• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tema za kukanje i jadanje

Started by ridiculus, 07-07-2015, 00:51:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

ridiculus

Iliti zid plača, za one istorijski svesnije. NAJPOTREBNIJA tema na čitavom forumu! Kako se niko nije setio!? Ajde to, nego kako se ja nisam setio? :(

Moje savršeno samopouzdanje je poljuljano! :cry:
Dok ima smrti, ima i nade.

Dybuk

Hmm, ne znam sta bih osim da kukam o vrucini.

Nego, savrseno samopouzdanje, huh? Lucky. :)

džin tonik

ne mogu odoliti. :cry:

tsipras i ekipa trojke prezentiraju reforme, narod gleda.
...nadjite reforme, gdje su reforme, lako je, tko ce, 'ajmo! rusija? kina? iwf pogodio, merkel pogodila, mozete i vi!

i bris! :lol:

Mme Chauchat

*gleda*
Ne znam, imam baš dosta tema i mogla bih naširoko, ali nekako... nije mi slatko, Sagita je ovo, nema ni kafe a pogotovu ne nekog ko bi mi dodavao maramice... :(

Dybuk

Tih...ne voli nas narod da kuka, pa to je. :lol:

Father Jape

Nema te teme koja će Tviter nadomestiti.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

džin tonik

glupost! vec po samoj strukturi, tw je podesen za hvalisanje; a i ne moze se kvalitetno kukati u 140 karaktera.
dok ce i najozloglaseniji sagitasi u oprostajnom modusu za jednu jevtru uvijek imati paketic maramica i kavu!

Ghoul

drug vučić je reko da mi nećemo da kukamo nego da radimo, da nešto naučimo, da se sami razvijemo... eto čemu sagita služi.
https://ljudska_splacina.com/

taurus-jor

Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

džin tonik

hm, nice try, ali... za jevtru!

Mme Chauchat

Evo i Đapetu i Zosku zajedno:

:cry:

a sad natrag na galiju.

džin tonik

jevrto! ne znam kako to vidi djape, ali za toliko sazeto kukanje o galiji postoje samo jedne maramice! :cry:

Albedo 0

vratite D, banujte Linkina! Bar koji dan! 8-)

RedSonja

el je po bogu da sveštenik vozi plavi ferari?
jao izvinite esam rekla plavi ferari, mislila sam crveni rols rojs.

el ako nije po bogu da kačavenda ljubi dečake, koliko je po bogu da ima vozni park snage ko mongolska konjica.
kačavenda je voleo rolingstonse. verovatgno mu je omiljena simpathy for the devil...
e znate šta dobijete kad uznete telo od kačavende i glavu od vendija: kačavendija

džin tonik

za sticanje prava kuknjave oko religijskih pitanja i stupanja bozjim putevima obavezno proucavanje ovozemaljskih privredno-politickih! ne preskakati stepenice! :cry:

Linkin

Quote from: Pizzobatto on 10-07-2015, 00:12:15
vratite D, banujte Linkina! Bar koji dan! 8-)

Banujte Batu, da dostojno, svojom propašću na Sagiti, isprati propast Detektiva i svog idola Picolata! Valar morghulis! 8-)

džin tonik

brine me razvoj u srbiji. nikako mi se ne svidja.
jedan vucic vanjskopoliticki se dokazao kao vrhunski politicar, pet klasa iznad bilo kojeg demokrate (t.j. onih koji se tako nazivaju jer zvuci napredno, dok sustinski ne vidim ni jednog koji bi imao trunku ideje sta to uopce znaci, kamoli se ponasao sukladno milozvucnom terminu).

znaci, dovoljno je sposoban da zna koje note treba odsvirati dekadentnom zapadu, uspjesno drzi pod kontrolom srpsku desnicu, jos nije nasjeo ni na jedan pokusaj unosenja nemira u drzavu ili provokaciju.
tako da bi se, nakon srpske spoznaje da ne funkcionira kao izolirani vampir, u nekoj bliskoj buducnosti eu, konkretno hr, mogla otvoriti zakulisanoj srpskoj hegemoniji i dozvoliti povratak koliko nametljivih, toliko i nesposobnih srpskih kadrova. :cry:

džin tonik

e, kad ste vec krenuli o banu, banirajte irenu adler! sve cita, uvijek je tu, voajerise i iritira, a nece se druziti! patim! :cry:

