Odovor je vise nego ocigledan, odredjene ga osobe nisu napisale. Posipam se pepelom ali ( muko moja predji...) nisam jedina vestica koju bi ovde trebalo spaliti. Stvarno se izvinjavam, ali izgleda da je negde doslo do igre gluvih telefona jer mi je tek u ponedeljak jasno predoceno da je to bila narudzbina a ne predlog dat na razmatranje. Pritom naglasavam da je veoma moguce da je problem u vezama nastao na mojoj strani, tj ne izvlacim se na nejasne instrukcije. Mada, ljudi, imate telefone ( ne samo moje ) ja, na zalost, u klub dodjem samo kad ne radim a to je vrlo retko i nema nikakvog razloga da se ceka moj dolazak da bi me podsetili na nesto. Znam, znam da ste svi vrlo zauzeti, ali ipak...
Takodje sam opomenut ( vise puta, uz par znacajnih pogleda ) u vezi sa internim glasilom kluba, pri cemu se ja secam samo uzgrednog razgovora u Manjezu, uz hladnu pivu, i mog pitanja i, mozda olako datog (ali i dalje stojim iza njega ) predloga. Sad saznajem da je materijal dospeo u ruke suvonjavog kovrdzavog mladica a ja nisam obavesten. To je obaveza koju bih voleo da preuzmem na sebe i da je, casna pionirska, ispunjavam, ali neka komunikacija bi ipak trebalo da postoji.
Hvala na paznji i dovidjenja