• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kviz: Can You Survive a Horror Movie

Started by Dybuk, 26-04-2015, 21:41:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Dybuk

http://apps.chillertv.com/didisurvive/

Traje vrlo kratko, par klikova (ok, i ovo zavisi koliko dugo odolevate i uspevate da izbegnete smrt) i u zavisnosti od toga koji ste odgovor odabrali, scenario se razvija dalje, pa ili cete preziveti ili  xuss

Ja nisam  xfoht

Mileva

Džek

Preživeo ili preživela iz trećeg puta. Ponudio mi sikvel koji se izgubio dok sam šerovao na Fb.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Dybuk

Mozda je trebalo da krenem u sumu da bezim, ali suvise sam horora pogledala da mi se to nesto ne cini kao najbolja opcija...a i tamo vreba svasta izgleda.

Da je gradska sredina, lakse bi bilo, ne da mi se lutati po sumi nocu, a i nisam neki trkac  :(

Dzek, lepo, mozda probam jos koji put, napolje pa sta bude.

Eva :(

Džek

Ja sam zbrisao u šumu, pa se zeznuo da preplivam jezero...

Džek

Koja glupost... ako pokušam da preplivam, proguta me anakonda, ali ako uskočim u čamac, uspem da se prebacim... međutim, killer mi je i dalje za vratom. Ako sam ja uzeo čamac, kako je on uspeo da prepliva, uprkos anakondi? Rade zajedno?

Mileva

Izgleda da je kviz napravnjen tako da nema prezivelih. Horror kviz. Nisam pokusala da bezim, ali izgleda da na osnovu vaseg iskustva nema veze da li bezis ili se boris.

Džek

Pa, ja sam uspeo da preživim. Iz trećeg pokušaja.

Mileva

O glupog li kviza. Posto sam kroz sumu stigla do kuce, pa kroz zito iza kuce stigla do hotela, stradala sam tusirajuci se. Mislim ne moze covek ni ljudski da se istusira posle tolikog trcanja. Jak mi film. Bas bi bilo fora da junak/ junakinja prezivi tusiranje , upravo zato sto svi ocekuju onu scenu iz filma Psycho. Bezveze je kviz, ne svidja mi se.

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Dybuk

Quote from: EvaIzgleda da je kviz napravnjen tako da nema prezivelih

Eva pomislila sam tako nesto, ali evo Dzek preziveo...mozda bi mogao da otkrije tajnu uspeha. :!:

Probala ponovo, dosla do polja kukuruza i tu me utepase...deca kukuruza :D

Džek

Hoces stvarno da ti spoilerisem survajving?

Dybuk

Džek

Dybuk

http://how-to-survive-a-nuclear-bomb.pilots.bbcconnectedstudio.co.uk/index.html#

Jos jedna interesantna i dobro animirana survival igra, budite strpljivi i puno srece!

Ja san umra  :(

Lazarus

Can You Survive a Horror Movie mi iz nekog razloga ne radi; probao iz K-meleona, IE, Chroma.

Ali Nuclear bomb -- čistokrvna opeglana budalaština! Da, grafički je urađeno sasvim prijstono, ali... tu je injekcioniran neki tako banalno površan gen brige za bilo koga ili bilo šta jer se zateklo u blizini, te je preživelo.
Koga zapravo zabole, da se humanistički ponaša prema bilo kome, ako mu je guzica u procepu; rijaliti ček!

Dybuk

Lazaruse, meni radi normalno, koristim firefox.

E da malo je glupo to s poenima za empatiju, pa ja sam nekome pomogla a to me kostalo zdravlja.