• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Trljam, trljam, sve se puši!

Started by Albedo 0, 03-12-2015, 00:29:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Albedo 0

Ne rukujte se s Holanđanima!

Truman

Sumnjiva mi je ova mapa. U Portugalu 85, a u Španiji 61%. Zar su Portugalci toliko civilizovaniji? A u Italiji svega 57%...ne želim u to da poverujem! A u Bosni 96%...kako da ne. :!:
Ja da valjam ne bih bio ovde.

mac

Muslimani obavezno peru ruke posle toaleta. Piše im u Kuranu. Oni verovatno popravljaju i prosek Nemcima. Ko zna koliko bi i Francuzi napravili bez svojih muslimana.

A i mi smo se toj higijeni verovatno od osmanlija naučili.

zoskoz

bzvz, zasto prati sto se moze odsjeci...

Albedo 0

muslimanska mapa, samo nije jasno zašto je Španija izuzetak, kad su ipak Arapi držali poluostrvo

Otomanska imperija nije uspjela Bugare da dovede u red!

Truman

Quote from: mac on 03-12-2015, 01:56:00
Muslimani obavezno peru ruke posle toaleta. Piše im u Kuranu. Oni verovatno popravljaju i prosek Nemcima. Ko zna koliko bi i Francuzi napravili bez svojih muslimana.

A i mi smo se toj higijeni verovatno od osmanlija naučili.

Nisu u Bosni samo muslimani...A i pitanje je koliko ovi izBosne poštuju Kuran.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Dybuk

Albedo 0

nije ni poenta u poštovanju Kurana, jel ti ne ubijaš zato što poštuješ Bibliju ili tvoja nesklonost ubijanju drugih ljudi ipak nema direktne veze s Biblijom?

Naravno, pod uslovom da Truman stvarno nije ubica, ako jeste onda da nađem drugi primjer 8-)

U pitanju je prosto sklonost čitave civilizacije, ovdje u stvari romanski i slovenski narodi ispadaju loši, sem u slučaju kontakta sa islamskom civilizacijom. A Germani su izgleda generalno disciplinovani

sad i nije tako čudno što su germanski arapoturci osvojili svjetsko prvenstvo, i pokazali se kao hitlerovski disciplinovana ekipa 8-)