• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

2014: Najbolji filmovi

Started by Albedo 0, 14-11-2014, 01:58:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Linkin

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 00:52:14
Quote from: Linkin Uroborni on 24-01-2015, 00:44:11
A sto se tice gluvih telefona i ja sam svasta morao da ti po nekoliko puta da pisem al ne vredi. I sta je epilog? Da me lejbelujes neznalicom.

ali ti stvarno jesi pisao besmislice a ja sam pisao odlične stvari

eo npr ti i dalje ne kapiraš kako prigovor sa Šelingom ruši čitavu tu tvoju kvazikoncepciju

to jest, ti, D, Boris i Nikola Kojo ne kapirate

Bas si skroman. Ne kazu dzabe da nema bolje reklame od samoreklame.  :lol:

Nisam isao u Selinga iz jednostavnog razloga jer sam se prisetio cinjenice da mi najvise lezi kad je sve totalno neobjasnjeno, kao npr u Danu Mrmota. Napisao sam ti to gore ali ne citas.

A sto se tice tvog prigovora kucaj u google Edge of Tomorrow zajedno sa plot holes i uzivaj. Prigovora na to decije manga sf objasnjenje koliko hoces.

Albedo 0

ali ja nisam spominjao mangu a ti jesi multiverzume

e moj Borise

Linkin

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 01:22:05
ali ja nisam spominjao mangu a ti jesi multiverzume

e moj Borise

Nisi spominjao ali valjda znas da je koncept iskopiran od reci do reci iz mange.

Ili si... neznalica?  :D xyxy

Albedo 0

imaš pravo, nisi ti Boris, ne bi on ovoliko smarao

ukratko, šta mene briga šta piše u mangi kad je jedino o čemu sa ja pričao to da time reset i time travel nisu različite stvari u ovom filmu

uglavnom, kad su kasnije uvedeni bespotrebno multiverzumi, čak ni tu moja teza ne pada, jer sa ili bez multiverzuma, time reset i time travel su jedno te isto

e sad, to što ste ti i D. prilično traljavo piskarali i gluparali o tim multiverzumima je druga priča, al' jopet nema veze s mangom

i što bih ja guglo mangu i plot holes u svemu ovome kad ja jedino tvrdim da su reset i travel iste stvari? Plus za Šelinga, al to je posebna stvar.

Da li film generalno ima smisla mene baš briga

jel ti sad jasno, varena ovčija glavo? 8-)

Linkin

Quote from: scallop on 24-01-2015, 00:46:11
Imaš priviđenja ko Boban sa nekim osobama. Ako je D. onda i nismo na kolektivni ignore, ako je Boris, nije ni tako loše, ako je svoj već će se videti kasnije.

Drugim recima Bato nista mi ne mozes.

Cak i ako sam neka od tih osoba za koje tvrdis da jesam, a nisam, so what?

Tebe zapravo jede sto imam preimucstvo maske anonimnosti. Eh, sta da ti radim. Moraces jos da se na tihoj vatri peces. Fino mi je ovako. Bas se dobro zabavljam gledajuci stalne tripove.  8-)

Linkin

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 01:34:47

ukratko, šta mene briga šta piše u mangi kad je jedino o čemu sa ja pričao to da time reset i time travel nisu različite stvari u ovom filmu

uglavnom, kad su kasnije uvedeni bespotrebno multiverzumi, čak ni tu moja teza ne pada, jer sa ili bez multiverzuma, time reset i time travel su jedno te isto

e sad, to što ste ti i D. prilično traljavo piskarali i gluparali o tim multiverzumima je druga priča, al' jopet nema veze s mangom

i što bih ja guglo mangu i plot holes u svemu ovome kad ja jedino tvrdim da su reset i travel iste stvari? Plus za Šelinga, al to je posebna stvar.

Da li film generalno ima smisla mene baš briga

jel ti sad jasno, varena ovčija glavo? 8-)

I to sam ti odavno odgovorio. Nekoliko puta. Rekao sam da je to pitanje akademsko, cisto estetska odluka.

