• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Srbija - izbori 2016

Started by Alexdelarge, 17-01-2016, 15:35:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

džin tonik

Quote from: Pepelbatto on 09-04-2016, 20:27:41
Зоско, допелгангеру мој!

to! danas sam slab na komplimente. :lol:
ma realno, vec je i jedan radic u koaliciji sa srs-om zivotom platio borbu protiv korupcije. nista od toga, tek uvesti u legalne vode, da ta sredstva ne zaobilaze sistem.
a emigracija (koja se danas mnogo razlikuje od one stare koju drzava bas i nije previse zaduzila) mora na neki nacin vratiti sredstva koja ulozena u nju.
znaci, imas radnika koji izdvaja od 25 tisuce dinara place porez iz kojeg se financira skupocjena infrastruktura izobrazbe, sve da bi je masa uzivala dvadesetak godina, te lijepo uz vss otisla sluziti nekom desetom sistemu?
ne moze. molim lijepo, shvati da si nesto i dobio, da to nije "bogom dano", red je i da vratis vise od ispraznih komentara i "savjeta" iz neke udobne stolice u daljini koju ti je uz sve tvoje zalaganje omogucio i ovaj radnik.

Meho Krljic

Quote from: zosko on 09-04-2016, 20:12:39
ps. znaci, drzava jednostavno nema ideju na kojoj grani privrede temeljiti zdrav priliv financija (vjerujem cak da je i nemoguce), dok primjerice dodatno i iz to malo bijede koja ulazi u sistem financira skupocjenu kvalifikaciju naroda, koji zatim odlazi u svijet i u pravilu nista od toga ne vraca. porez solidarnosti, pa ti kukaj kako nista ne valja.

Da, solidna dijagnoza.

džin tonik

uz svu ironiju, vjerujem da.
jedan od elementarnih temelja uspjeha sjeverne amerike. vi ulozite u mlade, mi cemo selektirati i iskoristiti razvijene kapacitete. jos vam evo i kredit da si mozete priustiti plod vaseg ulaganja, a mi optimiramo profit.

Aco Popara Zver

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

džin tonik

ah, bato, cim se ne grebe po povrsini u smislu lopovi, lopovi, svi su lopovi, koji je manji, te sagleda pozadinu ozbiljnije, evo nama superargumenta, dragog hice. :)
ali mi hrvati imamo staru narodnu poslovicu za to: svako ima svoju marinu, jelte.

Nightflier

Nakon pisanja diplomskog na temu izbornih sistema, izgubio sam svaku volju da raspravljam o tome zašto mislim da je ovakav predlog za sada najbolje rešenje za našu kvazidržavu. Ovo ne kažem da bih se sad pozivao na neki svoj autoritet, koji ni nemam, već da obrazložim krajnju mrzovolju glede obrazlaganja. Recimo samo da sam pitan i da sam odgovorio. :)

Btw, Voja Žanetić me je po političkom opredeljenju svrstao u "desni centar", premda je u Srbiji druga reč za socijalizam :D
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Aco Popara Zver

jeste, izgubio si svaku volju koju si imao prije 24 časa...

pa desni centar (klasični liberal) mogu da prihvatim, socijalizam i republikanizam za onu konstrukciju svakako ne

sama adekvatnost rješenja je posebno pitanje, koje me samo usput zanima

Nightflier

Dopusti da se ispravim - nemam nikakvu volju da se raspravljam ni sa kim, a ponajmanje s tobom. Iznošenje stava i rasprava dve su odvojene stvari. I sa ovim sam završio.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Aco Popara Zver

dopusti da te i ja ispravim dva puta

prvi, obrazlaganje nije rasprava. Juče si obrazlagao, danas ne obrazlažeš.

drugi, ovo i nije rasprava jer se oko činjenice da svoju teoriju pogrešno nazivaš socijalističkom i republikanskom ne može raspravljati

to je taj problem s činjenicama, neraspravljive su, i mogu da izazovu mrzovolju

Truman

На фејсбуку сам случајно видео да и Бобан подржава "Доста је било". Драго ми је што је барем у овом погледу разуман ( за разлику од неких других које сам сматрао симболом разумности ).
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Aco Popara Zver

Truki, srediću ja da moj rođo uđe u parlament, ne brini! 8-)

Truman

Ти не би могао да средиш ни улазак у месну заједницу Мрчајеваца.

Dybuk

Heeej! Sta fali Mrcajevcima???  :lol:

Trumane, realno, niko ovde nije nerazuman, to sto ne podrzavaju svi tvoju opciju ne znaci da nisu racionalni.