Albedo 0

progovori ona tu i tamo, kad je baš iznerviramo, tako da samo trolaj i Irena će se pojavi! 8-)

kad sam iskopo Andersa koji je nazvo sf pisce parazitima, odma se nakostrešila!

tako kopaj u tom smjeru

Linkin

džin tonik

:? Irena, tvoj sam rob!!!
Banirajte sf pisce! Paraziti belosvecki nis'korisnjaki!

džin tonik

ovaj topic je grozan. :cry:

elem, citam kako se u bg-u brzinski pale-gase nekakve svijece, sve u spomen na zrtve srebrenickog masakra. e da ste pravi srbi, zapalili bi nesto sto bi gorilo kako bog zapovijeda, sto sveti petar ne bi ugasio, te uputili svijetu poruku. ...svijece, pored tolikih minareta.

ne, nikako mi se ne svidja razvoj u srbiji. prokleta eu. :cry:

džin tonik

tko god vukao vuciceve konce, opasno je genijalan. kud sacuvao mir i dostojanstvo u bg-u, jos dobrim namjerama izvukao na pozornicu zle. vrhunski skretnicar. :cry:

https://www.youtube.com/watch?v=it4rWBJxTMs

džin tonik

Quote from: Pizzobatto on 11-07-2015, 00:33:24
progovori ona tu i tamo, kad je baš iznerviramo, tako da samo trolaj i Irena će se pojavi! 8-)
kad sam iskopo Andersa koji je nazvo sf pisce parazitima, odma se nakostrešila!
tako kopaj u tom smjeru

nista ne vrijedi. sf, paraziti... sve do razotkrivanja vucica i srba. nikako da joj se svidim.
a... pristao sam bit cu sve sto hoce, evo... :cry:

Albedo 0

ko zna jel čita ovaj topik, probaj na scallopovoj zbirci priča 8-)

džin tonik

ma cita, provjereno. ne znam, mozda ipak vise voli tradicionalne cure. moram prouciti dogmu i bolje se pripremiti.

džin tonik

hm, mislim da sam se iskukao i pozdravio i od donjeg doma. a irena ima najbolji avatar, onu suknjicu, dok vi pisete gluposti, igrate nemastovite igrice i skladate nekakav besmisleni haiku!
uglavnom, propast srpskog donjeg doma, nedostojan neprijatelj, jalovo. :cry:

ridiculus

Neprijatelji,
Pučani donjeg doma,
Svet bez plakanja.

Linkin

Mičite bre ovaj topik!  :cry:

Depresija i patetika k'o kod Pukolata u seroni. ;)

džin tonik

jbo me haiku, ne zelim ni gledati kamo ce li tek sad donji dom. :cry:

ridiculus

Heh, ulazimo u razdoblje post-muzike...  :lol:

Bato, dolazi ovamo!  xdrinka

džin tonik

bato je za vas bog, steta sto je dobar, pa se smara diskusijom.

ridiculus

Hteo si da kažeš da je za tebe bog, u odnosu na nas ostale? Nema veze, ionako su bogovi mrtvi...

Albedo 0

Quote from: - on 16-07-2015, 15:52:35

za ovog ridikulija sam stvarno bog, apsolutan

ridiculus

Ne da je samo teško, nego je i naučno neplauzibilno pride.

džin tonik

Quote from: Pizzobatto on 16-07-2015, 16:04:21
Quote from: - on 16-07-2015, 15:52:35
za ovog ridikulija sam stvarno bog, apsolutan

hehe, bacis mu kost i on sretan, ispunjen mu dan. kad pogloda, javi se i mahne repom.

ridiculus

Nije mi valjda bacio svoju kost?!  :shock: :shock: :shock: pa, to je strašno i pomisliti! Brr... ne bih je ni pipnuo. Odmah se setim Ellisonove priče Dečak i njegov pas.

