• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Lorel Hamilton "Grešna Zadovoljstva"

Started by Pennywise, 17-03-2004, 23:47:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pennywise

Jel neko čitao ovu knjigu?

Uskoro treba da je objavi Čarobna Knjiga i u najavi stoji "Sa Grešnim zadovoljstvima Lorel Hamilton je kreirala upečatjiv svet u kome vampiri, ljudi i druga stvorenja koegzisitraju. To je dinamično i uzbudljivo štivo sa puno krvi i erotike, koje definitivno nije za one sa slabim stomakom. Na temeljnoj ideji sveta u kome vladaju složeni odnosi više različitih vrsta monstruoznih stvorenja i ljudi, koju je uvela Lorel Hamilton, razvio se čitav niz sličnih literarnih i filmskih ostvarenja, ali je originalnost i upečatljivost romana Lorel Hamilton ostala neprevazidjena, kao i izuzetna popularnost koju njene knjige uživaju kod čitalaca širom sveta."

Ipak mene zanimaju utisci ljudi, sa ovog foruma, koji su je čitali.

zakk

meni je bila vrlo zanimljiva, samo malko tanušna ... ostaneš gladan  :!:
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Nyarlathotep

Lorel Hamilton... kolicina, obim, boja i naslovi njenih publikacija su savrseno uspeli da me otrgnu i od pomisli da bih je ikada citao. Da, procitao sam i po neku kritiku njenih vampirluka. Suva industrija... kvalitetnom piscu nisu potrebne strane i strane reklama po inostranim zanrovskim casopisima. Ova se reklamirala kao niko... i to svuda.   :x  I to kako....  :x  :x

Zasto toliko mnogo ljudi koji ovde zele da objavljuju horor knjizevnost svoj izbor zasnivaju na Amazonovim best selling listama?

Toliko remek-dela neobjavljenih... u hororu i van horora.... u okvirima fantastike i van nje... Mislim, OK, svako zanrovsko izdanje treba podrzati, ali...  

No, sve na stranu, s ovakvim stvarima se ne treba zamarati, kada nas cekaju L. Separd i D. Dz. So.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.