Ok, tebi se tako svidja, super. Pusti ti mene i moje zablude. Meni nije potrebno tebe da ubedjujem. Znam da je to zapravo totalno nemoguce.

Sta ti zapravo zelis? Da te pomazim po glavi i kazem ti kakva si pametnica? Zelis malo paznje i potvrdu svojih kvaliteta? Pa, prijatelju, internet je lose mesto za to.  8-)

Albedo 0

u čemu je onda problem? ne zanima te akademsko pitanje (iako je estetika akademsko pitanje), ne zanima te Šeling (iako kakiš o multiverzumima), ne želiš da se diviš mojoj pameti (koja je evidentna i sjajna), što me onda opsjedaš s tom mangom?

stvarno, Borise, lud si

Linkin

Ma jok. Ti sebe zapravo smatras neznalicom i uzasan te je strah da ce te okolina tako doziveti.

Imas zelju da te ja prihvatim i da ti se divim.

Ali ne vredi, ne mogu. Ne mogu da se divim osobi koja sama sebe smatra za neznalicu duboko u sebi.  8-)

Albedo 0

joj, D, reci mi iskreno, jesu li ti te plitke psihologizacije ikada upalile?

nego, neznalica duboko u meni se zove demon, tako ga je još Sokrat zvao, zar je moguće da to ne znaš?

ta okolina kad posmatra demona uopšte ne razumije u čemu je stvar, ja iskreno prezirem ljude koji nemaju neznalicu duboko u sebi

taki je i Sokrat bio, al to je neka druga priča, ne bi ti razumjela

Karl Rosman

Quote from: Pizzobatto on 23-01-2015, 22:49:15
no, u svjetlu novih događaja, valja pozvati admina da provjeri IP adrese i utvrdi dal je ovaj linkin nečiji ''avatar'

po stoti put, konju(!1!!!) svako gasenje/resetovanje, rutera menja IP adresu osim ako nisi potegao neku vezu da dobijes staticku IP adresu. ili sto bi rek'o dr. Hegelovslanic: jedan ruter ne cini adresu.
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Karl Rosman

jel ti sad jasno, varena ovčija glavo?

I ne kaljaj vise covekovo ime. Nije ti dosta sto si obezvredio Hegela?  8)

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Josephine

Quote from: Linkin Uroborni on 24-01-2015, 02:06:29
Ma jok. Ti sebe zapravo smatras neznalicom i uzasan te je strah da ce te okolina tako doziveti.

Imas zelju da te ja prihvatim i da ti se divim.

U, sve mi se više sviđaš.  8)  Prožimaš.  :lol:

Uh, Karle, saosećam sa tvojim bolom. xremyb  Ovo nije Boris.  :(

Stipan

Quote from: D. on 24-01-2015, 07:37:28

I tako se probudila jedna nova ljubav. Proleće dolazi pre vremena.

Josephine

A, ne, ne, Karl je moja ljubav. Zbog onog "konja".

Linkin

Quote from: D. on 24-01-2015, 08:26:58

Damn. Steta sto nisam Karl. Za sad sam samo 15% Boris i 25% D.  xrotaeye

Hajde. Pa gde vam je masta? I pa pa pa paranoja?

Albedo 0

Quote from: Karl Rosman on 24-01-2015, 04:23:01
Quote from: Pizzobatto on 23-01-2015, 22:49:15
no, u svjetlu novih događaja, valja pozvati admina da provjeri IP adrese i utvrdi dal je ovaj linkin nečiji ''avatar'

po stoti put, konju(!1!!!) svako gasenje/resetovanje, rutera menja IP adresu osim ako nisi potegao neku vezu da dobijes staticku IP adresu. ili sto bi rek'o dr. Hegelovslanic: jedan ruter ne cini adresu.

mojne da pravim zečetinu ođe! 8-)

kakva god da je, ako je iz Bajčetine IP mu je tu neđe

ili tvrdiš da nekome iz Užica IP pokazuje da je iz Subotice?

hoću koordinate Borisove! 8-)

Albedo 0

Quote from: D. on 24-01-2015, 08:26:58

ahahahahha, prognoziram da će Rosmana da uhvati crna udovica ahahahaha

Albedo 0

Quote from: Prc Milojko on 24-01-2015, 08:21:58
Quote from: D. on 24-01-2015, 07:37:28