Aco Popara Zver

Truki, hoćeš li Radula u skupštini ili nećeš?

Truman

Quote from: Dybuk on 10-04-2016, 00:23:06
Heeej! Sta fali Mrcajevcima???  :lol:

Не фали ништа, моје село је у близини

Quote from: Dybuk on 10-04-2016, 00:23:06
Trumane, realno, niko ovde nije nerazuman, to sto ne podrzavaju svi tvoju opciju ne znaci da nisu racionalni.

Наравно да значи! Само једна опција је добра, све остале су лоше!!

tomat

Trumane, ne zaboravi samo da si slično govorio i o opciji koja je trenutno na vlasti.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Dybuk

Quote from: TrumanНе фали ништа, моје село је у близини

Katrga? :lol:

Truman

Donja Gorevnica i Mojsinje.

Dybuk

Dobro je! :lol:

imam prijatelje iz tih krajeva, cula sam da je Katrga .... tamni vilajet :lol:

Truman

Mojsinje je poznato po opasnim momcima.

Aco Popara Zver

Let's make Moysigne great again!

Truman

Radulovićev bot? Dobrodošao brate!!

Aco Popara Zver

otpustiti 100.000 iz javnog sektora. Jufajrd!

Truman

Ne radim u javnom sektoru, a da radim podneo bih tu žrtvu. I mislim da je skandalozno da ispod svog novog nika stavljaš fotku ovog šarlatana Trampa.

Aco Popara Zver

dosta je meksičkih parazita u javnim preduzećima!

Aco Popara Zver

још која Бики и улазимо у скупштину!

http://dostajebilo.rs/pozitivna-energija/

Truman

Quote from: tomat on 10-04-2016, 00:44:04
Trumane, ne zaboravi samo da si slično govorio i o opciji koja je trenutno na vlasti.

tomat, tada sam se sprdao a sada sam ozbiljan...

Aco Popara Zver

У ствари, Труки је подржавао Вучића док му је министар био Радул, егоманијачки је досљедан!

Biki

A ko je ovaj Dosta je bilo? Bata?

Truman

Da, no nažalost nije se opametio iako je promenio nick na bolje...

Biki

Nick na bolje, avatar na gore xrofl

Aco Popara Zver

имам осјећај да не капирате драгог доналда

Biki

I can't relate to him (Donald) at any level.

Aco Popara Zver

Ледена краљице!

Ghoul

Naprednjaci pretukli ekologa jer je skidao plakate, a policija ga uhapsila

april 10, 2016

Naprednjaci pretukli ekologa jer je skidao plakate, a policija ga uhapsila

Danas je u Mladenovcu sprovedena akcija "Očistimo grad" u kojoj su skidani plakati sa stabala, stubova javne rasvete i ostalih javnih površina na kojima njihovo lepljenje, inače, nije dozvoljeno. Ova ekološka akcija organizovana je u znak podrške pretučenom i uhapšenom Mladenovčaninu Predragu Perućici, ekologu i ljubitelj životinja, koji je nezadovoljan zbog ruženja grada lepljenjem stranačkih plakata na nedozvoljenim mestima, cepao i plakate Srpske napredne stranke, ali je napadnut od strane čak osmorice naprednjaka koji su ga pretukli.

Nakon prebijanja, pozvana je policija, koja je privela i zadržala u pritvoru samo Perućicu zbog ,,neovlašćenog posedovanja municije". Predrag Perućica još uvek se nalazi u zatvoru.

Naime, plakati su trebali da budu uklonjeni po nalogu komunalne inspekcije od strane zaduženih za održavanje tih površina, ali u izostanku reakcije nadležnih, plakate su skidali samoorganizovani građani Mladenovca.

U akciji podrške nevino uhapšenom Mladenovčaninu Predragu Perućici, inače mirnom porodičnom čoveku, velikom ljubitelju prirode i životinja, učestvovali su brojni građani, među kojima i kandidati za odbornike u lokalnom parlamentu i članovi opštinskih odbora Republikanske stranke, čiju listu je Perućica inače javno podržao sa svojom porodicom, dajući potpise podrške republičkoj izbornoj listi ove partije, Nove Srbije, Demokratske stranke, Pokreta Dveri, Srpske radikalne stranke, i drugi ogorčeni Mladenovčani.

Kese sa skinutim plakatima su simbolično bačene u kontejnere na parkingu preko puta Pošte, gde je Perućica pretučen.

