• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ginger snaps

Started by iNCUBUs, 23-04-2004, 14:44:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

iNCUBUs

Pogledao sam ga sinoć i  :|

A zanima me da li neko ima titlove? Bilo na srpskom, bilo na engleskom?
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

daniel dravot

heh nije mi jasno sta to svi vi ljudi vidite u ovom filmu sto ja ne vidim ?citao razne postove u slavu i hvalu ovog filma, al ja i dalje ne nalazim taj film nimalo zanimljivim niti vrednim vise od jednog gledanja, a kamoli zelje da pogledam nastavak  :(
samo totalni slepac ili neznalica sa nekim ultrabizarnim poimanjem horora

otaku

ma, Fatalna Dzindzer je meni najbolji horor u poslednjih par godina sto sam ga pogledala i plakala sam na kraju filma, kada ona zdrava sestra legne u sobu i ne moze da izadje, film je genijalan
Proooobaj da u glavi budes sam

devilock

tja, takodje gledao, i to jedva, kad ga pustise na studiju b. vizuelno kao bafi, te ni najmanje spooky.
a tek dzindzer, "fatalna" koliko avril lavinj  :roll:

Milosh

ajde da se nadovezem ovde sa par reci o nastavku tj. Ginger Snaps 2 - Unleashed...

kao prvo, ja takodje smatram da je Ginger Snaps jedan od najboljih horora snimljenih u proteklih par godina, pa cak i medju top 5 svih filmova te 2000 godine. sad, sto se tice nastavaka, oni mu generalno i ne trebaju ali kada su vec snimljeni [oba istovremeno], treba ih pogledati. kada je rec o Unleashed, to je sasvim solidan nastavak koji je u prvoj polovini potpuno na nivou originala: mracan, depresivan, klaustrofobican, inteligentan film. na zalost, ne ostaje takav do kraja tj. posle napustanja sumorne bolnice prica polako klizi u klise i tako se i zavrsava. steta. ipak, film vredi pogledati. dobra rezija a i Emili Perkins, ovoga puta u glavnoj ulozi, uspeva da iznese citav film.

[uskoro, premijeru ocekuje i Ginger Snaps 3 - Begining. po trejleru taj flm jos vise obecava. budget je izgleda veci, a atmosfera neodoljivo vuce na Sleepy Hollow.  :D ]
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

phuzzy

Biće pipavo, atmosfera neodovljivo vuče i na Les Pact Des Loups, pitanje je samo na koju će stranu tas da pretegne.

Nego, prvi film je simpatičan, ali i dalje ne vidim zašto je bilo šta više od toga? Aj min gad dem, vervulf muvi k'o vervulf muvi... no, možda je problem u tome što nisam iskusio PMS, pa ne mogu da se identifikujem?

Milosh

Quote from: "phuzzy"no, možda je problem u tome što nisam iskusio PMS, pa ne mogu da se identifikujem?

e izem ti 'argument'. pa po kom osnovu se onda meni svideo film. :P
nego, ozbiljno, mene je prvi Ginger Snaps jako podsetio na The Fly, cela ta ideja postepene transformacije... film ima crnog humora, ali je i prilicno mracan. citava poslednja sekvenca u kuci [koja je mnoge ljude smorila] meni je fenomenalna, i napeta i gadna, i na kraju prilicno depresivna. i muzika je isto super.

eto.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Pajke

Quote from: "iNCUBUs"Pogledao sam ga sinoć i  :|

A zanima me da li neko ima titlove? Bilo na srpskom, bilo na engleskom?

Imam ja, poslacu ti sutra kada dodjem na posao(popodne cu ih isceprkati kod kuce). :)

Pajke

Evo, imas titl na hrvatskom na:
www.livada.pondi.hr

iNCUBUs

Zahvaljujem Pajke! :)

Uvek zaboravim da ubacim livadu u favorites :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Black Mamba

jebote kakav movie :shock: .... auuuuuuu sto sam pod utiskom...

ne mogu da nadjem onu pesmicu... nasla soundtrack ali ne znam koja je pesmica gde idu ovi stihovi...

...beneath the skin
the beast within
dieing to be
beneath the stars
tears and scars
healing when.....

awww.. ovaj deo u filmu sa sve pesmom mi ote suze.... uopste ne mogu da nadjem koja je ovo stvar :( predivna je.... help!

mislim da nisu mogli odabrati bolju glumicu za Brigitte (Emily Perkins).. moram da nadjem jos neki film sa njom, jako mi se dopala.... izgleda nekako potpuno prirodno za ovaj film.. nekako se tako savrseno uklapa u pricu, citava njena pojava, faca pre svega, deluje kao stvorena za ovu ulogu.... isto kao i ona mala, Tatiana aka Ghost.... cini mi se da ce klinka biti, ustvari vec jeste - opasna glumica!... film je zaista genijalan!!

fak, pa ja nisam gledala prvi deo :shock: auuu.. trebala sam to prvo da overim :oops: :roll:

Milosh

mamba, ako si to gledala Ginger Snaps 2 i toliko ti se svideo, onda obavezno, OBAVEZNO, gledaj i prvi. odusevices se, sigurno...[mada, unapred upozoravam na depresivno-mracno-morbidno-prelepu zavrsnicu].  :D

a Emily Perkins je kao mladja igrala u tv verziji Kingovog It.

otaku

e, jeste, prvi je deo bolji. Bridzit je u drugom delu kao neka anoreksicna i ufiksana Bafi, sve je otislo u tinejdzerski horor, ali je i dalje zanimljivo. prvi je bolji, jedan od mojih omiljenih.
Proooobaj da u glavi budes sam

Black Mamba

uff, nikako da skinem prvi deo, kompletan... skinem negde do pola i user mi pobegne :x :( ali nisam mogla da izdrzim pa sam odgledala tih prvih pola sata mozda, cini mi se stvarno super... ali mi se Brigitte ipak vise svidja kako izgleda u drugom delu... tjahh, videcu, ipak kompletan utisak ostavljam kompletnom filmu