U pozitivnom svetlu, to bi značilo da Bata još ima 205 poruka upućenih meni, dok mu ne ponestane kostiju. Mada mislim da je realna brojka u njegovom slučaju veća, negde oko 299.

A za "ispunjen dan" - nažalost, u praksi daaaa, ali zato sam vrlo nesrećan, što je suprotno od srećan. Moraću da odmorim dan-dva, da bih stigao da živim.

ridiculus

Quote from: Pizzobatto on 16-07-2015, 16:02:17
ridikuli, ako nećeš da ti odgovaram to možeš da uradiš na vrlo jednostavan način - prestani da lažeš kao pas :)

Ovaj motiv psa se često provlači kroz Zoskobatine poruke u poslednje vreme... Mada mene više kopka koliko je moguće spojiti retarda sa lažovom. Formalno svakako jeste, ali što je neko bolji lažov, gori je retard i obrnuto. Tja...

i idejno i ideaciono nisu isto, pogotovo kad prvo razumiješ kao semantičko-filozofsko

Ni filozofsko i filološko nisu isto. Tvoja argumentacija je ideaciona, kažeš. Ali rasprava bi bila na idejnom nivou, jer je smrt SF-a (ili suprotno) upravo to. Samo što mi ne pristupamo sa te strane, već ne možemo da se složimo ni oko značenja termina.

Za ostalo me boli uvo, pošto i tebe boli.

Albedo 0

retard je osoba koja laže a misli da će joj laž proći

npr, laž da je rasprava bila na idejnom nivou, socijalna relevantnost je ideacioni nivo

preporučujem ti da potražiš ljekarsku pomoć zbog kompulzivnog laganja

džin tonik

dozvolite da budem objektivan i donesem sud:
diskusija o zivotu i smrti sf-a koju ispratili nije konstruktivna jer diskutiraju baza podataka i procesor.

znaci, ridi je ogromna baza podataka, bez sposobnosti obrade istih, t.j. krajnjeg dometa izbacivati informacije u nedogled, bez logike, tezine, smisla.
bato je procesor i7-5960x, koji sposoban prikljuciti se na bilo koju bazu podataka, te kirurski precizno i brzo izvoditi najpreciznije zakljucke.

scallop

Naravno, tebi odgovara takav zaključak, jer doprinosi haosu na ZS.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

džin tonik

izvlacis pogresne zakljuce, ali ti ne zamjeram.
vidi, ja znam da si zivot proveo kao uspjesan kotacic jedne diktature i da su ti pojmovi poput etike, skromnosti, tolerancije i cojstva strani, te da si u nedostatku nadredjenog najbolji u svemu, nepogresiv i ultimativan, sklon isticanju, progonu, obiljezavanju i maltretiranju neprijatelja. meni je to ok, da ne kazem zabavno.

scallop

Kad bi išta od navedenog bilo tačno ti bi pokušao i da dokažeš. Ovako, bacaš se blatom jer te ne košta ništa.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

džin tonik

ma da je tocno, posvetio bih deset godina zivota pledoaju!

ridiculus

Meni je čak zoskovo poredjenje simpatično - i ja sam primetio da Bata primarno govori jezikom koji se sastoji od 0 i 1 - ali ovde ulazi u igru i motiv moralnosti i prijateljstva, i... avaj, svaka objektivnost PADA. :cry:

Albedo 0

naravno, ja sam uveo algoritme i A+1 u priču

ridiculus

To je već napredniji jezik metafora i simbola. Potreban ti je interpretator ili kompajler da bi to razumeo. Ovo tvoje je prost mašinski nivo. Uostalom, ti si procesor u ovoj priči, ne ja.

Albedo 0

Quote from: ridiculus on 17-07-2015, 21:09:16
To je već napredniji jezik metafora i simbola

reče čovjek koji je bukvalno shvatio izraz ''smrt SF-a''

btw, 0 i 1 su simboli, da se ne brukaš ubuduće