I tako se probudila jedna nova ljubav. Proleće dolazi pre vremena.

e, baš su slatki, taman zajedno da skupe pola mozga 8-)

Linkin

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 12:45:10
hoću koordinate Borisove! 8-)

Znao sam da si zaljubljen u mene al' bas ovoliko. Hoces i kuci da mi dodjes?  xrofl

Albedo 0

gej stop!

btw, sam si kriv, dođeš na forum i baš izabereš da se smuvaš sa bukvalno, ali bukvalno najglupljom osobom u univerzumu

imaš još malo vremena da se sabereš a onda ću da pošaljem Mehu Krljića na tebe

Linkin

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 12:48:11
e, baš su slatki, taman zajedno da skupe pola mozga 8-)

Javlja mi se da je pola mozga tvoj neostvaren san!  8-)

Linkin

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 12:51:13
gej stop!

btw, sam si kriv, dođeš na forum i baš izabereš da se smuvaš sa bukvalno, ali bukvalno najglupljom osobom u univerzumu

imaš još malo vremena da se sabereš a onda ću da pošaljem Mehu Krljića na tebe

Sta cu ljubav ne bira!  :cry:

Anyway, ne bi ja na to racunao. Meho je moj drugar. Mislio sam da si i ti ali eto, nije nam sudjeno.  :(

Albedo 0

bio je on i Borisov drugar pa vidi šta mu je uradio

Linkin

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 12:55:34
bio je on i Borisov drugar pa vidi šta mu je uradio

Unapred mu oprastam. Izdaje su deo svakog pravog prijateljstva!  :lol:

Ghoul

ljubav je u vazduhu! xrotaeye

ipak, da ovu ljupku 'diskusiju' bar privremeno iz ove deponijačke debilane vratim na temu, ili bar nešto blisko njoj, ovo su
NAJGORI FILMOVI 2014.

http://ljudska_splacina.com/2015/01/najgori-filmovi-2014.html

https://ljudska_splacina.com/

Albedo 0

više boli jedan Mehov šamar nego Hitlerova Barbarosa

Linkin

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 13:14:38
više boli jedan Mehov šamar nego Hitlerova Barbarosa

Sa Mehom sam lako nasao zajednicki jezik tj shvatio covek ono sto ti ocigledno ne mozes, da ja uopste ne osporavam ono sto je on napisao ni u jednom delu. Niti sam ikad i pokusao. Ako smatram da je SF "objasnjenje" EoT debilno ne smatram da je meho debil sto ga je prihvatio. Ja duboko uvazavam njegova geek fanovska opredeljenja i nacin razmisljanja.

Ti si onaj koji me ganja, ne Meho.

Albedo 0

pa ja sam ganjao i Borisa, a Meho ga je otjerao

Linkin

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 13:25:36
pa ja sam ganjao i Borisa, a Meho ga je otjerao

Cudno kako jedino ti tako dozivljavas dok svi ostali misle da si ga ti oterao.

Albedo 0

to je zato što od šume ne vide drvo

btw, zar vam treba veći dokaz da je ovo ili D. ili Boris od ovog gornjeg posta 8-)

Linkin

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 13:29:17
to je zato što od šume ne vide drvo

Nema razloga da jednu bosansku bukvu nazoves sumom.  :?:

Albedo 0

DBorise, maloprije si se izlanuo/la toliko da je sada svima jasno, ne moraš sad u očaju i jadne bukve da diraš

Linkin

Svakom ko ume da cita jasan je stepen tvojih frustracija sto si oterao Borisa. Em bezuspesno pokusavas da prebacis krivicu na Mehu em umisljas da se Boris vratio pod drugim imenom.

Sve u cilju da izbegnes odgovornost!

