• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ciji je mjesec?

Started by Plavi Skaut, 13-05-2004, 17:51:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plavi Skaut

Evo sjedim dokona, i citam neke vijesti pise 3miliona ljudi kupilo parcele na mjesecu i marsu. Pitam se od koga???  :shock:  

Na -173 stepena nocu i +127 stepeni danju kada jadan mjesecev dan traje jedan mjesec a mjesceva noc dvije sedmice, ne mozes u setnju bez tube za kiseonik, kupovina mi se cini neatraktivna :mrgreen: jedino me privlaci sto moze da se skace visoko i pravi salto bez problema.
The Four Winds

Lurd

Ti bar imaš probleme pri saltu, a meni salto ni je ni u daljoj najavi. Najdalje što sam otišao jeste u subotu, kada sam uradio premet preko kozlića. I nisam uspeo da se zadržim na nogama no sam pao na dupe.

A mesec je koka-kolin, svašta. Kaže moj drug scenu za 50 godina: sedimo u šumi oko vatre, razidju se oblaci, a na mesecu piše "23:37 Coca Cola". brrrrr....
My trees...They have withered and died just like me.

Plavi Skaut

Bojim se da nas ne dokaci rat na zemlji, ko ce da zauzme mjesecevu teritoriju...(Coca-Cola ili Pepsi) koji bi to crnjak bio.

Ja bi salto mogla da napravim jedino na mjesecu, ovdje na zemlji mogu samo da dubim na glavi.  :?:

A sad ozbiljno, mozda je problem u tezini, ako si laksi mozes mnoge vjezbe da savladas brze i lakse.
The Four Winds

johnson bronson

mesec je nash - We're lunatics!

betty

JB :)

A ciji je mesec, Hajnlajn daje odgovor na to u prici "Covek koji je prodao mesec"

Plavi Skaut

hehehe, a cija je prva privatna raketa, Paul Allen-ova, drugog covjeka Microsofta.

http://www.space.com/missionlaunches/sso_rutan_archive.html
The Four Winds

milant

Quote from: "Lurd"Ti bar imaš probleme pri saltu, a meni salto ni je ni u daljoj najavi. Najdalje što sam otišao jeste u subotu, kada sam uradio premet preko kozlića. I nisam uspeo da se zadržim na nogama no sam pao na dupe.

A mesec je koka-kolin, svašta. Kaže moj drug scenu za 50 godina: sedimo u šumi oko vatre, razidju se oblaci, a na mesecu piše "23:37 Coca Cola". brrrrr....

A ispod pise Pogon Zemun...

prozirna senka

Да, то се неки лик сетио да искористи рупу у повељи УН, где се дефинише да ниједно небеско тело не може бити власништво ниједне владе али не брани појединцима, па је лепо испарцелисао Месец и направио бизнис.
"Kruna je u Beogradu, glava je u Beogradu i nastavićemo borbu da se kruna nađe na glavi" (V.D.)

The Force

Quote from: "prozirna senka"Да, то се неки лик сетио да искористи рупу у повељи УН, где се дефинише да ниједно небеско тело не може бити власништво ниједне владе али не брани појединцима, па је лепо испарцелисао Месец и направио бизнис.

Xe xe
Je ли то неки нaш лик  :!:

xyxy
Smrt fašizmu, sloboda narodu? Pa gde to ima...

Morticia

Quote from: "The Force"Xe xe

xyxy
Naš. Naš.
Našla sam.  :wink:
You're dead, son. Get yourself buried.

The Force

Quote from: "Morticia"
Quote from: "The Force"Xe xe

xyxy
Naš. Naš.
Našla sam.  :wink:

:x ...a ja sam tek sad skužio da si našla...  :shock:  Šta si našla!?  8)
Smrt fašizmu, sloboda narodu? Pa gde to ima...