• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Prodajem Dz. R. R. Tolkin - Gospodar prstenova (LEGENDARNO IZDANJE)!!!

Started by dragonfly0, 04-12-2016, 22:31:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dragonfly0

Na prodaju ocuvana knjiga Gospodar Prstenova, ekstremno retko legendarno izdanje Narodne knjige, sva tri dela u jednoj knjizi na preko 1000 strana i tezine 2,5kg! ! ! Sa vrhunskim ilustracijama sad vec najpoznatijeg ilustratora Tolkinovih dela - Alana Lija.
Odavno rasprodato i izuzetno retko izdanje sa tirazom od 1000 primeraka, veci format tvrdog koznog poveza luksuzno uradjen i knjiga koja se retko vidja, samo za kolekcionare i poznavaoce.
Knjiga ima posvetu na madjarskom jeziku na prvom praznom listu (vidi se na slici).

Dz. R. R. Tolkin - Gospodar Prstenova
Prevod: Zoran Stanojevic
Izdavac: Narodna knjiga - Alfa 2002. godine
Tvrd povez, latinica, 24cm, 1131 strana

Zamena je moguca jedino za neke knjige Stivena Kinga na hrvatskom jeziku, i to:

Stiven King - "Hercevi u Atlantidi"
Stiven King - "Mrkli mrak bez zvijezda"
Stiven King - "Potrebne stvari"
Stiven King - "Duma key"
Stiven King - "Ocajavanje"
Stiven King - "Tamna polovica"
Stiven King - "Zelena milja" (izdanje u sest knjizica kao sa slike)
Ricard Bachman (Stiven King) - "Blaze"
U drevna vremena vilini kovači su pravili Prstenove Moći, a Sauron, Gospodar Mraka, iskovao je Jedinstveni Prsten i ispunio ga sopstvenom moći da vlada svima ostalima. Ali, Jedinstveni Prsten mu je otet i mada je tragao za njim svuda po Srednjoj Zemlji i nije ga nikako mogao naći. Vjekovima kasnije Prsten je slučajno pao u ruke Hobita Bilba Baginsa.

Moć Saurona do tada zatočena u Kuli Mraka u Mordoru raširila se nadaleko i naširoko. On je uzeo sve Prstenove ali je i dalje tragao za Jedinstvenim Prstenom koji bi njegovu moć učinio potpunom.

Na dan svog 111. rođendana, Bilbo je nestao i svom mladom rođaku Frodu ostavio je opasno zaveštanje da putuje kroz Srednju Zemlju daleko do sjenke Gospodara Mraka i da uništi Jedinstveni Prsten tako što će ga baciti u Rascepine Usuda.

Gospodar prstenova je priča o velikom putovanju Froda i Družine Prstena: čarobnjaka Gandalfa, Meri, Pipina i Sema, Gimlija Patuljka, Elfa Vilovnjaka, Boromira od Gondora, kao i visokog tajanstvenog neznanca po imenu Strajder.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

dragonfly0

Agota

pitam se koliko bih ja mogla da dobijem? naravno...NIKAD!

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...