• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Download mp4 umesto avi

Started by Truman, 04-04-2016, 13:15:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

Opet problem, to je od kada mi je laptop prošao servis. Naime, juče sam skinuo film i danas jedan tutorijal. U mp4 je formatu, ali ima samo zvuk. Imate li ideju šta je u pitanju?
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truman

Problem rešen, samo sa promenio media plajer...u VLC-u mi radi.

džin tonik

skini vlc media player i pokusaj s njim.
usput, zasto laptop nosis na servis? mislim, sta to znaci, servis? posteni kvar ili?

edit: ops.

Truman

Da, zosko, u pravu si za oba. Treba da naučim kako da kloniram windows da bih mogao sam da ga povratim.

Aco Popara Zver

Зашто повраћаш виндоуз? 8-)

Једном сам ја однио лап у сервис, да ми стави рам, и лик још нешто прчкао по систему приде, послије тога ми лап шљака одлично, мада појма немам шта је лик урадио

Једино што не видим инт експлорер од тада...

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Truman

Umni ljudi su me savetovali da se sam postaram za svoj lap-top! Kažu, bolje to nego da ti neko prčka po spravi i još da plaćaš.

Aco Popara Zver

Нека Сагиташи трпе! 8-)
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Barbarin

avi je odavno izašao iz mode ;) nisam skinuo ništa u avi-u već skoro 2 godine, od kad su serije masovnije krenule u mp4.

i vlc sve pušta ;)
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Barbarin

da dodam da od 10.4 scena (glavni proizviđači torenata) izbacuju i mp4 i prelaze na mkv.

malo sam popizditis što to rade u sredini sezona, al šta da se radi
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"