• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

song koji mozete slusate do besvjesti

Started by Plavi Skaut, 10-03-2004, 20:23:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Ma, dobro, 14 hiljada nije tako malo, ima još par klipova sa istom pesmom na JuĆubu.

Meni je i ova pesma do jaja, mada je ovo naravno mnogo više džez i ima svega 5000 pregleda.

Primitivo - Sergio Mendes & Bossa Rio

Agota

prija ovo, prija ,obzirom koliko sam nervozna a moram da zavrsavam tudje poslove.
mrzim kad neko ode na odmor i ostavi repove za sobom.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Agota

ili ovako  :)
Doktor Kosmos - Holiday

znam ovu batman sun ra temu, kacio si pre.pratim te.znam. :lol:

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

divča

And every life became
A brilliant breaking of the bank,
A quite unlosable game.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

sleep

"Ona htela fensi face, a ja Srbin sa dna kace"

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Meho Krljic

Uhjebemti. Australija majka. Nadam se da će Repetitor ovako da zazvuči kad još malo porastu  :lol:  Ovo je ko Maj Bladi Velentajn koji se pario sa Spejsmen 3 dok Hilios Krid gleda i aminuje, samo neodgovornije

https://www.youtube.com/watch?v=UZgQHAMohrU

Meho Krljic

Biki

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

sandjama

za ne povjerovati! odlican psajkedelik folk u maniru comus-a, iz domace kujne! na srBskom!!!!

www.youtube.com/watch?v=GRhSetZIdFQ
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Meho Krljic

Nije rđavo, lepo bi bilo ovo snimiti u nekom pravom studiju sa pravom produkcijom.

Meho Krljic

Agota

sandjama

@mehir
posle sam ja indi/fenser :)!!! ma jok bre, ovi gudaci i treba da zvuce shugavo :).

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

sandjama

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

tomat

nije Ice-T džabe tražio da potpišu za njegov Rhyme $yndicate

Hijack-Hijack The Terrorist Group (1991)

u poslednje vreme se podsećam čitavog ovog Britcore perioda, divna vremena.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Ja ovo nikad nisam slušo. A ako je ceo album ovakav, ohoho.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Oh, hvala, hvala, skinulo se!!!!!!!!1  :-|

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Alex

Alex

Alex

Alex

Biki

xrofl
eto oduvek sam mislila da su Samantine vece

Alex

Biki

Pazi njega ostavio Olivera, a onda over and out   :roll:

sandjama

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Agota

Agota

Quote from: Alex on 11-04-2013, 22:49:08
SAMANTHA vs. SABRINA - Call Me (Official Video)
super su i dalje. :)

Quote from: Biki on 11-04-2013, 22:52:07
xrofl
eto oduvek sam mislila da su Samantine vece
sabrina ih je skocentrisala,meni je to... tak malo prostacki ,no dobro, stvar ukusa.

Meho Krljic

Znam da je to sad bizarno reći, ali nova Sajeva pesma je actually solidna:

PSY - GENTLEMAN M/V

Meho Krljic

Agota