• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Mark my words, Real će da ispadne

Started by Tex Murphy, 09-03-2004, 04:23:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Kako, zašto? Pa iz prostog razloga što će na kraju da daju manje golova od Bajerna. U Madridu će da bude 1:0 za Bajern, golom Makaja u 89. minuti.
Jedini problem sa Bajernom je što imaju najgoru odbranu na svijetu. Pored onih bandera Kovača i Sanjola i moja slabo pokretna baba bi mogla lako da prolazi. Ali, Real to neće iskoristiti (kao što nisu ni u prvoj utakmici). Oni će fino da se zatvore i da misle da samo zato što se zovu Real Madrid ne mogu da prime gol. Ili to ili će da čekaju da im sudije svirnu obligatorni Real-Madrid-penal (TM) koji se najčešće dešava u kritičnim trenucima po njih. Bojazan da će ovo da se desi jeste opravdana, ali ja ipak mislim da će sve da prođe fer i korektno, tj. da će Bajern da ih razvali. Ajmo Bajern!!!!!!!!!!!!!

(eto dokle je došlo kad moram da navijam za Bracu Salihamidžića  i Kovača i još k tome Olivera Kana :x  :x  :x )
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Lurd

Od svih velikih "uvek pobedjuju" klubova jedino Real volim. A kako i ne voleti kada obično igraju atraktivno, lepo i napadački. Mislim, ima i timova koji igraju i atraktivnije, lepše i napadačkije, ali nisu tako veliki.

Mislim da bi trebalo da se desi nešto zaista čudno pa da Real igra tako kako si rekao. No, videćemo, poštujem mišljenje, ali sam ti markovao reči i ja kažem suprotno. Videćemo.
My trees...They have withered and died just like me.

Lurd

:D  :D

A večeras smo zilijarditi put videli da je Zidan bez premca najveći fudbaler današnjice i jedan od najboljih igrača svih vremena. Tačka.

iNCUBUs

Slažem se za Zidana.

Eh kako sam se sinoć radovao golu Porta :D

I sada imam dobro opravdanje za Partizan: eto sa kakvim timovima je bio u grupi i nije se obrukao :D

ali se zato obrukao sa pacerima...
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Lurd

E, da. Sinoć je bilo lepo veče: pobedio Refleks, ispao Mančester, gledao sam opasan film...e, pa, neka mi je svaki dan takav.

Tex Murphy

Mančester je ispao potpuno nepravedno. Oštećeni su za čist go  :(
A Bajern je ispao potpuno pravedno. Niko nije imao pojma osim Ze Roberta i onog plavušana što je ušao u drugom poluvremenu, dok se ponovo pokazalo da je Kovač jedan od najgorih odbrambenih igrača.
Moj favorit from now on je Deportivo.
Genetski četnik

Tex Murphy

A i Deportivo je kasnije popušio...  :(
Genetski četnik

Alexdelarge

Quote from: "Harvester"A i Deportivo je kasnije popušio...  :(

To je zato sto vise nema lakih protivnika i sto danas svako  zna da igra fudbal...sto je omiljena fraza nasih sportskih radnika (sto je isto tako jedna izandjala sintagma...a i izandjala sintagma je sintagma koja je izraubovana do krajnjih granica)...jedna od boljih mi je i kad nas kosarkaski as treba da potpise ugovor sa nekom NBA ekipom, onda piskarala naskrabaju, otisnuo se preko bare da stavi paraf na cetvorogodisnju vernost... ili kad neki nas fuzbaler ne moze da nadje klub jer je isluzena mrcina, novinarcici napisu odmara se i vaga ponude...ili neki automehanicarski termini bilo je tu kontakta ili ubacio je u petu brzinu...u svakom slucaju o nasim sportskim radnicima  treba otvoriti posebanu temu.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.