• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Problem s Mozzilom

Started by Truman, 23-09-2014, 14:50:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

Nešto sam shebao što za posledicu ima da kad odem na sajt za traženje posla uopšte neće lepo da mi otvori, a kad dođem na sagitu i druge sajtove ne prikazuje mi ads-e, prozor stalno ''skače'' i nepravilno prikazuje stranice isl. Takođe mi stalno iskače prozor s nekom gogorithm stranicom...Dajte neki savet kako da vratim na staro...
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truman

Videh gore da sam bio nejasan - za onaj sajt .bayt.com mi nedostaje bilo kakav grafički prikaz i sve je zbrkano. Pomagajte, od ovoga mi zavisi budućnost!

Truman

Hvala, no mislim da nije to u pitanju. Taj problem sa gogoritmom sam rešio blokiranjem te stranice, a i proverio sam da li imam instaliran neki od oni programa koji su dati u upustvu kao loši i nemam.
No, i dalje imam problem sa otvaranjem sajta...

Meho Krljic

Ja bih na tvom mestu temeljno skenirao kompjuter za viruse i malver jer svi simptomi zvuče kao da je to u pitanju.

Truman

Skenirao, 488 pronađenih.

Ugly MF

Imam problem sa GoogleChrome browzerom.Na jednom sajtu koji se apdejtovo skoro, ne mogu da vidim slovca!
Samo neke kukice, tačkice, iksovi,zarezi.Text znači, nikako.Ali slike i ostale reklame su tu.Šta mož' da bude?
Il' sam fasovo gadan vajrus, ili mi fali neki plugin...?
Na drugom kompu, sve okej, radi pa cepa.Na trećem isto.