sam ti već kazao da patiš od vučićevog sindroma

Mense čin' da je to njemu kompliment.

Layanich

Kukuruze sam ja prvi pomenuo, a za sve ostale implikacije koje su nastale iz istih, odbijam da prihvatim odgovornost!  :?:
EPILOG
(I tako se nađoše dva klipana pod šljivom)

M.M

Quote from: D. on 23-02-2015, 00:43:02
Quote from: Miljan Markovic on 22-02-2015, 22:41:38
Jok. Njen roman je bolji, al' nema sreće.

A niko ti nije rekao da je bolje nemati roman nego ga israti? :)

Da li sam israo roman ili sam ga napisao vreme će pokazati, a kako stvari stoje, tebe će samo boleti glava, stoga, okani se ćorava posla, na levo krug, vrati se u mrak sobička ili, ako te još nisu isterali iz mudžiburije, deder zategni mudžama čaršave, poravnavaj jastuke da te ne bi oterali u klonju. Takođe,  bilo bi dobro da osvestiš da za bolje nisi. I nije u pitanju tvoj dugačak jezik, a ni "postojanost" tvoje kičme, već to da si prosto i naprosto - nesposobna da bilo šta drugo turiš u svoj CV pored onoga što ti je omogućila Radionica Znaka Sagite, tačnije Boban.

Quote from: Boban on 23-02-2015, 01:01:17
da pređem 500 km da bih video tebe... i nije neka ponuda.
Nadam se da će Miljan biti inspirativniji.

Miljan je inspirativan, inpirisan svakako, ali je i - na mukama. Kao prvo, dokazano ne ume da nađe kafanu koja će zadovoljiti tvoj ukus. Drugo, ima mogućnost da ti on spremi nešto, što može da se ispostavi i pored umešnosti - kao promašaj. Tako da, za sada, Miljan može da ti ponudi dobar roman, sjajnu rakiju i vrhunsku predstavu. Ako mu nešto usput padne na pamet bez uvijanja će izložiti predlog.
Nijedan poraz nije konačan.

M.M

Idemo dalje... 11 dana do promocije!

Boban

Quote from: Miljan Markovic on 23-02-2015, 22:55:39
Miljan je inspirativan, inspirisan svakako, ali je i - na mukama. Kao prvo, dokazano ne ume da nađe kafanu koja će zadovoljiti tvoj ukus. Drugo, ima mogućnost da ti on spremi nešto, što može da se ispostavi i pored umešnosti - kao promašaj. Tako da, za sada, Miljan može da ti ponudi dobar roman, sjajnu rakiju i vrhunsku predstavu. Ako mu nešto usput padne na pamet bez uvijanja će izložiti predlog.

Daj, bar se potrudi malo... za ovu ponudu bih se rastegao 5-10 km, ni metra preko toga.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Layanich

Bobanu ćemo obezbediti posebnu ložu u pozorištu, prostije rečeno balkon, i binokl će da dobije da bolje vidi ko je sve na pozornici, a i prodavca kokica ćemo angažovati da ga snabdeva istim, da ih jede ili da sa njima gađa prisutne goste. Obezbedićemo mu i to da ga pomenemo u uvodnoj reči, pa ko ga se seti, seti...  :wink:  Šalim se, stvarno bih želeo da vidim Bobana na promociji Miljanove knjige, da mu odamo priznanje za sve što je učinio za SF sektu, svojim tridesetogodišnjim radom urednika i izdavača, svojim pričama i romanima, svojim forumom Znaka Sagite, svojom dobrom voljom da na svom sopstvenom sajtu trpi uvrede onih koji su samo tu dobili priliku da se čuju, da postanu pisci, da šire krug vernika... Allah akbar!
EPILOG

Karl Rosman

a onda slike iz kafane... jedva cekamo!
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Josephine

Stipan

"...Iz dva proreza usađenih u u njenu glavurdu iz kojih isijava tirkizna svetlost proverava da li ju je devojčica primetila..."

Žali bože hartije sjebane na ovakve nebuloze. Nova Poetika nikad dublje nije pala...

M.M

"Dublje pala"? :!: :!: :!: A možda ti je"sve ravno kao Aljaska"?  :-x

Što se tiče "sjebane hartije", obavestiću te kad bude prodat prvi tiraž, a kako stvari stoje, nećeš dugo čekati...

Stipan

Usta su ti veća od Aljaske, samo su ti dela kilava...

M.M

K'o ti tako kažeš - u redu, ko sam sad pa ja da tvrdim suprotno?

Stipan

M.M

Bre, to mi dođe kao pohvala od Prc Miljojka, Stupana, polupismenog, na samoj ivici nepismenosti, skribomana, istovremeno i najveće pizde na forumu Znaka Sagite.

Layanich

E, ja sam neko i nešto, koji će da tvrdi suprotno... Nije NP ABM pala na najniže grane, nego Prc Milojko leči sad ovde svoju sujetu...
EPILOG

Stipan

O bože, kako velike reči od Miljanolike majmunske pizde...

Stipan

Ako ja lečim sujetu, Lajaniću, onda objasni sad ljudima zašto si kukumavčio da ti dam svoje romane, iako sam ti rekao da su u postupku objavljivanja kod drugog izdavača?

M.M

Quote from: Stipan on 24-02-2015, 17:31:24
O bože, kako velike reči od Miljanolike majmunske pizde...

Možeš ti to malo bolje. Aj probaj da budeš orignalniji. Ili ne možeš? A zašto si pizda, Sagita zna.

Stipan

M.M

I-ju! Crni stiPico, čemu ovako teške reči?

