• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Lead and Gold, pucačina sa Divljeg Zapada za više igrača

Started by ridiculus, 14-07-2016, 12:46:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ridiculus

Lead and Gold: Gangs of the Wild West je naziv igre za više igrača koju je napravio studio Fatshark, i objavio Paradox 2010. Igra je bila neuspešna, jer je igrao mali broj ljudi, iako od njih čujem pozitivne utiske o njoj. Fatshark su kasnije napravili Warhammer: Vermintide, pa - pošto ta igra jeste bila uspešna - mogli su da priušte sebi sledeće.

Od pre neki dan, dele se ključevi za aktivaciju igre na Stimu, potpuno besplatno. (Osim što morate da pratite Fatshark na Twitteru.) Biće podeljeno 100 hiljada ključeva, i verovatno će neko vreme biti i igrača po serverima, pa, ko voli, nek izvoli. Ja ću je igrati, barem sporadično, dok budem imao sa kim.

Koga zanimaju hardverski resursi, neka pogleda na Stimu. Nije to toliko strašno, pošto nije nova igra. (Može i XP, maltene bilo koji procesor s dva jezgra, 1,5GB RAM...)

Posebnost ove igre je u okruženju. U skladu s tim postoje 4 profesije koje igrač može da izabere: gunslinger, trapper, deputy, blaster. Igra je obezbeđena bogatstvom modova (u smislu strukture i ciljeva, ne modifikacija), a jedan od njih je "praksa", gde igrač može vežbati sam protiv botova.
Dok ima smrti, ima i nade.

neomedjeni

Meho Krljic

Pa, pripremaju novu igru verovatno pa se nadaju da dobiju sto hiljada novih pratilaca na tviteru kojima će moći da je najavljuju, kao i da pokažu potencijalnim izdavačima, investitorima itd. da imaju mnogo pratilaca na tviteru.

Lead & Gold nisam igrao ali se sećam da je izazvao sasvim osrednje reakcije među igračima u ono vreme. Svakako nedovoljno jake da me ubede da potrošim pare a ni da sad otvorim tviter nalog...  :oops: