Author Topic: 10 najboljih RPG igara za PC u Znaku Sagite.  (Read 3910 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Goodoldboy

• 2
10 najboljih RPG igara za PC u Znaku Sagite.
« on: 14-11-2002, 19:49:34 »
Kad smo vec kod RPG-a, vec u Znaku Sagite 9 trebalo je da izadje clancic na temu "10 najboljih RPG igara za PC". Bio je, koliko mi se cini, narucen od odredjenih osoba. Zna li neko da mi odgovori zasto taj tekst do dan-danas nije dosao do urednistva?

Nyarlathotep

• 4
  • 3
« Reply #1 on: 15-11-2002, 03:15:34 »
Cao Sale,
ovde je Dusan, tj. onaj decko sto se periodicno pojavljuje a kada god se pojavi naleti na poslednji ponedeljek u mesecu, sto znaci na "radionicu.
Stoga da ne kvarimo tradiciju pojavicu se u ponedeljak sa nekim zanimljivim predlozima za ZS. "Radionica" je u pitanju pa cemo imati dosta vremena da se ispricamo. Hocu reci radim na par tekstova (ovaj put nisu vezani za fax sto znaci da ce biti citljiviji) pa bi mogli da se eventualno nesto dogovorimo.
Do ponedeljka
pozdravi.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Melkor

• 5
  • 3
« Reply #2 on: 15-11-2002, 04:55:22 »
Odovor je vise nego ocigledan, odredjene ga osobe nisu napisale. Posipam se pepelom ali ( muko moja predji...) nisam jedina vestica koju bi ovde trebalo spaliti. Stvarno se izvinjavam, ali izgleda da je negde doslo do igre gluvih telefona jer mi je tek u ponedeljak jasno predoceno da je to bila narudzbina a ne predlog dat na razmatranje. Pritom naglasavam da je veoma moguce da je problem u vezama nastao na mojoj strani, tj ne izvlacim se na nejasne instrukcije. Mada, ljudi, imate telefone ( ne samo moje ) ja, na zalost, u klub dodjem samo kad ne radim a to je vrlo retko i nema nikakvog razloga da se ceka moj dolazak da bi me podsetili na nesto. Znam, znam da ste svi vrlo zauzeti, ali ipak...

Takodje sam opomenut ( vise puta, uz par znacajnih pogleda ) u vezi sa internim glasilom kluba, pri cemu se ja secam samo uzgrednog razgovora u Manjezu, uz hladnu pivu, i mog pitanja i, mozda olako datog (ali i dalje stojim iza njega ) predloga. Sad saznajem da je materijal dospeo u ruke suvonjavog kovrdzavog mladica a ja nisam obavesten. To je obaveza koju bih voleo da preuzmem na sebe i da je, casna pionirska, ispunjavam, ali neka komunikacija bi ipak trebalo da postoji.

Hvala na paznji i dovidjenja
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Boban

• 3
« Reply #3 on: 15-11-2002, 07:46:03 »
ma od klincurije nikakve vajde; samo ih zanimaju brze i kuse stvari, igrice, gledanje filmova koje se svodi na premotavanje do zanimljivih scena, citanje knjiga koje se svodi uglavnom na prelistavanje i pracenje dijaloga... lepo ja pricam da povremeno treba jednog podvrgnuti mucenju sa zrtvovanjem na kraju za primer drugima...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Goran Skrobonja

• 5
  • 3
« Reply #4 on: 15-11-2002, 14:44:38 »
Quote from: "Boban"
... lepo ja pricam da povremeno treba jednog podvrgnuti mucenju sa zrtvovanjem na kraju za primer drugima...

:twisted: S tim da priključimo i neku članicu ili slučajnu prolaznicu, pa da dotično mučenje snimimo, prikažemo na sledećem LO FI festivalu i rentiramo u "Homeru". Mislim da bi se tek tada zabrinuli. :twisted:
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

Goran Skrobonja

• 5
  • 3
Re: 10 najboljih RPG igara za PC u Znaku Sagite.
« Reply #5 on: 15-11-2002, 15:01:59 »
Ćao, SaleM.
Ne znam zašto, ali nešto mi se javlja da toliko željno očekuješ dotični članak zbog Fallout-a... i možda "Icewind Dale"-a? :)
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

Goodoldboy

• 2
Odgovor svima
« Reply #6 on: 15-11-2002, 19:25:13 »
DA NE BI VISE BILO ZABUNE, OVIM NEOPOZIVO PORUCUJEM POMENUTI TEKST ZA POTREBE ZNAKA SAGITE. NE MORA DA BUDE OD JEDNE OSOBE I JEDNOG AUTORA. KO HOCE DA PRILOZI PREDLOG (PRICU O IGRI ILI IGRAMA KOJE JE IZABRAO) NEKA TO SLOBODNO URADI NA MOJ MAIL. TEKST NA KRAJU KRAJEVA MOZE DA BUDE I KOMPILACIJA.

INACE POZDRAVLJAM SVE SVOJE DRAGE PRIJATELJE, KOJI SU PREPOZNALI MOJ SUPERTAJNI NIK. NAJBOLJI STE. OBOZAVAM VAS.

NIKOVI SA KOJIMA SU SE LJUDI PRIJAVILI SU, INACE, URNEBES.
NE ZNAM ZASTO SE NIKO NIJE PRIJAVIO SA RECIMO 'G. S MLEKOM' ILI 'NARODNJACI SU ZAKON'.

Pravougaonik

• Guest
« Reply #7 on: 04-12-2002, 01:01:36 »
Izgleda da je ova prozivka razjurila i ovo malo ucesnika FRP diskusije.