Ali, dzabe. Pravda je spora ali dostisna! Zlikovce, klepice te neko sto si Borisa maknuo, to je neizbezno!  :!:

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Albedo 0

sudiće mi Alah za sve moje grijehe, ali tjeranje Borisa svakako nije jedan od njih

prosto, jer bih bio ponosan da sam stvarno odgovoran za tjeranje tog lika, osjećam apsolutno džihadističku tenziju u prisustvu takvih

al džaba pokušavaš da skreneš temu, izvalio si glupost kojom si sto odsto razotkrio da si samo nečiji avatar, to je sad i slijepcima jasno

dal si DBoris, ili neko treći, sasvim je svejedno, novajlija nisi

najžalosnije bi bilo da si D, onda bi ispalo da je sama sa sobom pričala

a ako si Boris, onda ću se svakako potruditi da te ovaj put ja otjeram

valjda je to ta pravda koju mi je Meho prošli put oduzeo

Albedo 0

scallop

Alo, svuci se odavde i idi pod ladan tuš. Dojadio si.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Albedo 0

ne, ne i ne, neću da budem ko mašina

Josephine

Ovaj Linkin je čarobnjak psihologije.

Stipan

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 13:59:51
sudiće mi Alah za sve moje grijehe, ali tjeranje Borisa svakako nije jedan od njih

Alah te neće spasiti...
Kad malo bolje razmislim neće te spasiti ni Budha ni Bog...

Zapravo, uopšte nećeš biti spašen...

Albedo 0

joj bre prc, pa jel ti iđe vidiš glagol ''spasiti'' u mom postu? Mojne da mi igraš ping pong k'o D. s nalozima.

Ghoul

Quote from: Prc Milojko on 24-01-2015, 14:14:36
Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 13:59:51

Alah te neće spasiti...
Kad malo bolje razmislim neće te spasiti ni Budha ni Bog...

Zapravo, uopšte nećeš biti spašen...

KORISTIŠ ALUZIJE SA DEBILIMA NESPOSOBNIM DA IH SVATE.
welcome to my world!

Son of Man

Dajte bre ljudi, došo sam ovde da vidim koje filmove još valja pogledati iz prošle godine a cela strana ašikovanje?  :(

Jel' može neka dobra/zla duša da mi ukratko napiše šta valja pogledati al kolko tolko objektivno (nemam nameru da gledam Boyhood), hvala unapred?  xcheers

Albedo 0

Truman

Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 15:29:58
R100!

Son of Man, ne slušaj Batu. R100 gledaj samo ako si odgledao sve zaista dobre filmove iz 2014.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Albedo 0

Sin me je poslušao za BORGMANA i nije zažalio! 8-)

Son of Man

Imam skinut poodavno taj R100, al mene zanima koji su ti zaista dobri filmovi iz 2014., daj napiši 7-8 naslova jebogabog  :!:

tomat

Quote from: Truman on 24-01-2015, 15:36:44
Quote from: Pizzobatto on 24-01-2015, 15:29:58
R100!

Son of Man, ne slušaj Batu. R100 gledaj samo ako si odgledao sve zaista dobre filmove iz 2014.

Interstellar, na primer.

po preporuci Ghoula pogledao What we do in the shadows, fino je to.

nego, ima li neki valjan rip filma Horns da se skine, nešto bih to pogledao.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Ghoul

Quote from: Son of Man on 24-01-2015, 15:26:08
Jel' može neka dobra/zla duša da mi ukratko napiše šta valja pogledati al kolko tolko objektivno

odgledaj sve horore koji su ovde nagrađeni, a već za nedelju dana stiže lista nehorora!
http://ljudska_splacina.com/2015/01/zlatni-ghoul-horor-nagrade-za-2014.html

PS: horns je sranje (**), nek ne gleda ko ima ukusa i ljubavi prema DOBROM filmu.

Ghoul

Quote from: Son of Man on 24-01-2015, 15:40:18
Imam skinut poodavno taj R100, al mene zanima koji su ti zaista dobri filmovi iz 2014., daj napiši 7-8 naslova jebogabog  :!:

a ako ti je pažnja toliko slaba pa ti je ovo promaklo na mestu gde si PRVO trebo da se obratiš, evo ti i 7-8 ako ne i više dobrih nehorora, sasvim gledljivih:
http://ljudska_splacina.com/2015/01/neki-dobri-nehorori-iz-2014-godine-2-deo.html