Layanich

Zato što si bio oduševljen da ih uzmem u razmatranje da ih objavim u ediciji NOVOUM, a onda kad si čuo o strateškom partnerstvu NP ABM i Radmila, kukao si mi da tvoji romani kod Radmila nikad neće proći, a sad si kobojagi i zube pokazao ujevši me na Sagiti.
EPILOG

Stipan

Ne sećam se mog oduševljenja, Osim toga, ja nisam ovde pominjao nikakvog "Radmila", niti želim da ga uvlačim u obračun sa ološem poput vas.

Josephine

Layanich

Miljane, nemoj mnogo da se sekiraš što je Prc Milojko ustao jutros na levu nogu, i što mu je naprasno splasnulo oduševljenje za NP ABM i njene knjige nakon uvođenja Radmila u Urednički kolegijum (rekao bih ti pogledaj samo njegove prve reakcije na Scallopovom topiku Priče, ali nisam siguran da su više tamo, jer je Boban zbog D. pola topika bacio na deponiju), a ovo za "ološ" je i mene iznenadilo, rekao bih da je šljivka mnogo uticala na pravac njegovog današnjeg razmišljanja  xcheers
EPILOG

Stipan

Oduševljenje? Pa ti stvarno nisi normalan...

Layanich

Ne, ja jesam normalan, samo sam Layanich  xtwak
EPILOG

Stipan

Nenormalan, Lajanić... Isti kurac.

M.M

Lazo, ne brigaj. Da li je posredi šljivka, ili šta već, rezultati mene ne pogađaju. Nek' šljema koliko ga volja, samo nemoj da mi se postavlja kao autoritet i kao neko čijim putem, budibogsnama, idem.

Quote from: D. on 24-02-2015, 17:42:27
Quote from: Miljan Markovic on 24-02-2015, 17:34:58
A zašto si pizda, Sagita zna.

A ne. To Sagita zna za tebe. :)

Mda. Miljane je dva'es i šest puta teatralno odlazio sa Sagite i vraćao se pod drugim nikom u potrazi za poštovanjem koje izostaje iz sasvim očiglednih razloga. A o posredovanju, ulagivanju, sedenju na dve stolice da ne pričam... ko je ovde malo duže sve zna.

saturnica

budibogsvama, dečki, dopizdili ste. svi do jednoga. uništili ste i ono malo šarma koji je ovaj forum imao...

mac

Izvini, ali taj sentiment postoji već nekih pet godina :)

Mme Chauchat

Quote from: saturnica on 24-02-2015, 18:45:09
budibogsvama, dečki, dopizdili ste. svi do jednoga. uništili ste i ono malo šarma koji je ovaj forum imao...
+1

Ghoul

Quote from: mac on 24-02-2015, 19:23:11

i nikad nije bio istinitiji tj. adekvatniji.
https://ljudska_splacina.com/

Albedo 0

i poslije neko da kaže da Bata ovdje nije najšarmantniji 8-)

Layanich

Batica je moj drug, i kad on kaže Bobanu baci sad sve ovo na deponiju, on ga posluša.... Moje je mišljenje da nije ništa za deponiju, nego će budući čitaoci da prosuđuju, ko je pijan a ko je nenormalan, i sve ide u prilog topiku koji se zove Klarina ljuljaška... Bog je samo jedan, i ne nalazi se na Sagiti... Ja svog Boga imam, imate li ga vi?
EPILOG

дејан

+2
...barcode never lies
FLA

Layanich

+3 ili vi dečki i devojčice idite na neki drugi topik (gde vam nos neće toliko zavisiti od vetrova koji ovde duvaju), ili uzmite christian dior i lepo se prošvrćkajte klubovima koji nisu Sagita, nego su klubovi za laku zabavu!
EPILOG

Nightflier

Quote from: дејан on 25-02-2015, 01:53:43
+2

+3
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

saturnica

Quote from: Nightflier on 25-02-2015, 11:43:13
Quote from: дејан on 25-02-2015, 01:53:43
+2

+3
-4

Father Jape

A otkad to sentiment ima veze s faktima? :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Albedo 0

saturnice, ako se nudiš da pripitomiš zdver samo izvoli

scallop

Sve rasprave ovog tipa u toku promocija i pre izdanja su pizdarija.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

Quote from: scallop on 25-02-2015, 12:10:17
Sve rasprave ovog tipa u toku promocija i pre izdanja su pizdarija.

+1
https://ljudska_splacina.com/

M.M

Džek

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

M.M

Layanich

Sad kad je prošlo par dana, mogu reći da mi je žao što sam doveden u situaciju da se raspravljam sa Stipanom, mojim koautorom, mojim kolaboracionistim, ali neka svi znaju, gde su moji autori, moje knjige čiji sam izdavač, e, tu je moj teren! To moji autori od mene očekuju, a da i ne očekuju, od mene ću svu podršku dobiti gde god je treba dati... Pitao me posle Stipan, što si se umešao, ja sam ratovao sa Miljanom i Pokojnikom, ali ja svoju stranu uvek znam! I Stipana ću podržati ako ga neko napadne na Kaurinovoj kletvi, ili, nedaj bože, na Šljivi...
EPILOG

Boban

Znaš, jedina gora stvar od svakog oblika primitivizma jeste kriti ga pod maskom napredne socijalne inteligencije.
Ne znam da li si mi bio odbojniji u prethodnoj fazi ili u ovom bolesno ljubaznom stanju.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Stipan

Nema potrebe Stipana bilo ko da podržava. Umem i sam da uzvratim kad ustreba.

Layanich

Bolesno ljubazno stanje? Pristojni ljudi su po difoltu ljubazni, a džukela je džukela čak i kad se sakrije iza maske napredne socijalne inteligencije!
EPILOG