Prema nezvaničnim izvorima, Perućicu su tukli članovi SNS u Mladenovcu, visoki funkcioneri opštinskog odbora te stranke, Ivan Ilić zvani Čombe, Darko Lukić Meče, Miloš Gigov, Bojan Stanojević, Mikan Mirosavić i još trojica za sada neidentifikovanih muškaraca, Protiv svih njih, advokat Predraga Perućice podneće krivične prijave.

http://opozicionar.com/pretucen-i-uhapsen-ekolog-jer-je-skidao-plakate-sns/
https://ljudska_splacina.com/

varvarin

Nije Srbija, ali ideja je dobra!!

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=13&nav_category=78&nav_id=1119341

Biračima pilule za potenciju u zamenu za glasove  :mrgreen:

džin tonik

ma to neka juzna koreja. moze bolje: ako obratis paznju na najnovije trendove koji haraju politickom scenom ex-yu drzava, znaci, pojavu kreacije genijalnih zajednickih (pred)izbornih lista, sve ne bi li ta vast ni slucajno izmakla cak i ako se selektivno profulao sentiment biraca, budi uvjeren kako u toj varijanti ni pilule ne stizu do obicnog glasaca; cak i to pozderu u uskom krugu politikantstva.

Aco Popara Zver

Truman

Uradio samo prvo stranicu, kad sam video da ima 11 batalio. nemam vremena da se bakćem s tim.

Aco Popara Zver

druge stranice imaju dosta manje pitanja, samo su raspoređene po temama, ekologija ima 2 ili 3...

mada, meni je potpuno sulud rezultat, kako sad izaći pred Trampa

LS, LDP, SDS

eddie coyle

LDP, Zavetnici i SDS  xrotaeye

Aco Popara Zver

''Pitanja smo poslali na adrese svih stranaka koje su se kandidovale na vanrednim parlamentarnim izborima 24. aprila 2016. godine. Odgovore smo do sad dobili od njih jedanaest – (Demokratske stranke, Demokratske stranke Srbije, Dosta je bilo, Liberalno demokratske partije, Nove stranke, Saveza vojvođanskih Mađara, Srpske radikalne stranke, Socijaldemokratske stranke, Levice Srbije, Pokreta Dveri I Srpskog sabora Zavetnici)''

nači ovo je u stvari glasomer opozicije

tomat

možda su Buletu oteli porodicu, pa ga ucenjuju.

mislim da je pravo vreme da se podsetimo Buletovih ranih radova

http://youtu.be/iZEZTkNkll0
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

ALEKSIJE D.

Ovo su metodi rada SNS-a.
Bule je uzeo 30.000 evrića, kažu. A plus mu ostaje i direktrsko mesto UK Vuk.
www.youtube.com/watch?v=CZ5zD01Kw70

дејан

ако се сетиш, од пре отприлике годину дана је у реклами за народну лутрију србије...тако да сигурно му није нико отет а буле је говно (на предтходним је био ђуричко...што говори да лутрија непогрешиво бира смрдљиве људе за своје рекламе у последњих неколико година)
...barcode never lies
FLA

tomat

Quote from: ALEKSIJE D. on 14-04-2016, 15:48:49
A plus mu ostaje i direktrsko mesto UK Vuk.

kad smo već kod ovoga, u poslednje vreme se dosta komentarišu pohvale na rad premijera koje upućuje Miki Manojlović. Miki vodi neku Radionicu integracije koja se nalazi u Bari Venecija koja bi cela trebalo da bude sravnjena zarad izgradnje Beograda na vodi. pa ako Radionica pretekne i ostane tu gde jeste, ili dobije neku novu ekskluzivnu lokaciju, bar ćemo da znamo o čemu se radi.

Aco Popara Zver

ako Miki postane ministar kulture biće bar Kusturica zadovoljan! 8-)

Palmer

Inače, famozna, zbog izbora zbrzana, druga, topionica bakra, predstavljena kao sledeća ekološka banja, a napravljena je sa tri puta manjim kapacitetomod potrebnog, sa nemogućnošču obrade postojeće sirovine (šljake), jer postojeća sirovina nema odgovarajući % bakra u sebi, dakle tehnološki neadekvatna. Zbog svega toga sada  se radi uvoz sirovine, što je totalna budalaština, ali oh wait, radi se uvoz preko firme u kojoj je petljao nešto Vučkov burazer, i ne samo to, glavno gorivo nove topionice je mazut, oh wait, glavni za mazut su Popović i Vučkov brat. Topionica naravno kupuje mazut od njih. Elem, da ne pričamo što se plaćanje dobavljaču vrši u gotovom proizvodu pa ovi idu u minus zbog toga.