• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Potraznja

Started by kibocaj, 23-05-2016, 08:42:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kibocaj

Zelim da posedujem sledece stripove:
Tintin (Algoritam) - 1,2
Bluberi (Bookglobe) - 1-6, 26, 27

Ponude na pm

DeHickok

Unapred se izvinjavam Kibocaj :)
ali jednostavno moram :)

Ponude za Bluberi (Bookglobe): 26, 27

saljite i meni :)...placam duplo :)

p.s. naravno, Kibocaj, uvek postoji varijanta da ih ti nabavis pa da ih od tebe otkupim :)
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

kibocaj

Placas duplo? A otkud znas koliko sam ja spreman da platim? Mozda mogu da platim dosta vise nego ti....
I po cemu si ti to zakljucio da bi posle ti mogao da ih otkupis od mene? Mislis da se bavim preprodajom?
Ako su ti potrebni isti stripovi kao i meni, onda otvori novi topic i napisi sta god zelis, ali bih te
zamolio da ne dopisujes tvoje licne zelje na mom topicu.... vazi?

DeHickok

Quote from: kibocaj on 23-05-2016, 13:39:43
Placas duplo? A otkud znas koliko sam ja spreman da platim? Mozda mogu da platim dosta vise nego ti....
I po cemu si ti to zakljucio da bi posle ti mogao da ih otkupis od mene? Mislis da se bavim preprodajom?
Ako su ti potrebni isti stripovi kao i meni, onda otvori novi topic i napisi sta god zelis, ali bih te
zamolio da ne dopisujes tvoje licne zelje na mom topicu.... vazi?

o.k. o.k.

stavih par smajlova...ali izgeda da je ovo veoma ozbiljno pitanje za tebe... postujem to... aktiviracu moj stari topic gde sam trazio ta dva broja... tada mi niko nije ponudio :(

p.p.s. ni ja nisam preprodavac... samo mi fale ta dva broja :(... i izvini jos jednom....
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

kibocaj

👍
Jbg kasno smo se setili da pocnemo sa kupovinom Bluberija, pa sad ce svima da fale ova dva....
Blizi mi se 50ta pa kasnije palim....
Mozda ovo nije tako lose, jer ce sad neko da vidi nase zelje pa stavi na limundo, pa cemo se
posteno boriti do poslednje kapi znoja.... 😊
Odoh sad na Limundo.....

kibocaj

Update....
Potraznja:

Tintin (Algoritam) - 1,2
Bluberi (Bookglobe) - 26

Nudim novac, a moze i zamena...imam sledece stripove na raspolaganju:

Grad greha 2-7 (BP & DW)
Bluberi (Bookglobe) - 24, 25, 28