• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ЛК (летња кафана)

Started by zakk, 06-07-2015, 17:13:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

6. јул — а вероватно и надаље: Синерман (башта на крову Дома синдиката), после 20.00

Пословни улаз у Дом синдиката са Трга Николе Пашића, поред кафића Шољица, па неки од два лифта, последњи спрат, кад изађете из лифта ходник лево, па до краја. Има натпис Синерман али је нешто већи од поштанске марке, има и неке стрелице, ал такође све делује мало постапокалиптично па се забуне људи...
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

дејан

хоће да каже да је најбоље долазити у пратњи оних који су већ били тамо (а можете и сачекати испред врата (а поред кафића шољица) док се не појави неко од оних који су већ били тамо)
...barcode never lies
FLA

Ghoul

ko je bio na premijeri ZAVODNIKA, ta/j zna, jer posle nje je bila i premijera ovog mesta za 'laziće'.
https://ljudska_splacina.com/

ridiculus

Jel se nastavlja tradicija i sutra?
Dok ima smrti, ima i nade.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

ridiculus

Dok ima smrti, ima i nade.

RedSonja

jesi ti pokayao prakiju ili ona tebi tu kafanu... opaaa sad mi je sve jasno

Boban

ma gul lupeta da nam je otkrio tu kafanu; ja tu godinama vodim goste vanbeograđane da malo iskuliraju sa pogledom na grad.
Ima još jedno takvo mesto, sa druge strane zgrade, gleda na Moskvu, mnogo je bolji pogled, ali je preskupo, pa tamo vodim samo strance i baš specijalne osobe...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Dybuk

Ghoul

Quote from: Boban on 13-07-2015, 11:28:41
ma gul lupeta da nam je otkrio tu kafanu; ja tu godinama vodim goste vanbeograđane da malo iskuliraju sa pogledom na grad.

ma ne lupetaj, niko od lazica nije znao za to mesto do promocije ZAVODNIKA.
to sta si ti znao i drzao za sebe se ne racuna.
https://ljudska_splacina.com/

Boban

ne brkaj laziće ljubitelje tvojih pokušaja pisanja sa normalnim ljudima...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

RedSonja

ne bre ja sam kontala nesto drugo, ali onda je zak prosledio dalje tu kafanu.
super kafana, isla sam par puta , lajk