• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

magareca klupa

Started by otaku, 28-03-2004, 19:40:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

otaku

Ovde mozete da posaljete sve koji su na TVu ili u stampi izjavili nesto zbog cega biste im izvukli usi.

Licno mislim da je himenoplastika budalastina, ali vidite iz kojih razloga ovaj covek se zalaze protiv ove operacije (prvi za magarecu klupu):

Quote from: "DR JOVAN MARIC, SPECIJALISTA NEUROPSIHIJATRIJE"Sa stanovišta medicinske etike, operacija obnove himena nije opravdana. Ne možemo tek tako udovoljavati željama pacijenata. (do sad se slazem)  :arrow:  Isti slučaj je i kada zdravstveni radnik treba da uradi nekom zločincu plastičnu operaciju promene lica. Lekar ne treba da učestvuje u prevari, a himenoplastika je upravo to: prevara!

ovaj Maric negoduje ne toliko zbog operacije nego zbog gubljenja nevinosti, kao, ko s djavolom tikve sadi, o glavu mu se olupaju ili mi odbijamo da vas spasemo, pacenice povaljene...    xtwak

osim toga, operacija kosta 500 eura, radi se na privatnim klinikama i masa zena sa Kosova i Metohije i sa juga Srbije, pribegavaju istoj   :(
rekose mi da je sinoc na rts-u bila emisija o tome...
Proooobaj da u glavi budes sam

Lurd

Quote from: "otaku"Ovde mozete da posaljete sve koji su na TVu ili u stampi izjavili nesto zbog cega biste im izvukli usi.

Izvukli uši ili da taj neko treba da se postidi. Prema tim merilima, mislim da bi cripple trebalo ovde da prebaci svoj dnevnik.
My trees...They have withered and died just like me.

otaku

Proooobaj da u glavi budes sam

Tex Murphy

Pa mogao bih ovaj forum da preplavim izjavama bosanskih političara, ali what's the point?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

johnson bronson

Tex Murphy

Evo primjera. Nažalost, ne mogu da citiram tačno, ali otprilike...
Dragan Čavić, potpredsjednik SDS-a, kaže nam da će se najvjerovatnije ukinuti prefiks "srpski" u nazivima nekih gradova (as in Srpsko Sarajevo) i to otprilike onim tonom kojim ti prodavač u radnji kaže da je nestalo hljeba.  :x
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

DUNADAN

Quote from: "otaku"
Quote from: "DR JOVAN MARIC, SPECIJALISTA NEUROPSIHIJATRIJE"Sa stanovišta medicinske etike, operacija obnove himena nije opravdana. Ne možemo tek tako udovoljavati željama pacijenata. (do sad se slazem)  :arrow:  Isti slučaj je i kada zdravstveni radnik treba da uradi nekom zločincu plastičnu operaciju promene lica. Lekar ne treba da učestvuje u prevari, a himenoplastika je upravo to: prevara!

:evil:  :evil:  :evil:

koliko li ce samo sakera da bude ubedjeno sa su prvi, kad ono medjutim  :!:
Two tears in a bucket, motherfuck it.