• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Burek

Started by Petronije, 11-05-2016, 21:09:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Petronije

Quote from: lilit on 07-12-2016, 11:34:21
petronije, ti si srećan čovek :)
[emoji106] [emoji4]

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Petronije

Taj sa kolenicom im je odličan, ali ne jedem više tamo iz principa jer su najskuplji u gradu a nemaju standard. Ima i boljih u Pančevu, a jeftinijih.

Agota

sve, sve...ali  praška kolenica!!!!!!!!!!! to na svijet nema.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Petronije

Nisam gledao klip, ali su mi pričali da su bili u MŽ pa sam skontao o čemu se radi. Bio im je dobar i sa pečenim paprikama i sirom, možda i bolji od kolenice koja ih je proslavila. Hoće malo da se vraća "nagušu" kolenica, pun je belog luka. [emoji4]

Agota

pa jako...bre

Agota

gorgonzola i piletina najsigurnija opcija

Ana

Ja nešto od ovoga moram da probam. Hvala na info!

Agota

Quote from: Ana on 08-12-2016, 20:36:38
Ja nešto od ovoga moram da probam. Hvala na info!

nema na čemu! sad putila kumu link, veli " vrhunski izum"

Petronije

Samo za Batu, burek sa ludajama. Ili dulecima. Sad su jeftini, na svakom koraku ih ima izrendanih, za 90 kinti ima 2 tepsije da se oprave, i to da bude onako baš bogato i sočno. I mleko.

Krsta Klatić Klaja

To je tikvenica!!! 😇

Prije neki dan sam eksperimentisao i strpo sve u isti pleh, pomiješo krompir, tikvicu i meso, odlično ispalo, ću patentiram ko Batin burek :D
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala