• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Selidba sajta - petak od 22 do subote dok ne proradi.

Started by Boban, 06-10-2016, 15:45:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Boban

Dakle, ko se seli taj se ne veseli.
Ovoga puta je prelazak na isti tip servera (dakle, ne očekujemo one brljotine koje su se pojavile u prethodnom pokušaju) tako da teorijski ništa ne bi trebalo da se komplikuje.
Sutra u 22.00 ćemo zakucati forum, knjižaru i ostale interaktivne segmente sajta pa ćete morati da se snalazite za zadovoljenje svojih diskusionih poriva.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

mac

Ali danas je četvrtak. Što bi danas išta zakucavao ako ćeš sutra uveče da ga seliš?

Boban

greška. Sutra u 22.
Inače, ja sam mislio da je sreda.

preseljenje traje 4-5 sati, a ako sve odmah proradi, što se nadamo, već ujutru će sve biti na svom mestu.

Scordisk

Stipan

Što se Marfija tiče... Za početak forum ne registruje nove postove... Ili ja to ne vidim...

EDIT - Sad je opet počeo... Ili mi se priviđalo?

Boban

Meni se čini da sve radi; mislim da su nestali svi postovi posle 22.00 jer sam zadremao uveče i prespavao trenutak kada treba da zaključam forum. Ali to je nešto malo postova od 22,00 do 23,30.

scallop

Imam protest s mora, ali se nije ponovio. Verovatno proradilo.

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

Mojom krivicom selidba je krenula naživo; što bi rekli operacija počela a pacijent još nije bio uspavan... tkz. vivisekcija.
A pošto to ne može tako, oko pet ujutru nije ništa radilo, onda je vraćen postojeći sinoćni bekap, dakle, postoji neko vreme kada se postiralo dok traje teleportovanje i toga više nema.
Nadam se da ćemo nekako preživeti taj gubitak.

saturnica

Quote from: scallop on 08-10-2016, 13:56:24
Imam protest s mora, ali se nije ponovio. Verovatno proradilo.

Da, sada je u redu. Bonaca na moru...:)

scallop

Quote from: saturnica on 08-10-2016, 14:06:17

Da, sada je u redu. Bonaca na moru... :)

Na šta ćeš sad da se vadiš za komentare?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

pa lepo sam napisao da sam se uspavao i da sam kriv jer nisam zaključao u 22.00 kako je trebalo nego sat i po kasnije.
Ne mogu ništa dalje da uradim, sem ako neko neće ručno da me kažnjava, bičevanje ili šta već.

Stipan

To sa bičevanjem i ne zvuči tako loše....

saturnica

Quote from: scallop on 08-10-2016, 14:12:35
Quote from: saturnica on 08-10-2016, 14:06:17

Da, sada je u redu. Bonaca na moru... :)

Na šta ćeš sad da se vadiš za komentare?
Polako. Tek sam ručala. Vrag odnija prišu...:)

Krsta Klatić Klaja

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Krsta Klatić Klaja

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala