• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Powers

Started by Nightflier, 12-03-2015, 00:41:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nightflier

Sebarsko je da budu gladni.
First 666

crippled_avenger

Bendisov POWERS na Playstationu je doneo jedan od najslabijih pilota sezone, i drugoj epizodi ću eventualno pružiti priliku isključivo zbog Bendisa i zbog stripa, sigurno ne zbog onoga što je Slade pružio u rediteljskom pogledu. Serija i vizuelno i glumački izgleda strašno šuplje, i ono što je Bendisov gimmick u odnosu na police procedural naprosto nije dovoljna nadogradnja u odnosu na rutinu policijske serije koju Slade čak ni ne dostiže.

Naročito je zanimljivo da je ove godine izašao Hellerov GOTHAM koji je isto to, police procedural sa policijskim twistom ali je maestralno osmišljen upravo u pogledu režije - dakle na nivou vođenja priče, izbora glumaca, vizuelnog ključa stilizacije.

GOTHAM je pokazao kao se to radi. POWERS je za na osnovu orve epizode daleko ispod pukog tehničkog proseka a o ostalom da i ne govorimo...
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Nightflier

Mnogo loš Powers... :(
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

cujkebr

Meni je i GOTHAM vise nego prosecan,neubedljiv,nezanimljiv,ne znam da li bi smeo reci b produkcija, uglavnom posle 4 epizode delete forever

cujkebr

Quote from: cujkebr on 14-03-2015, 22:07:38
Meni je i GOTHAM vise nego prosecan,neubedljiv,nezanimljiv,ne znam da li bi smeo reci b produkcija, uglavnom posle 4 epizode delete forever
Izvinjavam se,promasio sam topik